|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא יודע מה הקשר שלך לארבל...חלאס ללקק לו אתה עושה את זה הרבה לצערי בזמן האחרון... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נו באמת...
תוכיח שהיא גבריאל... אי אפשר להוכיח,זה כבר הקטנת ראש, אבל מה כ"כ מוזר לך שיש בת בפורום?
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
רוקסן רק הגיעה לפורום וישר להיתקרבל וקוצי מוצי אם ארבל ...חחחחחחחחח אני לא מאמין לבולשיט שבא כלכך מהר תוכיח שרוקסן זאת בת אם ציצי וכוס. אי אפשר להוכיח?אל תדאג .....האמת תצא לאור חחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן ואני יעשה את זה חחחחחח פסדר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני אכבד תקוצי מוצי שלך אם ארבל ואעזוב אותך לנפשך וגם אעזוב את ארבל לנפשו אלה אם כן הוא יעצבן את עומר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר איתי בהזדמנות במסנגיר ... חחח ![]() נ.ב אני מפגש לא לעצבן את אחי הגדול שכמובן הוא גלעד חח במיוחד אחד המנהלים פה חחח ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אני בתהליכים כפרע זה לא בא בבום לאט לאט אני דואג לך חח שחכת מי זה אחיך הקטן חחח חולה עליך נשמהה ![]() חח עלק בנות חח של ארבל חח בקטנה אם הם נהנים לעשות עלינו חארטה שיהנו ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם תוכיחי תקבלי קרמבו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חאלס רוקסן זה אחד החברים של ארבל שימו לב לזמני התגובות ..... משעמם לכם... חלאס להגיב לזה ולעשות מזה סיפור אז אתה רוצה להיות אישה אז תיהיה רק תחתוך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מתייחס אליהן טוב וחופשי, בקשר ארוך זה שונה, בהתחלה עושים רושם מסויים ואחר כך כבר אי אפשר לשנות כלום, אי אפשר להתייחס 'מגעיל' לבחורה שאתה איתה הרבה זמן בקשר זה כבר טיפשי וחסר תועלת, ובכלל אני לא רואה שום סיבה להתנהג מגעיל אם היחס שלה אליך הוא טוב.
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בדיוק עכשיו אני שומע את רוקסן
רוווווווווווווקססססןןןןןן פוט אפ דה רד ליייייייטטטט......
![]() |
#16 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() הכול צריך להיות באיזון ובמינון הנכון,טוב-ורע,כאב שמחה "כשהיא עושה משהו טוב מלתפים אותה,כשהיא עושה משהו רע מענישים אותה-ככה מחנכים כלבים,ככה מחנכים בני אדם(נשים),חום וקור רחוק-קרוב,אזהרה:זהו מתכוון לאובססיה.
|
![]() |
![]() |