|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מסכים שכל מתאמן הוא "מתחיל", לדוגמא לא הייתי אומר על רוני קלמן מתאמן מתחיל. אבל אפשר להגיד על כל מתאמן שהוא "תלמיד" כי תמיד ממשיכים ללמוד דברים חדשים. אני חושב שאפשר להגיד "מתאמן מתחיל" על אחד שנמצא בשנת האימונים הראשונה שלו. למשל אתה לא מתאמן מתחיל וראיתי תמונות שלך אתה נראה מאסיבי. אתה גם לא צר-עין או שחצן ואתה יודע לפרגן שזה טוב. בנוגע לדדליפט לא צדקתי חח, אולי גם בסקוואט. בדדליפט הבנתי שאתה עושה 160x2 וה-1RM שלי הוא בסביבות ה-140. בסקוואט ה-1RM שלי הוא בסביבות ה-115. בעניין התכנית, היא אכן מאד אינטנסיבית וקשה לשמור על אותם משקלי עבודה במהלך השבוע אבל אני לא חושב שזה יפריע להתקדמות, אז באמת נראה מה יהיו התוצאות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() התכוונתי כמובן שכל מתאמן בשנה הראשונה שלו הוא מתחיל. אני עכשיו במקרה עובד גם בab ומאד קשה לי להתקדם (פשוט אחרי 16 שבועות של Abcde זה התחיל קצת להציק ורציתי משהו פסיכולוגית שונה).
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יום שלישי עשיתי אימון בינוני ולא הרמתי משקלים כבדים מדי.
היום עשיתי אימון די חזק ושיניתי מעט את הסדר של התרגילים. שבוע #2 אימון #3 סקוואט: 1x8x80 1x8x85 פשיטת ברכיים: (רציתי לנסות את המכונה) 1x10x82 1x10x88 לא אוהב את התרגיל הזה ולא מתכנן לעשות אותו שוב. דדליפט רומני: 1x10x100 1x6x105 מתח: 2x8xBW חתירה עם מוט: 2x9x60 לחיצה בשיפוע עליון: 1x10x60 1x10x65 מקבילים: 1x10xBW+10 1x8xBW+8 לחיצה בעמידה: 1x10x42.5 1x6x45 כפיפת מרפקים: 1x10x32.5 1x8x35 הרמת רגליים בתלייה: 1x10xBW+5 1x7xBW+5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני רואה שאתה ממשיך להשתפר בתרגילים מורכבים, אבל אל תזלזל בrows ואולי תשים אותם יותר קרוב לתחילת האימון, כי המשקלים יחסית לדדליפטים ולסקוואט, ובעצם בכלל לשאר התרגילים שאתה מבצע, מאד חלשים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() משקלים יפים מאוד! בסקוואט טיפה נמוך יחסית לדד ליפט וגם בחתירה המשקל טיפה נמוך (כאילו ממש לא נמוך, אני מדבר ביחס לאחרים, ביחס אליי אתה סוס עולם, כן ?!
![]() התוכנית נשמעת מעניינת, אם אתה זוכר את ההתקדמות שלך מתוכניות אחרות מאוד אשמח שתתן ביקורת מבחינת גדילה ובכלל על ההרגשה לחזור לfbw.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סיכום התכנית:
זאת הפעם הראשונה שאני בכלל מנסה לעבוד ב-fbw ואכן יש לי ביקורת על התכנית הזאת. לדעתי מי שמנסה לעלות כוח או מסה באופן רציני Fbw היא לא תכנית מתאימה עבורו. יש לה כל מיני פגמים שאני אפרט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1 התוכנית שלך ניראת ממש מאסיבית יחסית ל 3 ימים של אימון בשבוע ! 2 מה המטרה שלך אחי אתה רוצה להיתחרות או שסתם לפתח תגוף? 3 אני זוכר שהעלתה פעם תמונות שלך לפה ואתה אמרתה שאתה לא כלכך מצליח אם הגדילה אז איך היא מתקדמת עד עכשיו ויש תמונות חדשות לעדכן? 4יא מאניק למה אתה לא עונה לי באיי סי קיו אף פעם חחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |