|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() אני לא אחד מהם.פשוט אתם שופטים משהו שבסך הכל נותן כבוד לאלוהים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() דוד שלי ואנשים מהקהילה הזאת איימו על אמא שלי שאם היא תתחתן אם מישהו לא משם - היא תמות, זה נראה לך כמו כבוד לאלוהים?
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אנטון אני מכבד את זה שיש לך טראומה משם, אבל הגזמת לאללה בתגובות שלך.. אתה כותב לאיגור "אני מקווה שלא תפסיק להתראות איתי" - איפה אתה חי?? נראה לך שבגלל דבר כזה חבר טוב שלך יפסיק להסתובב איתך??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() בכל אופן לא רק בתגובה הזאת הוא הגזים.. בכלל הוא לקח את זה צעד אחד רחוק מידי לדעתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון בן כמה אתה גבר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() משתמשים באמונה כרעל. מחלחלים אותו עמוק, שוטפים לך את המוח, מגיל אפס. בדיוק ככה הנאציזם התחיל... פשוט מעזע. אני מתערב שיש להם תוכניות חינוך מגיל אפס, ספרי צביעה ששוטפים להם את המוח, אני מתערב שאפילו בתרגילים למתמטיקה הם מכניסים את זה. אני מכיר את התופעה, אני מכיר את ההתנגדות המעוררת חלחלה הזו, לכל דבר שלא נחשב "טהור" לפי ה"דת", לפי ה"ספר". את ההתנהגות הרובוטית המגעילה הזאת, לחיות איך שחינכו אותך לחיות ולא איך שאתה באמת רוצה לחיות. אמונה כפויה מגיל אפס, לא אמונה אמתית. אמונה מזוייפת, מאולצת.
אני בטוח במאות אחוזים שהקהילה הזאת מרעילה את כל הסובבים שלה, ופשוט קוטלת כל מי שמתנגד. כל הקהילה הזאת מטורפת....
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחח תהיו לי בריאים אנשים...במיוחד אתה igor.
כנראה שרובכם הגדול לא עבר אירוע טראומתי בחיים שלו והוא לא יודע איך זה לחיות תקופה ממושכת בפחד ממשהו. אבל לא סתם פחד, אלא פחד מוות, שאם מתחילים לחשוב על זה אז זה נסחף לכל מיני כיוונים שלא רציתם להגיע לזה ואז הידיים מתמלאות בזיעה קרה וכל הגוף מתחיל לרעוד מהקור. מי שאין לו מושג בנושא הזה באמת עדיף שישתוק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() הלוואי זה היה זה תאמין לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון מעניין אותי לדעת איך יצאתה מזה שמעתי שאנשים מישתגעים מהדבר הזה המון היתאבדיות ראיתי על זה כמה תוכניות באינטרנת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() עד שמישהו לא רואה טקס גירוש שדים בלייב מילדים ובני משפחתו - הוא לא יודע מה זה פחד אמיתי...
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() אולי עכשיו אתם גם מבינים למה אני מתעב דת...
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב הוא אומר שהוא "המשיח של האונושות "
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון מה אתה אומר על מה שהראתי לך ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |