|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() נרזנזי איך רואים שאתה כל כך תינוק
אם אח שלי היה רואה מה שכתבתה היה נוסע עד לירושליים כדי להביא לך מכות תגיד ל6 החברים של אח שלי מאגוז שנהרגו במלחמה שמלחמה זה כיף תגיד ל 6 אותן משפחות שכולות שמלחמה זה כיף כל פעם אני חושב אתה ילד נורמלי וכל פעם אתה מראה כמה אתה ילד תינוק ילד שמנת אתה צריך דחוף להיתבגר אם גישה כמו שיש לך בחיים לא תהיה טייס |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() עוד דבר אין מה לעשות המלחמה הזאת לא תהיה האחרונה לצערי היא הכרחית
ולצערי יהיו עוד כמה מלחמות כמה קשות אבל אני מאמין שניתגבר על כולם ובסוף ישראל תהיה אמפריה |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
הושעה
|
![]() שום הפצצה גרעינית לא תהיה כי מדינה מוסלמית לא יכולה להרשות לעצמה להשמיד את ירושלים.
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מושעה
|
![]() לא יודע אם אפשר לקרוא למילים שלך הומור חביבי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש פצצות גרעניות פחות חזקות וחוץ מזה לאירן גם אם ךהיה פצצה גרענית היא לא יכול להשמיד את כל הארץ אין להם מספיק תידע וטכנולגיה אולי רק עוד 10 שנים אבל בהחלט פצצה ראשונית יכולה להשמיד את חיפה או תל אביב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי בעיה אם הומור שחור להפך פירסמתי פה כמה בדיחות מאוד שחורות אפילו קיבלתי מונטין שלילי בגלל זה אבל אתה לא כתבתה את זה כיאלו בצחוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
וברור שהם לא יטילו פצצות מתקופת שנות ה-40, הרי החלק היחיד שהם צריכים לפתח זה את תהליך העשרת האורניום, מה הבעיה הגדולה לחבר את זה לפצצת מימן מסוג כלשהו ולקבל פצצה גרעינית חדישה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית מעדיף מימן ככה בטהרן איזה יופי זה צריך להיות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז התפוצץ כור גרעיני ברוסיה השפעת הקרינה שלו הגיעה לטבריה זאתי בעיה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() בניסוי שהאמריקאים עשו הפצצה החמודה הזאת מחקה אי שלם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוב אז טעות שלי חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עדיין לא השתמשו בפצצת מימן, אלא רק בניסויים. אתה יודע מה זה פצצת מימן?? היא חזקה פי כמה עשרות [אולי מאות] מפצצת אטום! זה משהו חולני עריכה: הנה קבל: פצצת הצאר הייתה פצצת המימן הגדולה והחזקה ביותר שנוסתה אי פעם. הפצצה, פרי פיתוחה של ברית המועצות, יצרה פיצוץ בעוצמת של כ-50 מגהטון (כ-3,300 פצצות הירושימה). ניסוי הפצצה נערך ב-30 באוקטובר 1961 בנוביה זמליה, ארכיפלג באוקיינוס הקרח הצפוני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() אני לא זוכר איפה שמעתי את זה שהרוסים עושים ניסויים בפצצות גרעיניות בחלק שלהם על הירח ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() יש הבדל ברמת העשרת האורניום בין פצצות שונות.
אין ספק שהמלחמה תגיע, ועדיף לפני שלאיראן יהיה נשק גרעיני. |
![]() |
![]() |