|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() סאבזירו, אתה לא דוגמה טובה למישהו שאוכל אל תעשה פה דאווינים אתה גם שחיף(80 קילו פפפפ)
בכל מקרה, אני יכול להעיד בתור אחד שהיה ישן 3 שעות בלילה עד לפני שבועיים שהתקדמתי ל122.5 בלי יותר מדי בלאגן כי אכלתי עכשיו אני בריסט וישן 7-8 שעות, נראה מתי תהיה התקיעה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא אכלתי טוב בss (אני גם לא אוכל מי יודע מה עכשיו). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יעלה לפורום של ריפטו. אני לא מחפש טכניקה מושלמת,כי לאף אחד אין טכניקה מושלמת. הטכניקה שלך לא מושלמת,ואתה מתקדם,אז חלאס לזיין חתולות. אני את הלקח שלי הפקתי. זה לא קשור לטכניקה שלי,זה לא קשור לשינה שלי,זה קשור לתזונה שלי. פה זה נגמר.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
רואה אתה בטוח בעצמך יותר מידי ובגלל זה הסקואט שלך 3 שבועות באותו מצב עיקר שלך הכי טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() דדליפט, אתה שם לב שכל השלושה עמודים האחרונים זה תירוצים שלך למה אתה לא מתקדם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() אתה אמרת לי בעצמך שהטכניקה שלך לא מושלמת.
בכל מקרה אני יודע שמחר אני סוגר ת'דדליפט 115 קילו אני לא מוותר לעצמי. והיום אני ממש מעמיס אוכל.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() איפה אמרתי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() מה אני עכשיו אביא לך ציטוטים,אתה אמרת בעצמך.
אם אתה לא מודע למה אתה אומר משהו אצלך דפוק. וחלאס מה התחרות פה,מעניין לי את התחת כמה הסקוואט שלך ומה הטכניקה שלך. אני מתחרה נגד עצמי להתקדם כמה שיותר בהתאם למה שהייתי ולא בהתאם לאחרים.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אני יודע שאני דפוק אבל אתה מושלם זה הכי חשוב
אה ויותר חשוב שאתה גדול ממני |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() למען האמת אחי!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() למען האמת,לפחות שפה עיברית נכונה.
עם עם עם עם עם עם אני לא מושלם,אף אחד לא מושלם,ובשום מקום לא אמרתי שאני מושלם. פעם היית נכנס ללוג בשביל לעזור,היית ממליץ,עוזר. כיום אתה מתלהב,ומזיין ת'שכל כל היום. טוס לי מהלוג.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
וואלה עוד אחד מושפע מסאבזירו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() אתה מושפע של חצי מהפורום הזה שנגרר לשטויות,אז אל תדבר בכלל.
אני לא תופס מעצמי יותר מדי. אני מודע למי שאני ולמה שאני מסוגל. שאני מגיע לאימון ואני לא מצליח להרים ת'מוט,אני יודע שזה בעיה שלי,ולא של אף אחד אחר,וזה דבר שאני צריך לפתור עם עצמי. אני יודע מי אני,ומנסה לתת את המקסימום מעצמי. זה שאתה חושב שזה לתפוס יותר מדי מעצמי או להתנשא,בעיה שלך. בוא תגיד לי אתה איפה תפסתי מעצמי יותר מידי?
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() סאבזיר1,למה אתה לא אוכל מי יודע מה גם כיום?
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() כשאני בבית אני אוכל טוב
כשאני בחוץ זה בדרך כלל להרבה זמן ואני לא תמיד מספיק או לא תמיד יוצא.. היו חודשים שהיה יוצא לי 2000 שקל על אוכל בחוץ וזה נגמר די מזמן. אני אוכל בערך 3200-3400 ביום, זה מספיק לעליה איטית כמו מה שהולך אצלי עכשיו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() אתה סאבזיר1? לא. אז מה אתה עונה
![]() |
![]() |