ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-02-07, 19:15   #41
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
המצב של ארהב טוב לא בגלל הדמוקרטיה אלא בגלל שהיא מעצמה צבאית/כלכלית. בכל אופן אין שום עתיד לדמוקרטיות המערביות,סופן של דמוקרטיות הוא קריסה,כל פעם שיש הגירה קיצונית ובעיות כלכליות היא קורסת, זה קרה כל פעם בהיסטוריה ובגלל זה אפשר להסתכל על זה כנוסחא. אנחנו יכולים להיות שוב חזקים רק אם נעודד עליה יהודית לפה,נחזק את הלאומיות שלנו ואת השוני שלנו מיתר העולם(מה שהיום נחשב "לגזענות" ופעם היה הדבר הרגיל שלמדנו שהיינו קטנים שזה מדינת ישראל ליהודים).
צריך להשתחרר מכל התפיסות החלשות האלו של הערכים המזוהמים שהחברה המערבית מטפטפת לנו, אנחנו ממש חיים בבועה, השכנים שלנו זה לא שוויץ, אי אפשר להמשיך לחשוב שאנחנו מדינה יפת נפש וליברלית, צריך לחזור למה שהיה פה לפני שנים. פעם הסמלים של המדינה היו קדושים,המנהיגים היו רצינים,הצבא היה חזק,הציבור היה חזק ומוכן למות בשביל המדינה, היום הכל מערבי ומקולקל. אני עכשיו באמת חוזר למבחן שלי שפלול!
אני מסכים שיש לנו בעיות הרבה יותר קשות ובסיסיות מלשוויץ, ארה"ב והרבה מדינות אחרות.
כמו שדמוקרטיות נפלו, כך גם דיקטטורת. בעיות כלכליות הפילו לא רק דמוקרטיות, אלא גם הרבה דיקטטורות, כמו גם משברים חברתיים.
אני לא אעסיק אותך הרבה זמן, כל פעם נראה שאנחנו מגיעים לויכוח דומה, העיקר שבצורה יפה!

לך ללמוד, ובהצלחה במבחן.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-07, 19:16   #42
Antonator1
הושעה

רוב המשפחשה שלי נאלצה לחיות תחת שמות משפחה בדויים בבריה"מ. אמא שלי רק בארץ גילתה את שם המשפחה האמיתי שלה.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-07, 19:30   #43
gman
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל gman

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
רוב המשפחשה שלי נאלצה לחיות תחת שמות משפחה בדויים בבריה"מ. אמא שלי רק בארץ גילתה את שם המשפחה האמיתי שלה.
דוד שלי שעדיין גר ברוסיה שינה את שם המשפחה שלו לשם של אישתו כשהם התחתנו.
gman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-07, 20:19   #44
n0x
חבר פעיל

תגובה של אחד מYNET
ציטוט:
42. יהודי אנטישמי גאה שלום אני רועי, יהודי ציוני,חילוני אך מחובר מאד למקורות, יליד הארץ כמו הורי, קצין בצה"ל, משלם מיסים וגם אנטישמי גאה! לא מתבייש להודות. טלו קורה מבין עינכם דוסים. גם שכמוני לא סובלים אותכם ואת ההתנשאות התרבותית/דתית שלכם, את ההגמוניה שנטלתם לעצמכם, את קיצוניותכם, את טפיליותכם ויותר מכל - את היומרה שלכם להיות דובריו של אלוהים, יומרה שבשמה אתם מנוונים את העם שלנו ומוליכים את כולנו לעברי פי-פחת, יחד עם בני מינכם המוסלמים הקיצוניים ושאר כוחות הפונדמנטליזם. הגזענות מגיעה ממכם!
ציטוט:
256. תגובות למבקרים אין לי בעייה עם אנשים חובשי כיפה, קסדה או מצנפת או תרבוש. הבעייה שלי היא עם התופעות החברתית שקורות בחסות הדת ומחייבות גם אותי למרות שאני מתנגד להן קשות: מדיניות ואופי ההתנחלויות (ואני ממש לא שמאלני) מימון תלמידי ישיבה, קצבאות ילדים וכולי.
אבל הבעייה הכי גדולה שלי כפי שכתבתי היא עם היהירות שנשפכת גם כאן מכל תגובה מטומטמת שלכם:

א. מי קבע שהאורתודוקסיה החרדית הפאשיסטית והמדכאת היא הקובעת במה שקשור ליהדות?

