|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק שאם הורידו לו שלישי מהריאה, אמור להשאר לו 2/3 ולא 3/4 ממנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם אני ההיתי במצב שלך בי''א ...
על תלחץ קח את זה באיזי ! אפשר להסתדר בחיים גם בלי תעודת בגרות אויל זה נשמע מופרך ומעעוס כבר אבל אם יש לך פה גדול ובטחון עצמי כמו מניאק אתה יכול לעבוד בכל עבודה ... תראה את רני רהב ההומו השמן הזה יש לו ג'ורה כמו מזבלה ובטחון עצמי של קוקסינל תראה הוא קונסול של איזה מדינה טרופית יש לו מכונית ונהג אישי ווילה כמו 4 בלוקים הכל תלוי ביכולת שלך להסתגל לחיים יש אנשים עם תואר ראשון שמנקים פאנלים ... אבל תעודת בגרות תעזור לך כמובן ולכן תשקול צעדים
![]() |
#43 | |
|
![]() ציטוט:
90% פלוס מהאנשים שלמדו כן יצליחו אולי 15-20 % מאלא שלא למדו יצליחו אני מכיר בנאדם בן 45 עובד בתור מחסנאי מה שאתם מכירים שאנשים שלא למדו והצליחו זה מעט מאוד אנשים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]() "אם תחיה בגישה שכסף כן גודל על העצים הוא יגדל אבל אם תחיה בגישה שלא זה לא ככה וקשה מאוד אתה תאכל
הרבה חרא וסביר להניח שלא תצליח צריך תמיד להיות חיוביים ואופטימיים ולשאוף למעלה. " הייתי חייב פשוט להגיב ישירות לזה, ואתה אמרת פה דבר כל כך מטומטם בעלה של דודה שלי, מגיל 20 בערך כמוך כל הזמן מנסה להקים חברות משלו. הוא כל הזמן ניסה להקים חברות כאלה שיהיו הדבר הבא. היום הוא עוד מעט בן 40, מרוויח בקושי 7 אלף לחודש. אם אתה תחייה בגישה שכסף פשוט יפול עליך מהשמים אתה טועה ובגדול |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
|
![]() ציטוט:
לא לכולם הולך לא לכולם יש את זה כנראה שלבעלה של דודה שלך אין את זה..לא אמרתי שמי שאין לו בגרות יצליח אתם פשוט אומרים שרוב הסיכויים שהוא לא יצליח אני רק בא לספר לכם כמזה לא נכון. בגרות היום חשובה לתחת תעודת מקצוע באלקטרוניקה שווה הרבה יותר מבגרות של 5 יח' ספרות מורחב +5 יח' תקשורת+5 יח' חרבון מעשי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
אפשר לתת עוד 5000 תגובות של א נשים שלא מצליחים. היחס הזה הוא כב רמזמן לא ככה..צריך בסה"כ מזל ושכל והרבה ניסיון חיים. יש סיפר על קבלן מנתניה שפרש בכיתה ח' מבצפר עבד להיות פועל בניין עד שנהפך לקבלן חובב לא היה לו הרבה כסף עד שנפל על דיל טוב ונהיה קבלן של מבני קיזונו בלאס ווגאס והיום יש לו קזינו משלו. הבן אדם היה כל כך עמחה שהיום בכלל לא תכיר אותו..נכן זה סיפור של אחד למיליון אבל בכל זאת זה בא להראות שתעודת בגרות לא חשובה. אין לי כוח לחפור לכם שכל אחד יעש המה שהוא רוצה בחיים ותצליחו זה מה שחשוב. בן אדם בלי בגרות יקרע תתחת 4 שנים יעשה כסף..יפתח עסק שיתגלה ככישלון אז הוא הפסיד אין מה לעשות לא אמרתי שזה 100 אחוז של הצלחה.. אבל היום גם מי שיש לו בגרות לא מצליח כל כך..השוק היום נורא קשה ומאמלל חיים רבים של אנשים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
כרגע אף אחד כאן בפורום ואני מדבר על 98 אחוז לא יודע מה הוא יעשה בחיים כי כולם בגילאים של 16-18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
חיי חברה זה כבר משהו אחר אתה בא לבית הספר כדי ללמוד חברה זה דבר שנלווה לזה ואתה בוחר את החברה שלך זה ממש לא קשור... לגבי השפלות ממורים ? אני חושב שאתה די מגזים סלח לי אם לא אבל אני עדיין חשוב שאתה מגזים מאוד. מכבדים אותך ? יש לך סיבות לקום בבוקר ? עוד הגזמות ? מה נהיית במאפיה שמכבדים אותך ? כאילו מה הסיבה שמכבדים אותך כי הפסקת ללמוד והתחלת משהו אחר שמה שבטוח הוא לא יכניס לך הרבה שכל לראש לדעתי שוב סלח לי אם אני טועה. אתה מצליח כרגע בלי לימודים כי אתה לא צריך אותם עוד כמה שנים נראה מה יהיה עד אז תהנה... ודרך אגב סתם לא מכליל או משהו באמת אבל סתם לידע כללי שלי לפי שאר התגובות שלך והדיון השני ועוד דברים שראיתי אני יכול להבין מזה שאתה לא בחור של לימודים אתה בחור של יותר עצבני מכות שם זין על כל העולם רוצה רק לקבל כבוד ומרביץ למי שלא נותן או בקיצור בשפה של היום אתה מין ערס...? שוב סליחה אם אני טועה סתם לידע כללי.
