|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל הזמן אני אומר לך תבוא איתנו פעם אחת לעיר אתה תהנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() כיףףףףףףףףףףףףףף.. חיכיתי לזה הרבה זמן :d
רק חבל ש11 שעות עברו כמו שעה.. פאק כמה שאני רוצה לחזור לזה ;_; |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
הושעה
|
![]() אני פשוט מעדיף פעילויות חברתיות אחרות.
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וגם אני לא מת כלכך על מסיבות אבל אני מנסה כל דבר שמציאים לי ויש מלא מקומות אם כוסיות שאפשר ללכת אליהם חוץ ממועדון למשל פאבים,דאנס בר ועוד ![]() אני מכיר אנשים שיושבים כל הזמן בבית ונותנים תגובות כאלה כמו שלך תזכור מה אני אומר לך בסוף אתה תידפק מזה שכלית אולי לא עכשיו אולי לא בעוד שנה אבל זה יקרה אם תמשיך ככה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#50 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() יוווווו חרא לגג בעומרר עכשיו שמעתי אח של חבר שלי טוב נהרג בתאונת בדרך לאשדוד
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה? "בתאונה נוספת שאירעה מוקדם יותר באשדוד, נהרג שי פרץ, תושב העיר בן 21. פרץ נהג ברכב מסחרי מסוג יונדאי ברחוב משה סנה ופגע באוטובוס שעמד בתחנת הסעה. כתוצאה מההתנגשות הוא נפגע באורח קשה. צוותי מד"א לכיש שהוזעקו למקום פינו את פרץ לבית החולים "קפלן" ברחובות, שם הוא נפטר מפצעיו. כרגע לא ברורה סיבת התאונה, והמשטרה פתחה בחקירה." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() רוב היום הזה עבר בהאנגאובר..:cry_1:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
הושעה
|
![]() אז מה אם יש לי השקפה שונה?! לא מבין מה הכיף בלדפוק את הראש, לא מבין. מצטער מאד. חוץ מזה, אין לי עם מי לצאת.
![]() |
#58 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ומה הקשר לדפוק ת'ראש אני כבר כמה חודשים טובים לא נגעתי באלכוהול :):):):) אבוי לי אם אני יגע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() מה שאני וכר זה רק את הוודקה...
שתיתי מלא ניגמר לנו אז אני וחבר הלכנו לסבב שתייבה וכול מדורה שאנחנו מכירים את הילדים בה הרמנו איתה שוט אחרי זה חבר שלי הלך לצוק (עשיתו על צוק מעל חוץ ים) נשכב על הקצה עם הראש באוויר הקיא את הנשמה ונירדם!!! כמה צחקתי...הוא מקיא ונרדם על הצוק עם הראש באוויר עוד חחח ומה שהכי מוזר למרות כול הוודקה לא היה לי הנגאובר והקאות אף פעם לא היה לי מוזרר אני
![]() |
#60 |
Banned
|
![]() אנטון אני כל הזמן אומר לך בוא איתנו לעיר או למסיבות או לעל האש או לבית של מישהו ואתה אף פעם לא בא, יאלה פעם הבאה שיש משהו אתה בא?
|
![]() |
![]() |