|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: אורלייף
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() מסכן אתה עלוש כמה עבודה יש לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() שלחתי לכולם .
עכשיו תזדיינו מפה אני רוצה לאכול ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה עלוש שולח לכולם..?
ולנושא, אתה צודק ביותר אני מסכים איתך לפעמים אני פותח נושאים וצריך עזרה ואני לא ממש מקבל אותה ואני ועוד הרבה אחרים ישמחו עם גם אנשים ברמה וידע יגיבו לאשכולות האלה[תוכניות אימונים תזונה] כי את התגובות של רוב המתחרים אני רואה בעיקר בפורום הזה ולא ממש באחרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם בנאדם לא מקבל תשובה יש לזה סיבה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל ששרגא הזה פתח תנושא של עם התכונית אימונים קצרה הזאתי למתחילים הייתי שמח לשמוע גם תשובה של מישהו מקצועי.. חלק אמרו שזה טוב חלק אמרו שזה לא טוב.. לא ידעתי מה לעשות וסתם ביזבזתי זמן בנסיון לעשות את התוכנית הזאתי זאת סתם דוגמא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לזה אפחד לא יכול לתת לך תשובה דרך האינטרנט אם זה מתאים לך או לא אתה צריך לאט לאט לדעת לפני הניסיון שלך מה מתאים לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() מה השם של הפורום הזה תנו תכתובת...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() אם אתם רוצים להעלות את הרמה של הפורום,זכור לי שדרור ארז הציע עזרה ולשתף פה את כולם בידע שלו...
חבל באמת שאין פה עוד אבל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() יש מספיק אתרים של חומרים ברשת שגם אם יפתחו פה אי פעם אחד כזה לא יגיעו לקרסוליים שלהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אמפרזה תתחיל להחיות את הפורום,אתה עושה צחוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה לא יודע מה כל צד עשה ולמה אתה משאר את הסיפור כ"מה כבר קרה" מי לא ירצה שיפרסמו קצת תמונות בפורום מוביל ולא כעיקרון של אותם מפתחי גוף שביקשו שוב ושוב לא ליחצן ולפרסם אותם בשום לוגו בישראלבודי אז למה לא לכבד אותם? למה סתם להוציא מילות דיבה עליהם מבלי לדעת כלום...? בסיפור הזה אין לך זכות ולאף אחד אחר חוץ מלקרוביו ואותם המפתחי גוף עצמם ספיציפית לא מדובר פה בלרדת מהעץ הגדול מדובר בעקרון עצמי של אותם מפתחי הגוף אז אשם........לפעמים שתיקה שווה זהב בנוגע המפתחי גוף שבחורים לפתוח אתר יאמר....שזה זכותם המלאה ותיהיה מאוד בטוח שהם לא מתכוונים ורוצים להתחרות הם פותחים אתר לעצמם אם זה להתפרסם ושלל דברים לא הכל קשור לאתר הזה יש דברים אישיים כפי שצייניתי ואציין again לך ולא לאפחד יש זכות להתערב חוץ מהגופים עצמם. בהצלחה לעמית באירופה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() עלוש שלח לי גם אח שלי
*** אחרכך תערוך תאימל:] **נשלח** נערך לאחרונה על ידי עלוש, 11-05-09 בשעה 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() *****עזוב אותך******
![]() |
#16 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אחי...אתה רואה שאף אחד לא מגיב....אז גם אתה אל תכנס לזה...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |