|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() מראדונה היה ויהיה כנראה הכי טוב אי פעם.
אחריו אפשר להזכיר שחקנים כמו פלה, רונאלדו והרשימה תמשך עד אינסוף... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רונלדו עוד יחזור חלוצים לעולם לא שוכחים איך לשים תכדור ברשת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא חסרים שחקנים שהפציצו בליגות נמוכות (כרגע לא עולים לי ממש לראש, אבל קח את רקובה לדוגמא שלפני בואו לאינטר תמורת 7 מיליון יורו בשנת 1997, כבש 57 שערים ב-51 משחקים בליגה האורוגוואית). חח ולדעתי רונאלדו מס' אחת ואני אומר את זה בתור אחד שראה את כל השערים של מראדונה (וכן אני יודע ששערים זה לא הכל, אבל זאת דעתי). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
משתמש ותיק
|
![]() איזה תותח אברהם גרנט אני אומר לכם...
קודם כל מראדונה מספר אחד, מכאן והלאה יש תחרות על המקום השני בכל הזמנים..
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מראדונה הכי גדול כי הוא לבד לקח נבחרת אפורה של ארגנטינה והביא אותה לגבהים שמי חשב בכלל שהיא תגיע... ורק בגללו התחילו לתת שריקות לטובת ההתקפה אחרי שגרמניה פירקה לו את הרגליים בגמר...
וכן ראיתי את רונאלדו ואין ספק שהוא או השני או השלישי הגדול ביותר, אבל מארדונה זה לא קנה מידה לאףאחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מראדונה לקח ממריצים, השתמש ביד שלו לזכות בגביע העולם, השתתף בקטטות המכוערות ביותר בכדורגל אי פעם (מישהו זוכר את הברכייה שהוא נתן לאיזה שוער? ואז קפץ בבעיטת קראטה על שחקן אחר).
לא משנה כמה כישרון היה לו, ספורטיביות לא היה לו ולדעתי זה יותר חשוב מהכדרור שלך, מהגביעים בארון או מהסטטיסטיקות שיש לו בויקיפדיה. השחקן הכי טוב אי פעם הוא פלה.
![]() |
#12 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://youtube.com/watch?v=sZh9onJ0Gaw זה כן מרדונה נתן את הברכייה. איך נותנים לשחקן כזה להמשיך לשחק כדורגל? אני לא מבין בכלל איך אנשים אחרי גיל 20 נגררים לקטטות כאלו בגלל, ואני מדגיש, -ספורט-. עריכה: אוקיי, יכול להיות שלא הבנתי נכון, אנדוני גויקוצ'יאה הוא זה שקיבל את הברכייה? אם כן, קבל את התנצלותי.
![]() |
![]() |
#14 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
תראה לי עוד שחקן אחד בעולם שיכול לזכות עם 10 נגרים ב2 אליפיות איטיליה וגביע עולם. אנחנו לא מדברים כאן על איזה בן אדם צריך להיות, מדברים על כדורגל נטו, ובזה מה לעשות אין למראדונה מתחרים
![]() |
![]() |
#15 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אוי, הליגה האיטלקית של אז... מילאן לוקחת את גביע האלופות פעמיים ברציפות ב - 1989 וב - 1990, נאפולי, יובנטוס ואינטר לוקחות את גביע אופ"א אחת אחרי השנייה בין 1989 ל - 1991 וסמפדוריה לוקחים את גביע המחזיקות ב - 1990... מילאן עם שלישיית הולנדים (ואן באסטן, חוליט ורייקארד), אינטר עם שלישיית גרמנים (מתיאוס, ברמה וקלינסמן) נאפולי עם שלישיית דרום אמריקאים (מראדונה, קארקה ואלמאו), סמפדוריה עם המקומיים שלה, טורינו בצמרת עונה אחרי עונה, גם הלס ורונה + סקודטו בעונת 1984/85 כשהיו לה שחקנים כמו פרבן לארסן אלקיאר והאנס פיטר בריגל. יובה עם כל הסגל של נבחרת איטליה + מישל פלאטיני, זביגנייב בונייק ומיכאל לאודרופ, רומא (אני הולך אחורה בסדר כרונולוגי) של החצי הראשון של שנות ה - 80 עם פלקאו, קונטי, פרוצו ואחרים... היו זמנים...
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
היה את מראדונה כמובן, קארקה שהיה אחד החלוצים הטובים בעולם, אלמאו, צ'ירו פרארה האגדי ולבטח עוד מס' שחקנים שכרגע לא עולים לי בראש. ואנטון, אתה צודק. הליגה האיטלקית של אז הייתה משהו עילאי. אינטר לקחה את האליפות האגדית ב-88/89 עם ג'ובאני טרפאטוני, הגיע לגמרי אופ"א בעונות 90/91 ו-93/94 ולקחה אותם, לאחר מכן ב-96/97 היא הגיעה שוב לגמר אופ"א והפסידה אותו בפנדלים (זכורה לי במיוחד ההחמצה של איוואן זמוראנו האגדי), ובעונה לאחר מכן הגיע הניצחון האגדי 0-3 על לאציו בסטאד דה פראנס משערים של זמוראנו, זאנטי ורונאלדו. ד"א, רקובה יש באותו משחק על הספסל ..חבל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אל תשכח שהוא גם שיחק נגד רתכים וחוטבי עצים. עם כל הכבוד, דברים שעושים היום מסי וכריסטיאנו נגד בלמים של 30 מיליון דולר - מרשימים יותר.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |