|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הכי מבאס כשאתה דוחק בחזה עם מוט, ואז יש לך לעשות את החזרה הכי אחרונה... ואתה שם לב שאין לך כוח לסיים אז אתה צועק לאיש שמולך סליחה את יכול לעזור לי
צועק פעם אחת כשאתה מחזיק את המוט וכולך אדום והוא לא עונה מתך עצבים צועק פעם שנייה והבן זונה לא עונה!! בא לצעוק פעם שלישית.. ואז שם לב שיש לו Mp פאקק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() מבטים של אנשים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דברים מעצבנים באימון?
אני בין היחידים, אם לא היחיד, במכון בו אני מתאמן, שמבצע סקוואט חופשי, וכשאני עושה את זה כולם מסתכלים בפה פתוח... לרוב המטומטמים השחיפים שכבר שנתיים במכון ולא גדלו... כנ"ל לגבי דדליפט, אבל פחות, כי יש כמה שעושים את זה... מה שיותר מעצבן אותי זה אלו שבאים אליי ואומרים: "ת'דופק ת'גב!!" והם מאלו ששמים חגורה בכל תרגיל ועושים 1000 סטים לכל שריר, כל יום... הלאה, אלו שמתחילים לדבר איתך באמצע סט... כאילו אתה נח... בא אליי אחד בזמן שאני עושה כפיפות מרפקים עם מוט ישר, אמר לי: "ואייי אחי, איך ירדתי במשקל... גם בגוף וגם בעבודה"... כאילו זה מעניין אותי ועוד באות והרגע...!! עוד, אלו שנכנסים איתך סטים. אני מאלו שמקפידים בדייקנות על כמה זמן מנוחה בין סט לסט. בא אליי דביל אומר לי אני עושה איתך בבנץ'... סבבה... אני איש שוחר שלום... לא צריך לריב... רק מה ששניה אחרי שהסכמת לדביל עוד שני חברים שלו, מינימום, באים משומקום ואמרים "גם אנחנו עושים איתכם"... יש המשך, מעצבנים אותי הכי, ואלו 99.9 אחוז ממתאמני המכון, לרבות המין הגברי, שפשוט ל-א מ-ת-א-מ-נ-י-ם נ-כ-ו-ן!!! סעמק איתם!! משקל לפוזה!!! אבל הכי כייף - הם לא גדלים... תראה אותו ביו םהראשון שלך במכון, תראה אותו אחרי חצי שנה - אותו דבר.... חע חע חע חע ובינתיים דבר אחרון, חבל שאין מוזיקה מותאמת אישית בזמן האימון... ![]()
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דניאל אחי יש לך אולי מסנגדר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח אותי כבר לא ממש מעצבן כלום אני בא למכון ונכנס לבועה הדבר היחיד שמרגיז אותי זה המוזיקה המזעזעת של שירי דיכאון וגם אלה שתופסים מכשיר במשך שעה ועושים סט פעם בחצי שעה אבל אני נכנס איתך סט סט אבל עדיין זה דופק לי קצת את המנוחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מאני יא סוס עללל מה זה 120 קילו שיפוע שלילי?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() אצלנו בחדר כושר מישהו החזיר דמבל למתקן שלו,והמיתקן קרוב לראי
והוא שבר את הראי(ראי ענק מהריצפה עד התקרה). יום אחרי זה הזמינו ראי חדש. אחרי יומיים הגעתי לחדר כושר ומה אני רואה....שעוד פעם מישהו דפק דמבל בראי...:):):):) . אז הבעלים של החדר כושר התיאש וכבר לא תיקן את הראי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שמישהו שומר עליי כשאני עושה סקוואט ובשיא של הירידה אני דופק נוד לתוך הבטן שלו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
פשוט איך שרשמת נשמע שזה יותר קשה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תאונה שקרתה לי זה ששמתי בבנצ' פרס בטעות בצד אחד 50 קג ובצד שני 40 וכש הרמתי קבלתי מתיחה מאוד חזקה בשרירי הראטור קאף מש השביט אותי לחודשיים :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() היה פעם שעשיתי בנץ' בלי ספוטר עם ככה 90 קילו........ בלי ספוטר , עכשיו הרבה מכם פעעושים בנץ' עם 50 בקושי וזה לא מרוגש , אבל 90 קילו מספיק שהמוט עליך על החזה ואתה חושב שזה גיליוטינה..
קיצור פיספסתי חזרה.... אני בא לעלות על הפינים הנמוכים שמה... הצלחי צד אחד..... אבל זה מה שאני חושב... אני לא יודגע מה קרה אבל זה פתרום החליק לי על המצח , למזלי זה לא נפל אלא ירד כי החזקתי את זה עדיין , יש באו שני אנשים והעלו את זה,....אז באים כל הזקנים האלה במכון מהההליכונים ואומרים "אמרתי לך תראה כמה משקל עשית שמה בטח 50 קילו" כאילו שהם מרימים את זה על זרת אם הם רק היו רוצים.......... ועוד כמה מאנייקים שלא מסתובבים אלי בכלל בכוונה שאני מנסה לדבר איתי פתאום נהיו לי חוכמולוגים אומרים לי אל תעשה בלי ספוטר(יופי לכם תודה רבה) קיצר זה היה פעם אחרונה במכון הזה המאנייקים החליטו לבטל לי את מה שנשאר לי מהמנוי ועכשיו אני במכון אחר... היה לי גם שבוה סימן מזה בצורת מוט..
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל זה ביטלו לך מנוי?!?!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אני הכי שונא את זה שאנשים דופקים נודים חופשי.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני שונא שיוצא לי נודים חופשי
בעיקר בסקאווט |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
מזל שזה היה שישי בבוקר והיו רק זקנות שאני לא אראה שוב בחיים אבל עדיין היה מביך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() * אני שונא שבזמן האימון שלי המדריך מתחיל כל פעם עם בחורה אחרת... הוא אפילו מנסה לנשק בנות קטנות מידי לגיל שלו
* לפעמים ככה סתם בלי קשר בזמן האימון יש מוזיקה חלשה ואז פתאום בוםם מוזיקה עם ווליום מאוד גבוה שמקפיץ אותי * אני שונא את אלה שעושים שעה כל מכשיר. היה איזה תימני אחד, שעה על המכשיר... הוא עושה את הסט שלו אחרי כל סט הוא קם ומתחיל לטייל בכל החדר כושר ונעלם, אחרי כמה דקות טובות הוא חוזר וממשיך ואז שוב פעם נעלם... וזה לא שהוא מדבר עם מישהו ככה פשוט הוא נח. ואני לא יכול להיכנס לו באמצע כי צריך להתאים את המכשיר עם הברגים והכל שיהיה מכוון כמו שאני רוצה.. * משהו שקצת מוזר ומעצבן אותי, למה יש לנו שני מדריכי כושר שיש להם גוף גדול כמו של מתאמנים אבל בבטן יש להם כרס?!
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=tzahi10
* משהו שקצת מוזר ומעצבן אותי, למה יש לנו שני מדריכי כושר שיש להם גוף גדול כמו של מתאמנים אבל בבטן יש להם כרס?![/quote] על איזה מדריכים אתה מדבר ? אלכס? סרגיי? |
![]() |
![]() |