|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() לג פרס הוא תרגיל שהשתמשו בו הכופרים בימי הביניים ע"מ להחליש את כוחה של הכנסייה הריפטואית, האפיפיור באותה תקופה - מארק ריפטו הרביעי, גזר מוות על האנשים שביצעו את הלג פרס, מוות שהתבצעה בצורה בה נתנו לכופר לעשות סקוואט מעל 600 קילו בלי חגורה ובלי ציוד - הבנאדם פשוט התפרק לגורמים.
עוד מאותה תקופה אם אני לא טועה שנת 1400 פלוס מינוס, הלג פרס היה תרגיל שנועד להתרברבות לא מוצדקת מאחר ואותם חבר'ה חזקים שהיו דוחקים 200 ק"ג בלג פרס לא יכלו לעלות עם 60 ק"ג סקווואט וע"כ הוזילו את קדושת התרגיל הנשגב. זה מהפן הנוצרי. ---------------------------------- מהפן היהודי - התרגיל נזכר בספר בראשית ולהלן ציטוט: וְיִבְרָא אֱלֹהִים אַתְּ הַמּוטּוֹת וְאֶת הַצְלָחוֹת וְאֵת חָדַר הכֹּשֶׁר, וְיִטַּע אוֹתָם בְּגַן עֵדֶן מְקַדֵּם: וירא הָאָדָם אֵת חֲדַר הַכֹּשֶׁר בְּקצֶה הַגַּן, וְיִגַּשׁ וְיִפְתַּח הַדֶּלֶת וירא אֶת הָרָאק וְעָלָיו מוֹט עָמוּס לָעֲיֵפָה: וְיִכָּנֵס תַּחַת הָרָאק ויתַקֵּן אֶת ההיפ דרייב וירַד לסקוואט מָלֵא: ויָעל חָזרָה ויִצְעַק צְעָקָה גְּדלָּה וּמָרָה עַד מְאֹד: וְיִגַּשׁ אַל הללג פָּרַס וְיִתְכּוֹנֵן לַבּצַע הַתַּרְגִּיל: וְיִשְׁמַע אֵת קוֹל ריפטו מְהַלֵּךְ בַּגַּן וְיִחֵל מִפָּנָיו מְאֹד: וְיֹאמַר לוֹ ריפטו לֹא בְּנִי כִּי תַּרְגִּיל זֶה מְיֹעָד לעצלנים הַמְּחַפְּשִׂים אֶת הג'אחה: ויקום הָאָדָם וְיעָשׁ עוֹד חֲמִשָּׁה סֶטִים שֶׁל סקוואט וְיִיטַב לוֹ. עכ"ל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי ....
מסכים איתך שלג פרס לא כזה תרגיל שעוזר כמו סקוואט אומנם לפני שהתחלתי את הלג פרס הייתי עומד על סקוואט של 100 קילו... לצורך הגיוון אני מחליף תרגילים ... חח ואהבתי את הדרך שענית לי על השאלה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() בשביל גיוון לא מחליפים לג פרס בסקואט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני עשיתי קורס לייצנים בוינגייט רצית לשמוע מאדם כמוני- תעשה ss.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז במה מחליפים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא מחליפים, עובדים בצורה לינארית ומעלים כל אימון 2.5-5 קילו על המוט ככה גדלים ומתחזקים ולא מרוקנים גליקוגן ומלמדים את השריר לפנות חומצות חלב
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שיטות אימון | streetbasketball | אימונים | 4 | 20-12-08 16:20 |
איזה שיטות אתם עושים?? | לוזון | תזונה ותוספים | 12 | 28-02-08 09:15 |
שיטות אימון מאמר | maya | אימונים | 10 | 30-09-07 20:44 |