|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() זה הרי ברור שתהיה מלחמה בקרוב.. זה ידוע לכולם.. .השאלה היא האם אנחנו נהיה מספיק אמיצים בכדי לעשות את הצעד הראשון ולהפציץ את הקופיף מאיראן עכשיו, או שנחכה ונצטרך לקבל את איומי האטום שלו....... צריך רוה"מ ימני בכנסת שיהיה לו ביצים ושלא יהיה מסריח וסמרטוט כמו אולמרט, בגלל הגישה שלו הפסדנו בלבנון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תרשה לי לתקן אותך ידידי ![]() אנחנו נחכה לא לקבל את איומי האטום של איראן ישראל לא תעשה שום דבר ולא תזיז את התחת שלה לשום מקום כל עוד אולמרט הפחדן הזה העלוב הזה המושתן הזה!!!!! בשלטון פחדן קוקסינל טפו שיקבל סרטן אמן! וימות! הזבל הזה יחכה שאנחנו נקבל אטום שיהיה מלא הרוגים ופצועים שחצי ארץ תהרס ואז הוא יחליט להקים "ועדה" ששמה יתאספו כל הלוזרים בממשלה וכל הפחדנים למיניהם ויחליטו אם להפציץ בחזרה בעוד 20 שנה אולמרט הזה פחדן מסריח ונימאס לי כבר לראות פוסטים עליו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() דוגרי רק שתידעו
אין שוק חופשי במדינה המדינה מנוהלות על ידי 20 משפחות שניקראות העשירון העליון והם בתחאכלס מכתיבות מה שהול ך בתוך המדינה שלנו 90אחוז מהכנסת מושחטים כל מוסודות המדינה השמאל שולט בהם התיקשורת משרד החינוך ביטוח לאומי בית המשפט הכל מושחט על ידי העשירון העליון שלא מאפשרים שוק חופשי ועל ידי השמאל שהורס את המדינה מבפנים לא רחוק היום שבו יהודי יאלץ להרוג יהודי לא רחוק אנחנו חיים כיום בדיקטאטורה שמאלנית נ העם כבר כל כך מפוצל שמאלנים ימניים עשירים ושאר העם המצב של המדינה בקאנטים ממש בקאנטים אנחנו באמת במצב גרוע מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() המלחמה--------->נשמע מפחיד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]() ראיתי אתמול תוכנית בערוץ המדע על פצצות מימן ותהליך התפתחותן, זה דבר פשוט הרסני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() ציטוט:
אפשר להביא אחד בדרום ולמחוק הכל -ואחד בצפון ולמחוק הכל וכל מי שבמרכז מקבל סרטן ! ואז מה נשאר ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
ומי שבמרכז מקבל סרטן :):):):)....
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
|
![]() יש איזה מזל שאני במרכז
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]() מצב קשה עד קשה מאוד, ואין מי שיטפל בו...
למה אין לנו ראש ממשלה עם ביצים.....?
![]() |
![]() |
#50 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() הפצצת מימן של הרוסים היית כ"כ חזקה שההדף שלה עשה 3 סיבובים סביב כדור הארץ, ואת הפטריה ראו במרחק של יותר מ1000 ק"מ.
בכל מקרה אם תהייה מלחמה גדולה וכוללת אני אלך קרבי, חח למרות שכל האנשים שקרובים אלי מתנגדים משום מה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הלוואי . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה, למי שדיבר על פצצת הצאר,
קחו סרטון של הניסוי שלה. http://video.google.com/videoplay?do...93742348211186 |
![]() |
![]() |