|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שדמוקרטיות נפלו, כך גם דיקטטורת. בעיות כלכליות הפילו לא רק דמוקרטיות, אלא גם הרבה דיקטטורות, כמו גם משברים חברתיים. אני לא אעסיק אותך הרבה זמן, כל פעם נראה שאנחנו מגיעים לויכוח דומה, העיקר שבצורה יפה! לך ללמוד, ובהצלחה במבחן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
הושעה
|
![]() רוב המשפחשה שלי נאלצה לחיות תחת שמות משפחה בדויים בבריה"מ. אמא שלי רק בארץ גילתה את שם המשפחה האמיתי שלה.
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
חבר פעיל
|
![]() תגובה של אחד מYNET
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לראשון...כנראה דפקו לו שבת או משהו..סתם גיבוב של שטויות בניסוח יפה. אגב "לוך",את נוצרי או יהודי?(אפילו שהשאלה היא רטורית) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() שאלת אותי או אותו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() נוקס , לא צריך לזרוק את האתאיסטים לאיפה שהם שייכים , ואתה כנראה אחד מהם , לא התגובות האלה שהבאת , אין בהם כלום וזה בידיוק הבעייה
ואת האמת זה כולל אותך בצורה מסויימת , אם לא מעניין אותך היהדות ואתה חושב שאתה יותר חכם מהדתיים אם הייתה לי סמכות היית עף כי אתם עושים מלא בעיות לעומת החילוניים שאין להם בעייה אם דתיים לא רוצים שחבורה של זונות שיכורות בביקיני יעברו בשכונה שלהם כמוני. מדינת ישראל ליהודים ולמי שנאמן לזה שמדינת ישראל שייכת ליהודים והוא "שכן של היהודים" וגם אז יש אתה בעייה של הריבוי הטבעי אבל חשבתי לחלק כמה צלחות עם קסנואסטרוגנים לערבים פלסטינים במסווה של סיוע הומני ואז זה יפתר ![]() כל הפסואדו אינטלגינטים האתאיסטים כבר עושים את זה לעצמם מישהו חכם החדיר להם לראש שזהו מזון בריאות ואפילו יש לתת לתינוקות לינוק ממנו במקום חלב אם (הכוונה הפעם לסויה אבל שיהיה)
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יא יונק סויה אתה עוד בטראומה מהקטע של הפאיטואסטרוגניים אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ד"א גם הערבים שחיים על טחינה וחומוס (חומוס עושים עם טחינה) שזה הכול עשוי משום שום שגם הוא אסטרוגן חזק! יא יונק סויה תתחיל להגיד יא יונק טחינה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו מבחינתך צריך להרוג את כל האסיאתיים בגלל הסויה, את הערבים בגלל החומוס , טחינה חחחחח!
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אותו אבל איפה הוא !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() Leo אתה גאון!!!
לפזר קופסאות אוכל של סויה לכל הפלסטינים ואז לכל הנשים יהיה סרטן השד ולכל הגברים יהיה ג'ינו והצטמקות אשכים!!!
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מתן16 הכינוי שלי זה לא לוך ![]() ואם שאלה רטורית למה לענות עליה? ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אבל דתיים\מסורתיים וכל אלה באמת אפשר לפחות לכבד טיפה שלא כמו אותם אנשים מהכתבה שעושים פיקניקים ליד בתי כנסת עם חזיר וגבינה ביום כיפור טמשמיעים מוזיקת מטאל בפול ווליום ואם מישהו מתלונן על זה ישר כפייה דתית
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() לפחות עכשיו אני בטוח(בנוגע לשאלה) ![]() |
|
![]() |
![]() |