|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לארה"ב יש יכולת לצאת למלחמה באיראן בגלל שיש להם כוחות במזרח התיכון ובעיראק ויש להם נושאות מטוסים ושאר ירקות. ארה"ב זאת מדינה שיכולה לצאת ולהכריע מדינות בלי שום גבולות. ישראל יכולה לצאת למלחמה רק עם מדינות שגובלות אותה וגם זה בערבון מוגבל מאוד(ראה מלחמת לבנון) השטח של איראן הוא פי 200 מישראל ולבנון, מה אתה רוצה לעשות שם בדיוק ואיך? מלחמת טילים או מלחמה אווירית בלבד לא מכריעות מדינה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() וכמה שהייתי רוצה שכל הטרוריסטים ימותו, הייתי מעדיף גם איתם לעשות שלום (אבל שלום ששווה משהו... שיפסיקו עם הקטיושות והפיגועים לתמיד!) ושחיילים ואזרחים ישארו בחיים... ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה ניראה לך שאחריהם לא יכול לקום עוד אחד כזה? (סדאם למשל?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושנינו יודעים, שבזמן של היטלר, ארה"ב לא היו כמו עכשיו, ואם היה עכשיו היטלר, גרמניה הנאצית ממזמן הייתה נופלת.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לנייט וולף.....אחי צדק פה אחד שאמר שזה באמת שטויות...היום פצצות גרעיניות זה לא מה שהיה פעם...אתה מדבר על הפצצות שנפלו על הירושמה ונגאסאקי שהיו בגודל של חדר ואפילו לא שוגרו אלה נפלו מהמטוס שכונה "אינולה גיי"..(enola Gay) על שם האמא של הטייס...היום יש פצצות גרעיניות בגודל של טלויזיה ....ניתן לשגר אותן כ-ק"ק כ-א"ק מאוניות צוללות ותתפלא אבל אפילו מתותח....עניין הפצצות הגרעיניות התפתח בצורה אדירה מאז 1945...
לtnavon....זה שיש אלוהים רק מחזק את האפשרות שמדינת ישראל על כל תושביה כמעט ויושמדו....גוג ומגוג שמעת...("כי מצפון תפתח הרעה")...המחלמה הגדולה שתיהיה לפני הגעת המשיח המלחמה שבה הדם יגיע לגובה פרסות של סוס....המלחמה שאומרים הרבה רבנים ואנשי דת גדולים שקרובה מאוד... תמסקנות ת'סיקו לבד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמעתי שזה אמור להתרחש בקרוב
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הבעיה היא לא תקיפה צבאית all out.
הבעיה היא שכשאיראן תשלים את הפיתוחים שלה, היא תמכור נשק גרעיני פצפון לטרוריסטים של העולם, ואז אף מדינה מערבית לא תוכל להגן על עצמה מפני הטרוריסטים.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הניסוח של הכתוב ממש טוב
קודם כל חשבתם פעם למה ארצות הברית עוזרת לנו כל כך? בואו אני אגלה לכם את התשובה: נפט. בלי נפט אין ארצות הברית חשוב לארצות הברית לעשות סדר איתנו ועם המדינות השכנות. לכן ארצות הברית לא תיתן שתהיה מלחמה. ולמרות זאת יש על מה להזהר כי אי אפשר לדעת מה יקרה לאף אחד לא אכפת ממנו חוץ מעצמנו. ולכן אין שום בעיה שתהיה שואה 2. מזל שיש לנו את ארצות הברית אה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() התרחיש הזה לא הגיוני.
לאחר פיצוץ גרעיני נותרת נשורת רדיואקטיבית שלא מאפשרת חיים לעשרות חיים. מה גם, אומרים שמגדלי עזריאלי נותרו על תילם, ההדף של הפצצה היה אמור לגרום לקריסתם. ועוד משהו, הוא אומר שאם מאחרים אז כורתים אצבע, מה קורה כשנגמרות האצבעות ? D:
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גם רק צוחק, במצב כזה עדיף לצחוק מלבכות.
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פצצות גרעיניות זה לא איזה C4 בסוליה של הנעל שאפשר להבריח למטוס חבורה של אבילים
צריך להגיע למאסה קריטית ככה שמחבלים לא יסחבו עליהם כמה טונות של אורניום חוץ מזה אם דבר כזה יקרה האונגליסטים בא"רהב ילכו עד כדי פיצול מהמדינה עצמה כדי להשמיד כליל את המוסלמים במסע צלב גדול. ודבר שלישי ואחרות איראן לא תשגר על ישראל טילים , אין להם ביצים , מה שהם יעשו זה שהם יעבירו טלילים למי שישגר והסורים לא רוצים (בא להם על רמת הגולן בזמן האחרון ) האיראנים לא רוצים (כי תהיה מלחמת אזרחים אם זה יקרה האיראנים לא כ"כ אוהבים את האחמד בצנצנת שמנהיג אותם) אבל מה? יהיה משהו קרוב לזה , נראה לי שדווקא הרעיול של האיראנים זה לחכות 20 שנה עד שהמוסלמים יהיו פה רוב בגלל רבייה טבעית ואז בעזרת הבובות שלהם להפיל את הממשלה בארץ. יותר משתלם להם. אה ודבר אחד אחרון איראן שמים ז*ן על ישראל הם רוצים את עיראק. אבל אם לא יתעוררו יהיה דבר קרוב למה שמסופר , שבעצמו יהיה גרוע , גם כאילו אם ננצח מה ישאר לנו? אפילו עכשיו אם היה מאבק הוא יהיה קשה מנשוא ככה שצריך לעשות משהו מהר
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
פצצה גרעינית משנות ה70 אתה יכול להשוות לדוגמא למכונת שתייה. פצצה גרעינית מהיום יכולה להכנס למזוודה אבל לאירן יש זמן עד שהיא תפתח את הטכנולוגיה לבצע דבר כזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() חצי אר"הב אוונגליסטים השאר מקסיקנים וכושים
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני אוסיף בגלל העריכה שלך, שהם פרוטסנטים כי נמאס להם מדת האוונגלאיסטים באנגליה (זרם שזהה לקתוליות חוץ מהעבודה שניתן להתגרש ולהתחתן מחדש) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מה עם צוללות גרעיניות?