|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח התכוונתי שעם אתה פסדר שם אחרי שקיללת אותם,ינטו עם הם לא הרסו לך תמחשב חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר מתחיל
|
![]() הקץ לשטן בוא ערפל יש שם קקי של סבא נחמן (wtf?!) ,
בקיצור ולעניין התורכים זה הקקי של סבא נחמן הזקן Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
קיצררר הכוונה כמובן למדינה טורקיה ולתורכים המוסלמים. שלכאורה "מתונה" אבל האנשים שמה בידיוק אותו דבר כמו כמו סוריה
![]() |
![]() |
#27 |
מנהל ראשי
|
![]() התורכים פורצים לאתרים בכל העולם, בפורום פוליטקה באנגלית שאני משתתף בו הם פרצו כבר מספר פעמים רק ששם הנזק היה גדול יותר..
הם מצהירים גם שהם טורקים. טוב נו , לפחות בפורום פוליטיקה היה לזה צד חיובי, עוד דעות שלליות על המוסלמים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() חח הבדיחות המצחיקות אותי, אבל מצחיק אותי גם שזה ששני תורכים פרצו לפורום, יש צריך לומר שצריך להרוג את כל התורכים המוסלמים בעולם.
לא יודע מה איתכם, הייתי בתורכיה פעמיים והיה ממש כיף, לא חבל? :p
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
שאלה למחשבה..:cry_1: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() כולה טורקי מוגבל פרץ לפורום אז צריך להרוג את כל הטורקים..
לפני כמה שנים האנאלייזר שלנו פרץ לפנטגון,זה אומר שצריך להרוג את כולנו למרות שאתם מדברים בצחוק עדיין זה דפוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש שם המון שלטים באזורי התיירות בעברית. מעצבנים הם הילדים הקטנים עם הבגלה על הראש שבוכים לך שתקנה מהם ביגלה, אני בא לקנות עושים לי 10 מטבעות אמרתי להם לכו לכו על מי אתם מנסים לעבוד הבאתי להם מטבע אחד קרציות קטנות.
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למי שיש בייבילון אז אני חושב שיש מילון עברי-טורקי תבדקו,אולי תמצאו קללות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני טורקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
טורקי גאה.... חחחחחחחחח רן נפגעתי ממך קשות!!!!!! חחחחחח..סתם סתם.... אל תכלילו אף פעם.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני חצי עיראקי, זה לא אומר שאני סאדם חוסין. אתה יהודי שהמשפחה שלך היתה ממוקמת בטורקיה,זה הכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בונה אני קומבינציה של שעירים.... איך נדפקתי... ![]() רק רציתי להבהיר שלא צריך להכליל בכלל.... לא רק במקרה הזה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרסו לנו קצת את הפורום ולא היה פוסטים חדשים אז היה צריך לפתוח משהו באווירה שמחה יותר ככה להתחיל להחזיר את הפורום לקדמותו. אז מה אתה טורקי? יש פה כמה חבר'ה ביקשו לדעת קצת קללות בטורקית למה שלא תפנק אותם באיזה כמה.
![]() |