|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() טונה עם סוכר ??? נשמע דוחה!
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() זה היה דיי סביל חחחחח (אחרי שאתה כבר מיואש מלחפש שילובים טובים עם טונה במים... עד שמצאתי את השילוב המנצח - לא זה כמובן)
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא עשיתי שום דבר משוגע בגלל הספורט בחיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו חזרתי אחרי 21 יום בבסיס אם תיק ענק, ודבר ראשון שעשיתי זה ללכת לחדר כושר לפני הבית אפילו...זה משוגע הדבר הזה...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אנשים פה חיים בסרט שאם הם לא ילכו לאימון דווקא ביום שהם קבעו ללכת להתאמן יהרס להם הכול.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רבתי עם המנהל ביצפר בטיול שנתי בארוחת בוקר על זה שאני רוצה קוטג' שלם בשבילי וזה לא מעניין אותי אם יש או אין.
כמובן שבסופו של דבר אכלתי אחד שלם ![]() אכלתי ארוחה של 10 ביצים, 350 גרם קוטג', 40 גרם שיבולת שועל עם חלב, 30 גרם שקדים, מנת אבקת חלבון, שתי פרוסות לחם. הכול ארוחה אחת משו מטורף. אכלתי גם ארוחה אחת של ירקות מבושלים כמות גדולה + 8 פרוסות לחם + 300 גרם אורז + 30 גרם אגוזי המלך + 3 ביצים שזה לקח לי איזה שעה וקצת.. ![]() בינתיים נחשוב על מה עוד יש ![]() אה..חחח פעם אחת באימון חזה הייתי מסטול אש רעב למשקולות חח עשיתי לחיצת חזה עם דאמבלים זרקתי ישר את המשקולות בלי רחמים לא שמתי לב אפילו מי בצד כי זה היה דרופ סט והיה שם מישו, אם לא היה זז זה היה פוגע בו חחח.. נערך לאחרונה על ידי ThE HummeR, 13-02-09 בשעה 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
"אכלתי ארוחה של 10 ביצים, 350 גרם קוטג', 40 גרם שיבולת שועל עם חלב, 30 גרם שקדים, מנת אבקת חלבון, שתי פרוסות לחם" אתה יודע מזה? יאללה גם כן חיים בסרט שאתם אוכלים כמו רוני קולמן.. גם אם אתה אם אתה אוכל את כל זה בארוחה (מה ש100% לא) הכל הולך לחרא ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
חחחחחח שמע , אני בבוקר אכלתי שייק , של 400 גרם שיבולת שועל 250 גרם יוגורט ועוד 250 גרם גיינר ... ו 300מ"ל חלב ... תשמע זה נשמע הרבה אבל ב 10-15 דקות אני מוריד את זה יופי טופי ... שמע אחרי שראיתי את ארבל מחסל שתי ארוחות בורגוס מלאות של 220 כולל כל הצ'יפס (פעמיים צ'יפס גדול)איזה חצי ליטר קולה או יותר ... אני מאמין שאפשר לאכול את מה שרשום למעלה אחי ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
למה מה זה 10 ביצים מבושלות..? זה כמו לאכול אוויר.....
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לא סיפור, באמת שלא סיפור אחי. אפשר לאכול אפילו יותר כמו שאמרתי. ובנוגע לש"ש, הויקינג לא בישל את הש"ש, הוא פשוט דחף כמויות לבלנדר ושתה את זה כשייק - זה בהחלט הרבה יותר קל מאשר לאכול 400+ ג' של ש"ש מבושלים...(מה שלא מציאותי) יש הבדל גדול מאוד. ותכלס? הכי טוב לדחוף הכל לבלנדר ולשתות, גם טעים וגם יותר קל. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה גם שיש לי קיבה גדולה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לא משהו אחד ספציפי, אלא משהו גדול ומשמעותי שמשפיע על כל חיי.
כל חיי החברה שלי הצטמצמו מאוד בשנים האחרונות בגלל תכנית האימונים / התזונה / שעות השינה... אני לא יכול לספור כמה חברים איבדתי בשביל אהבת פיתוח הגוף. |
![]() |
![]() |