|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מתח בסופינציה עם משקל..יקרע לך את הידיים
אבל חוץ מזה,אין טעם לבודד בייספס וכאלה בss היד שלי גדלה 1.5 ס"מ בss בלי תוספות של פאמפ,תשאיר את התכנית כמו שהיא ותתעסק בלעלות משקלים ולא איך לדחוף עוד נפח לתכנית כי אין צורך |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני יעשה פעם בשבוע מטח בסופצינה 3x5 זה יהיה טוב?
ובקשרלסמוקסנייק או משהו כזה לפי המאמר של רן בישראל בודי ובאתרים רבים אחרים ובפורומים שלא ניראה לי מותר לפרסם פה התכנית כתובה אחרת אתה יכול להסביר לי מה הייתה הכוונה שלך זה ממש חשוב לי בשביל לא לעשות טעיות ונצל את התכנית טוב יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() תחילת התכנית עושים דדליפט(חודש ראשון נאמר) בלבד, כל אימון אתה עושה דדליפט(כן כל אימון)
אחר כך אפשר להתחיל ללמוד לעשות פאוורקלין כשיש טכניקה והגעת למשקל נורמלי, נניח 80 קילו דדליפט מתקדמים כמה חודשים, אחרי שתגיע לשם הסקוואט יתחיל להיתקע בגלל הדדליפט פעמיים בשבוע, אתה תרגיש כבר בסט הראשון כמה קשה. כשמגיעים למשקל גבוה בדדליפט, נניח 120 קילו(סתם דוגמה) עושים פעם בשבוע דדליפט, פעם בשבוע מתח, ובפעם האחרונה פאוורקלין., כדי שהדדליפט לא יתקע את הסקוואט שהוא העיקר בתכנית. לקראת סוף התכנית הסקוואט גבוה, לעשות דדליפט 150 נניח אחרי 3x5x132 סקוואט כבר קשה(אימון של שעתיים), לכן עושים דדליפט פעם אחת בלבד בשבוע, באמצע השבוע(יום שבו הסקוואט קל), בפעמיים האחרות בתחילת שבוע וסוף שבוע מנסים לשבור שיאים בסקוואט ובאימונים האלה עושים מתח אם רוצים אפשר לעשות שבוע אחד פאוורקלין אמצע שבוע ושבוע אחד דדליפט- למרות שאין סיבה לא לעשות דדליפט פעם בשבוע אלא אם כן נתקעים הרבה זמן תפתח לוג נעזור לך אפשרי לעשות את התכנית איך שהיא מההתחלה עד הסוף, אבל זה מה שמבדיל את מי שמסיים את התכנית עם 130 סקוואט למישהו שמסיים עם 150 סקוואט
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() עליתי בss במשקלים הגעתי למתח הסופנציה עם 25 קילו עליי ל 6 חזרות היד הייתה מפוצצת בדם וסוג של פאמפ
היא לא גדלה ס''מ אחד אפילו ועליתי בהיקיפים בגב וברגליים ועליתי 5 קילו בערב בחודש הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לפי כל המאמרים באינטרנט האימון היה סוג של ab שווה לאורך כל התקופה נגיד שאני כבר מתאמן ככה חודש והתחלתי עם משקלים בריצפה ממש הגעתי עכשיו לסקווט85 דדליפט 70 איך אני מתקדם מפה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר לקיאטין | nadavb12 | תזונה ותוספים | 0 | 10-03-09 23:12 |
ידיים | Soprano | גלריות הגולשים | 46 | 22-03-08 15:06 |
ידיים | CatDog | אימונים | 4 | 16-03-08 21:57 |