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השפלות מי מורים אתה הייתה בבצפר שלי ? למדתה ב כיתה שלי שאתה חושב שאני מגזים חתיכת חוצפן אין לך שום זכות לבקר אותי בשום צורה לא לגבי ההחלטות שלי ולא לגבי מה שעברתי בבצפר אני עומד מאחורי כל מעשה שלי ומאחורי כל דבר שאני עושה או שעשיתי לא מכבדים אותי כי אני עומד על שלי ושומרים מרחק עלי אף אחד לא תופס יותר טרמפ אף אחד ועוד דבר חיי חברה זה משהו אחר ? אני לעולם לא השפלתי בנאדם ודרכתי על בנאדם שהיה חלש לעולם ! אתה מה אתה מבין ביכלל ? מה אתה עברתה בחיים שנותן לך תזכות לימתוח עלי ביקורת פה אה? מה שאני עברתי אף אחד כאן בפורום הזה של הצפונבונים פה לא עבר ואת זה אני אומר במאה אחוז
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה רוצה עבודה נטו בשביל הכסף, אתה חורש בתיכון, עושה תואר ראשון במחשבים, תואר שני במתמטיקה, ואז ישר חוטפים אותך להייטק והמשכורת שלך רק תתחיל מ30 אלף. עכשיו תחושב שאתה רוצה לימצוא עבודה ויש לך תעודת מיקצוע באלקטרוניקה, ומולך יתמודד על המקום עבודה מישו אם תואר מהאוניברסיטה באלקטרוניקה (לא יודע אם יש כזה דבר ביכלל... סתם הבאתי דוגמא)
![]() |
![]() |
#53 | |
|
![]() ציטוט:
רואים רק את המקרים הטובים בלי להסתכל על המקרים הרעים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יכול לערוך את התגובה שלי אז בנוגע לאותו משפט שרשמתי
" מה שאני עברתי אף אחד כאן בפורום הזה של הצפונבונים פה לא עבר ואת זה אני אומר במאה אחוז" אני חוזר בי כי אני לא יודע מה כןל אחד פה עבר ואני לא מזלזל פה באף אחד כל אחד ומצבו וגם אני חוזר מהמילה צפונבונים אני לא יודע איך אתם
![]() |
#55 |
Banned
|
![]() אי אפשר.
ואני מזדהה עם המצב ש'ך,גם אני נדפקתי בגלל השביתה. היה לי ממוצע 85+ הוא ירד בעךר ל75-80 אוח,העיקר שהמחצית הדפוקה הזאת נגמרת עוד שבוע-שבועיים. ואז נוכל לחזור.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
הבנאדם מדבר איתך על לא לעשות בגרות אתה מדבר על ממוצע 80? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
|
![]() ציטוט:
שווה לקחת סיכון אם לא לא מתקדמים ב חיים.. בחיים יש הרבה קטעים שתצטרך לחשוב לבד מה עושים איך ממשיכים הלאה אם ללכת על המהלך או לא. אתה עדיין לא יודע את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() ציטוט:
סחר בסמים..שמעת על זה?אתה מגלגל מיליונים בקשנה וראיתי אנשים כאלה. חוץ מזה אם אתה פותח עסק...בית קפה\פאב\מועדון נכון זאת השקעה של החיים לחץ מטורף וצריכים לגייס המון כסף בשביל זה וחלק מהסיכון זה שאוו פאב\מועדון\בית קפה יגיע לפשיטת רגל אבל יש סיכויים שהו איצליח ותגור לך בוילה עם אישה יפה ילדים חמודים שתוכל לתת להם מה שלא היה לך כשהיית צעיר ולתת להם ערכים לחיים. תחשוב על זה ככה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
|
![]() ציטוט:
אתה תדבר פה על להקים פאב\מועדונים וכו'. בקשר אליהם אני לא יכול להגיד לך, אבל אני יודע שיותר מ70 אחוז מהמסעדות נסגרות רק אחרי השנה הראשונה שהן נפתחות, אני מתאר לעצמי שהדוגמאות שאתה הבאת גם בסביבה של זה ברור שיש תאנשים שיצליחו, אבל אתה לא יכול לשים תקוות על דבר כזה מה יקרה עם העסק לא יצליח, תהיה תקוע בחובות עד הכתפיים |
|
![]() |
![]() |