|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() oris תשמע...
לא חשבתי שאני יוכל להתעצבן באופן וירטואלית דרך האינטרנט אבל פשוט הדלקתי אותי וחזרתי במיוחד למחשב כדי לרשום את הפוסט הזה: לצערי הרב אני נוכח לראות הרבה והרבה חבר'ה לפני גיוס מבית טוב , בריאים ובאופן כללי אחלה חבר'ה שכל מה שיש להם בראש זה רק שטויות ואיך להשתמט מהצבא או להיות קל"ב, וכן... מכון כושר ופתוח גוף זה הבל הבלים מול בטחון המדינה והאיום הקיומי שבו אנו חיים לצערינו. אני גם התאמנתי לפני הצבא אבל רציתי רק קרבי ובכלל הקטע של פתוח הגוף לא היה מוטל על הכף. אתה לא חייב להתגייס ליח' קרבית , ישנם מגוון תפקידים בתחומים טכנולוגיים ועוד שבהם תוכל להשתלב ולתרום למדינה. אם כולם יהיו כמוך רוצים לחיות כמו מלך - מי ישרת בצבא המלך? :-) תדע לך שגם במילואים ישנה נשירה אדירה של חיילים ואנחנו בשנתיים ירדנו במצבת כ"א בחצי, רק עכשיו תגברנו אותנו בחבר'ה שהשתחררו זה מכבר. אבל רבאק - אם כולם ישתמטו מי ישמור על המדינה (לא התכוונתי שאתה רוצה להשתמט - נתתי דוג. כדי שתבין את המסר). בקיצור אני מקווה שהצלחתי להעביר לך את המסר . אתה נראה לי בחור טוב ואיכותי , חבל למדינה שלא תתרום את חלקך באיזה תפקיד רציני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
מושעה
|
![]() חחחחח זה הקטע שהמפקדים מנסים לשבור אותך ולעצבן אותך על תגיב באלימות למה תקבל כלא אפילו אם המפקדים שך חננות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() Wow , הצעירות נשפכת פה מהדפים....
אתה כל כך לא יודע עוד מה זה צבא ,שאני אפילו לא יכול להסביר בתור אחד שבתוך המערכת כרגע, אני צוחק כל כך חזק מההודעות שלך ,שאין סמיילי שידגים את זה תהנה מהשוק שיהיה לך כשתתגייס ....
![]() |
#44 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ד"א, באיזה תפקיד אתה משרת?
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל, תזכיר לי איפה אתה? בגבעתי או גולני
![]() לאורי, אחד החברים שלי התגייס לפני חודשיים לגולני, הבנאדם אמר לי שהגיוס שלו היה מוצף בצהובים ו-"אשכנזים". לאן אתה רוצה בגולני? פל"סר 12 או 51? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() אני היתי דופק למפקדת צעקה ואומר לה.
אני משתין עליך ויורק לה בפרצוף אם מישהו היה מנסה לתיפוס אותי היתי דופק להם מקל לראש.
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אמרתי שלא ממש לא פשוט ליגמור בית ספר ואחרי חודש ללכת לצבא והכל בא לך בבוםם זה קשה מאוד .....יש ילדים שאוהבים ויש כאלו שה ממש מפחיד אותם כמוני לא פיזי יותר נפשי מבין
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() הגיוס שלך באוגוסט? איזה באסה לך אחי, הכי טוב נובמבר, מספיק זמן לבלות אחרי הצבא ולא יותר מדי כמו מרץ שאתה כבר נהיה דבוק לספה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ילד, אתה חי בסרט עצבני. תן לי להשכיל אותך, כלא לא דופק לפז"ם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אני הולך לצבא,ואיזה מפקדת יצורה,שלא היתחרמנה כמה שבועות טובים תבוא להוציא עליי תתיסכול שלה,לא יהיה לה טוב,במיוחד בתקופת החיטוב עם היא תיפול עליי.
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל לך יהיה פי 10 לא טוב. תקופת חיטוב עלק... בצבא אין דבר כזה. בצבא יש חיטוב או מסה ע"פ ההחלטה של הצבא ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ינסו להכניס אותי לכלא וכו',לא ילך להם בקלות. ואם לא מתאים להם התנאים שלי, אז אני לא רוצה להיתגייס.
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() רק אלוהים יודע איך עם קב"א /דפ"ר כמו שלך בכלל זימנו אותך לגיבושים
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() תאמין לי שלמפקדת היצורה שאתה מדבר עליה יש זיונים אל תדאג.. המפקדים לא מוציאים עליך את התסכול חח, תאר לך שהיית מפקד כיתה בוא נגיד.. איך היית מתיחס לחיילים שלך? מחלק להם פרחים ומדבר איתם בעדינות? או שמפגין קשיחות ועושה את מה שמוטל עליך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |