|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אימון הבא אני ינסה שוב אולי הייתי עייף מדי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שזה הגיוני, המשקל של החזה לא קשור למשקל שלך במיליטרי, אתה עושה בעמידה או בישיבה? בכל אופן אם זה הפעם הראשונה שלך שאתה עושה מיליטרי זה לגיטימי שהמשקל יהיה נמוך, אתה תעלה מהר איך שתתרגל לתרגיל, תוך כמה אימונים טובים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מילטרי קשור מאוד לבנצ' וזה בסדר עם המילטרי במשקל נמוך לתרגיל אין פוטנציאל למשקלים גבוהים כמו דדליפט או אפילו בנצ'. והוא תמיד בעמידה כי אם לא זה כבר לא מילטרי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תבין, תרגיל חדש אף פעם תלא מתחיל עם משקל מפציץ, זה לגיטימי
אני זוכר בפעם הראשונה שעשיתי כפיפות באחיזה הפוכה עשיתי עם סביבות ה15 קילו, אחרי שבועיים הייתי על 30, שזה פי 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מיליטרי לא קשור לבנץ' באופן ישיר בכל אופן, במיוחד שזו הפעם הראשונה שלו שהוא מבצע את התרגיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה רציני?30 קילו לחיצות כתפיים זה סבבה...
אני עושה נגיד לחיצות כתפיים ארנולד פרס עם 14 ביד וזה סבבה ואם אנלא טועה אתה בגיל שלי ומתאמן כמוני בערך אז זה לא כזה נמוך אני חושב.. אתה עושה את זה עם מוט אולימפי של 20 קילו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ארנולד פרס פי 2 פחות משקל.. לפחות אצלי.. (מיליטארי 30 קילו ארנולד 7.5 חח..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה עם מוט אולימפי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אימון שני
סקוואט קל - 40 , 50 , 62.5 , 62.5 מיליטרי - 20 , 25 , 25 , 25 דדליפט - 20 , 30 , 40 , 50 דדליפט 50 קילו משקל שיא. נשרטו לי הרגליים ונתלשו לי השיערות אז קימבנתי משהו שמתי את הספוג ששמים על המוט בסקוואט בדדליפט וככה זה לא מפריע. אני זוכר שבולט רצה פיתרון לבעיה. אללה אימון הבא 85 קילו סקוואט |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אהה טוב חחח לא ידעתי שיש כזה הבדל..
אני מתחיל תתרגיל הזה מיום ראשון נראה איך יהיה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה תקפיץ מיליטרי, אין עליה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי אימונים הבאים. אני בעייתי בתרגיל הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המילטרי פרס והבנץ' לא תלויים זה בזה באופן ישיר, אבל הרבה מהשרירים המשתתפים משותפים, ולפחות אצלי, שמתי לב לתופעה הבאה: כשהמילטרי פרס שלי הוא פחות מ60% מהבנץ', ההתקדמות היא יחסית קלה. ברגע שאני מגיע ל60% מהבנץ', בלי שהבנץ' יתקדם אני צריך ממש לירוק דם בשביל להזיז את מילטרי. ההתקדמות הכי טובה שלי במלטרי פרס היתה בתקופה שהייתי ממש לא חמדן עם המשקלים. עשיתי בזמנו את התוכנית מSS, והוספתי כל אימון 0.5 ק"ג ובאימונים שהרגשתי חזק במיוחד (בד"כ כי אימון קודם עליתי יפה בבנץ') הייתי מוסיף קילו. זה נשמע ממש מעט וזה די מתסכל, אבל הצלחתי לשמור על הקצב הזה לתקופה לא קצרה ועליתי ככה יותר מ15 ק"ג. אח"כ נהייתי קצת יותר אגרסיבי בעליות והלכתי יותר אחורה מאשר קדימה. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה עם המילטרי פרס ובכלל עם ה5X5! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מבין שבמיליטרי עולים פחות במשקלים אני לא בטירוף לעלות משקל פשוט נראה לי מוזר שיש הפרש גדול בין המיליטרי לבנצ. כנראה בגלל שהתרגיל חדש לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אימון שלישי
סקוואט - 40 , 50 , 62.5 , 72.5 , 85 , 62.5 בנצ - 30 , 40 , 50 , 57.5 , 67.5 , 50 רואז - סטים של בין 30-40 אחרי הסט השישי של ה8 חזרות הרגשתי ממש עייף כבר התרגלתי לעבוד בטווח חזרות נמוך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() היום היה לי גם האימון 5x5 הראשון שלי והיה משהו שממש עיצבן אותי.
כול פעם לסדר ולחשב כמה עכשיו אני שם בכול צד ממש מעצבן... רציתי לשאול איך אתה מתסדר עם הפלטות בכול סט.
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תגיד כמה סטים יוצא לך כול האימון?
לי יוצא משהו כמו 17 סטים וזה ממש קצר לי, לוקח לי 45-50 דקות אימון.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אימון שני אני עושה 15 סטים (מוסיף 3 סטים בטן) אימון שלישי 18 סטים גם לי לוקח בסביבות ה50 דקות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט 42.5 52.5 62.5 75 85
בנצ פרס 32.5 40 50 57.5 67.5 רואז 25 30 35 42.5 57.5 |
![]() |
![]() |