|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Bullet חחח סוף סוף אני פוגש איזה שמאלני מהמרכז! (דרך אגב בתגובה האחרונה שלי צדקתי).
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אבל הערבים לא חלק מהעולם המודרני! את זה רואים בפיגועים.
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לפי דעתי, עומרי וגיימר טועים.
כבר אין ממש פתרון, מה שהיה צריך לעשות לא נעשה. עכשיו כבר מאוחר מדי. תגידו תודה ליצחק רבין... ולחבריו.
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מה הקשר פה לדת?!?!
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אני חושב שאומרי צודק שצריך לגרש אותם אבל אני לא חושב שזה ממש מציאותי היום. סתכלו באיזה מצב אנחנו ומה העולם חושב עלינו. צריך פשוט לעצור את הגידול הדמוגרפי שלהם בעזרת חוקים שאמרתי מקודם, זה רעיון מציאותי לפי דעתי.
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() toxicity קיצר אתה לא צודק, כל הפורום נגדך. ערבי בעיניי זה אוייב פוטנציאלי שעומד להתפוצץ כל רגע, לכן אני והוא צריכים לחיות במקומות שונים: אני במדינת ישראל והוא במקום אחר (יש להם בוחטא מדינות).
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() ערבים בדואים סינים תאילנדים דרוזים צרפתים מזה משנה הלאום?!
בן אדם עושה פשע או פוגע במישהו אחר מגיע לו עונש כבד ומר בידיוק כמו לכל אחד אחר לא משנה מה הלאום שלו.. לא יודע מה איתכם אבל אנסים זה הדבר שאני הכי שונא ביקום ובכלא הם הופכים להיות הזונות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
אבל מה שכן שכשהפושע אינו יהודי והוא בארץ ישראל זה מאוד משנה מה שהוא עושה פה ישראל לישראלים!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() Omri-turbo לא מתכוון לעצור גידול אבל ליצור תנאים שלערבים לא יקבלו על זה כסף! ככה שלא יהיה להם טעם להזד**ן יותר.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי קח סיטואציה כזאת, אנחנו מתחילים בתהליך הטרנספר/ ממררים להם את החיים נכנסים באמא שלהם ומכסחים אותם, אין להם שום דבר להפסיד אז מתוך ייאוש הם פשוט יכולים ללכת מעזה/שכם/רממאאלה לכיוון ערים יהודיות, רק ללכת בלי שום רובים ובלי כוונה להרוג מה תוכל לעשות? לא תוכל ליירות בכולם אני מדבר איתך על בערך 100,000 איש הם בקלות יכולים להיכנס ליישובים היהודים,מה תעשה אז.
ורק שתידעו לאורך כול ההיסטוריה אם שהוא מיואש לא ניתן להביס אותו והם הוא יהיה מיואש ויסבול גם אנחנו נסבול לכן הדרך היחידית שבאמת תביא לפיתרון זה אם מישהו שם יתעורר יעיף את המהיגים הדפוקים שלהם ואולי אז נוכל לדבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ולערבים מגיע יחס חמור יותר אם הם פושעים בארץ ובמיוחד לאלה ביחוד כי אלה לא אזרחים ישראלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
וזה באמת סתם דיבור מטומטם שמראה שאתה באמת מדבר רק שטויות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
|