ב. מי קבע שהמדינה צריכה לממן את הקרנבל הזה?

ג. למה רק הם לומדים תלמוד וכו'? האם ההגמוניה היא דווקא שלהם - המנוונים והאטומים ביותר בעדות עמנו?

ד. הם הגזענים הגדולים מכולם - עיין ערך גיור, קבורה, נישואין וכולי.

ה.137 - מקשיבים לדתיים כל הזמן ותראה איך אנחנו נראים, טמבל.

ו.151 - נראה אותך מסתובב חופשי בתור בחורה עם מכנסיים (ארוכים) במאה שערים או עובר עם האוטו במקרה ליד שכונה חרדית או משהו. חוץ מזה, חבוב - אני רחוק מלהיות אליטיסט, ובניגוד אליך אני חושב שבמלחמה האחרונה היינו די טובים, ממש מטריד אותי (ציניות) שלוזרים עילגים כמוך חושבים אחרת. אתה משלם לחרדים פרוטקשן כל החיים שלך דרך המיסים.

194 - הרבה סימני פיסוק לא עושים אותך צודק, אני בניגוד לחרדים ודומיהם מכבד את כולם, אני רק מצפה שיכבדו אותי. אל תשפוט את היהדות שלי, כי לפי הדיבור שלך אסור לתת לך לבחור לבד תחתונים בבוקר. תראה איך הרבה דתיים מדברים על המדינה הזאת ברגע שקורה משהו שלא כל כך מתאים להם, אני בניגוד אליהם גם תורם פה.

אה - ותראו, כל ה "פרו-דתיים" איך אתם ישר שולפים את העדתיות והגזענות בתוך כלי לניגוח. דווקא אתם שבוכים על "גזענות" ישר מתחילים עם אשכנזים, תימנים, רוסים, ערבים. טלו קורה, בבונים!

תנחשו מאיזה מוצא אני? פרס למנחש המאושר.
יש בזה משהו שהוא אומר... מה אתם אומרים?

נחשו מזה?
n0x מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-07, 21:43   #45
מתן18
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי n0x
תגובה של אחד מYNET

יש בזה משהו שהוא אומר... מה אתם אומרים?
איזה קטע גם אני מפרס,בכל אופן לא מוזכר עיניין של הנוצרים החיים בא"י אלא שטלנות החוג החרדי על מוסד הדת,אני מסכים איתו בכמה מדבריו אגב.

ובקשר לראשון...כנראה דפקו לו שבת או משהו..סתם גיבוב של שטויות בניסוח יפה.

אגב "לוך",את נוצרי או יהודי?(אפילו שהשאלה היא רטורית)
מתן18 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-07, 21:45   #46
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתן16
מה?? מזה מאשים אותך? על מה??? על זה שהוא יהודי?!!
יענו מה אתה מגדיר את עצמך בדיוק ערבי נוצרי או מה??או נוצרי לבד ??
Jones מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-07, 21:47   #47
מתן18
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
יענו מה אתה מגדיר את עצמך בדיוק ערבי נוצרי או מה??או נוצרי לבד ??
אה ?

שאלת אותי או אותו?
ישן 09-02-07, 22:09   #48
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

נוקס , לא צריך לזרוק את האתאיסטים לאיפה שהם שייכים , ואתה כנראה אחד מהם , לא התגובות האלה שהבאת , אין בהם כלום וזה בידיוק הבעייה

ואת האמת זה כולל אותך בצורה מסויימת , אם לא מעניין אותך היהדות ואתה חושב שאתה יותר חכם מהדתיים אם הייתה לי סמכות היית עף כי אתם עושים מלא בעיות
לעומת החילוניים שאין להם בעייה אם דתיים לא רוצים שחבורה של זונות שיכורות בביקיני יעברו בשכונה שלהם כמוני.

מדינת ישראל ליהודים ולמי שנאמן לזה שמדינת ישראל שייכת ליהודים והוא "שכן של היהודים"
וגם אז יש אתה בעייה של הריבוי הטבעי אבל חשבתי לחלק כמה צלחות עם קסנואסטרוגנים לערבים פלסטינים במסווה של סיוע הומני ואז זה יפתר

כל הפסואדו אינטלגינטים האתאיסטים כבר עושים את זה לעצמם מישהו חכם החדיר להם לראש שזהו מזון בריאות ואפילו יש לתת לתינוקות לינוק ממנו במקום חלב אם (הכוונה הפעם לסויה אבל שיהיה)

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-07, 22:19   #49
Nimrod
חבר פעיל

הסמל האישי שלNimrod

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
כל הפסואדו אינטלגינטים האתאיסטים כבר עושים את זה לעצמם מישהו חכם החדיר להם לראש שזהו מזון בריאות ואפילו יש לתת לתינוקות לינוק ממנו במקום חלב אם (הכוונה הפעם לסויה אבל שיהיה)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח: laugh::laugh::laugh::laugh:

יא יונק סויה אתה עוד בטראומה מהקטע של הפאיטואסטרוגניים אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

ד"א
גם הערבים שחיים על טחינה וחומוס (חומוס עושים עם טחינה) שזה הכול עשוי משום שום שגם הוא אסטרוגן חזק!
יא יונק סויה תתחיל להגיד יא יונק טחינה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו מבחינתך צריך להרוג את כל האסיאתיים בגלל הסויה, את הערבים בגלל החומוס , טחינה חחחחח!

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-07, 22:44   #50
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

אותו אבל איפה הוא !!!
Jones מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-07, 23:43   #51
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

Leo אתה גאון!!!
לפזר קופסאות אוכל של סויה לכל הפלסטינים ואז לכל הנשים יהיה סרטן השד ולכל הגברים יהיה ג'ינו והצטמקות אשכים!!!
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-07, 11:05   #52
n0x
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
נוקס , לא צריך לזרוק את האתאיסטים לאיפה שהם שייכים , ואתה כנראה אחד מהם , לא התגובות האלה שהבאת , אין בהם כלום וזה בידיוק הבעייה

ואת האמת זה כולל אותך בצורה מסויימת , אם לא מעניין אותך היהדות ואתה חושב שאתה יותר חכם מהדתיים אם הייתה לי סמכות היית עף כי אתם עושים מלא בעיות
לעומת החילוניים שאין להם בעייה אם דתיים לא רוצים שחבורה של זונות שיכורות בביקיני יעברו בשכונה שלהם כמוני.

מדינת ישראל ליהודים ולמי שנאמן לזה שמדינת ישראל שייכת ליהודים והוא "שכן של היהודים"
וגם אז יש אתה בעייה של הריבוי הטבעי אבל חשבתי לחלק כמה צלחות עם קסנואסטרוגנים לערבים פלסטינים במסווה של סיוע הומני ואז זה יפתר

אני לא אטיאסת. אני מאמין באלוהים ויאמין!

מתן16
הכינוי שלי זה לא לוך אלה NOX.
ואם שאלה רטורית למה לענות עליה?

נחשו מזה?
n0x מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-07, 11:54   #53
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי n0x

מתן16
אז אתה יכול לפחות לכבד דתיים כי אנחנו האנטישמים הכי גדולים בקטע הזה , חרדים עוד אני מבין שכמה אנשים לא אוהבים את הקטע שהם בישיבות כל היום (שאגב זה דבר דפוק להטפל עליהם כי יש פרזיטים הרבה יותר גדולים ואני לא מדבר על מגזר או עדה)

אבל דתיים\מסורתיים וכל אלה באמת אפשר לפחות לכבד טיפה שלא כמו אותם אנשים מהכתבה שעושים פיקניקים ליד בתי כנסת עם חזיר וגבינה ביום כיפור טמשמיעים מוזיקת מטאל בפול ווליום

ואם מישהו מתלונן על זה ישר כפייה דתית

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-07, 15:22   #54
מתן18
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי n0x

מתן16
לא'דע אותי למדו שבאותיות קריליות NOX=לוך..

לפחות עכשיו אני בטוח(בנוגע לשאלה)
תגובה