|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() איך אפשר להשוואת בכלל בין צ'לסי-מנצ'סטר לריאל בארסה?
צ'לסי זו קבוצה שלפני עידן האוליגרכים בכלל היתה ברמה של פארמה באיטליה - קבוצה בינונית פלוס, לפעמים מינוס. היום היא קבוצה איכותית, אבל היריבות עם מנצ'סטר לעומת היריבות של ריאל וברצלונה - זה מצחיק בכלל להזכיר את זה באותו משפט... וריאל וברצלונה למרות העונה החלשה שלהן ושל הליגה הספרדית בכלל, עדיין תראו איזה שחקנים משחקים בקבוצות האלה ותבינו במה מדובר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() הולך למכון כושר..ועושה סקוואטס עד השעות הקטנות של הלילה..(סתם לא..המכון סגור..)
הולך עם חברים החוצה לעשות שטויות ולחלום/להסתכל על כוסיות..
![]() |
#43 |
Banned
|
![]() פוגש ידידה,נפגשים עם כמה חברים ואז הולכים להסתובב ביחד.
ואז הולך למסיבה עלובה בכרמיאל או לשתות בירה ולראות סופר קלאסיקו קצת.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אגב מכון,המכונים מחר פתוחים? ( נכון שזה כיף לדפוק אימון בידיעה שתיקתקתה אותו יום 40 קילו בשר?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() קגןאקג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בשביל זה מתכננים בתחילת השבוע את השבוע מבחינת אימונים, אני עשיתי ABXABXAB אז יצא לי שבוע קצת עמוס אימונים אבל היום ומחר יהיו יומיים של מנוחה טוטאלית, ובשישי נחזור לחדר כושר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
הושעה
|
![]() יריבות זה:
ריאל -ברסה אינטר - מילאן - יובה מנצ'סטר - ליברפול (בימים יותר טובים) ריינג'רס - סלטיק וכו... איזו יריבות יכולה להיות בין קבוצה עם אוטוטו 17 אליפויות לאחד עם 3, שזאת עם ה - 17 זכתה גם פעמיים בגביע האלופות לעומת 0 מצד זו עם ה - 3? צ'לסי - מנצ'סטר זה כמו סראגוסה - ברסה בערך.
![]() |
#52 |
מושעה
|
![]() וואלה פתחנו פה דיון על בארסה...
בארסה - ריאל - אין גדול מזה,נקודה. אנטון,אתה מתכוון לראות את המשחק? עוד שעה ככה הרכבים,מקווה שטורה פותח ולא נראה איזה אדמילסון על המגרש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
![]() ליברפול - מנצ'סטר זאת שנאה של כמה עשרות שנים.
אנטון היית צריך להוסיף גאלאטאסרי - פנרבחצ'ה - בשיקטש, אברטון - ליברפול, לידס - מנצ'סטר בימים יפים יותר( וואי וואי רציחות חופשי כמה שהם שונאים אחד ת'שניה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואי חלאס חפרתם.. אנטון אני אומר את זה רק בשבילך,צא קצת במקום לשבת ולראות ת'סופר..עשה טובה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
מי רואה סופר? אני מתלבט עכשיו בין איזה 4 מקומות. כל בן אדם גורר אותי למקום אחר..
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אנטון נהיה קלאבר
|
![]() |
![]() |