|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ואני אומר שאתה לא תשכור\תקנה, חליפה בשביל לפגוש את ההורים של חברה שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() למי אכפת מה הורים של חברה יגידו?!?!?!?!
יש מקומות עבודה ששם לא מסכימים לזה..
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בואנה הרגת אותי מה אתה רציני תלך לפגוש את ההורים של חברה שלך בטוקסידו??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן קעקוע כזה יגביל אותך במציאת עבודה ובחיים לא תמיד רוצים להראות "מפלצת", אולי בגיל שלך עכשיו כן, אבל מה עוד 10 שנים וכל החיים? לכן אני עשיתי את הקעקועים שלי בצורה שאני יכול לחשוף אותם כמה שאני רוצה עם גופיה או טי שירט עם שרוול קצר(ככה אני הולך תמיד) או שאני יכול לקחת טי שירט עם שרוול קצת יותר ארוך ולא לחשוף כלום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
לא שהוא כל כך בולט דרך הגב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
כאנשים מבוגרים כמעט תמיד הולכים עם מכנס ארוך אם תשימו לב.. ככה שאין לי שום בעיה ![]() בקשר לקעקוע על האמה, בגלל זה הוא יהיה 6-5 ס"מ מפרק כף היד, ככה שנניח ויש איזה רעיון עבודה או משהו, אני הולך עם חולצה מכופתרת ככה משו מכובד פחות או יותר, אבל לא פלצני, ולא רואים את הקעקוע ולא כלום, מביא את הקורות חיים שלי כסקסי מאדר פאקר, ואחרי כמה חודשים שאני עובד אני כבר יכול לבוא עם חולצה קצרה :P
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |