|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין דבר כזה "מגדיל" יותר מהשני. אמרתי שפוטנציאל הגדילה העיקרי מצוי ב-SARCOMERE, וכדי למקסם היפרטורפיה מיופברלית צריך לעבוד בטווחים נמוכים. כך שאם תעשה אחד ועוד אחד תגלה שעבודה כבדה פירושה פוטנציאל גדילה גדול יותר. פופו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() רוני קולמן היה פאוורליפטר ומשם הגודל שלו. Nuff Said.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק 7 עמודים ולא הסברתם לי את השאלה שלי כמו שצריך
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרי אם בנאדם על אחוזי שומן נמוכים יראו את השריר מתוח
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תביא לי מחקר המוכיח שהיפרטרופיה מיופיברילית מתקיימת בעיקר בטווח חזרות נמוך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה? אז המסקנה פה מהדיון שאם אני מתכוון להשאר טבעי אז אני אגדל (ברוב הגדול של המקרים) יותר מטווח חזרות 3-6 מאשר 6-12. בעצם ההמלצה המסתמנת היא שאם המטרה שלך היא מסת שריר (bb) ואתה טבעי ואתה מעל גיל 18 (בגלל הקטע של צפיפות העצם), אז עדיף לך לעבוד בטווח חזרות 3-6 מאשר 6-12?
אם כך זה מוזר מאוד!
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() אם ככה מתחיל להיות מוזר לי ש99 אחוז מהאנשים שרוצים לגדול מתאמנים בטווח של 6-12 וגם בהרבה מקומות מגדירים אותו בתור "טווח היפורטרפיה"
חוץ מזה עד לפני חודש אולי לא הייתי יורד מתחת ל Rm 6 וראיתי התקדמות עצומה עם עבודה בטווח של 6-12 למרות שאני דווקא סומך מאוד על המחקרים האלה ומאמין שאם אני ימשיך להתאמן בצורה הזאת אני יגדל יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל סיבי שריר איטיים לא יכולים להפוך למהירים.
Iia יכולים להפוך לiib ולהפך אבל I לא יכול להפוך לii. עריכה: טוב שיהיה... עדיין זה לא אומר שכולנו צריכים לעשות RM1 כל היום :/ וברור שככל שאתה יורד אתה ממקסם את הה"ט המ"פ, אבל מה עם ווליום? אם תעשה סטים של 3 חזרות תצטרך לעשות מלאאא סטים ומתאמן נורמלי לא יכול להתמודד עם כ"כ הרבה סטים.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לשאלה שלך, באמת אולי עדיף לעבוד בטווח נמוך יותר למען היפרטרופיה גדולה יותר בסיבי IIB (בעלי הפוטנציאל הגבוה ביותר להיפרטרופיה) אבל צריך להתייחס לכמה נושאים:
נסיון שלי: אימון אחד עשיתי 8 סטים כבדים של 5 חזרות בסקוואט. זה היה כיף, זה היה כבד ובהחלט הרגשתי עוצמה ועומס יתר ברגליים. הרגשה מאד חזקה, לא כמו סתם התשה. אבל...זה עייף אותי ולקח לי בערך 40 דקות. לאחר שסיימתי הלכתי הבייתה וגם לא היה לי חשק להמשיך לעשות תרגילים אחרים. אז שיהיה לתשומת לבכם. עוד משהו, קיימת תוכנית המבוססת על עבודה בטווח של 4-6 חזרות, 6-9 סטים לקבוצת שריר, יום בשבוע לכל קבוצת שריר ו-5 ימי אימון בשבוע. לתכנית קוראים Max-OT, חשבתי לנסות אותה ובסוף ויתרתי כי לא הייתה לי הסבלנות. אני יודע ש-Jeff Willet מתאמן איתה כבר כמה שנים והוא מתאמן טבעי ו-IFBB Pro ביחד (מוזר). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה פשוט לא קיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() בעצם הם מנסים לאמר שעבודה על כח גורמת להיפוטטיה יותר מחזרות גבוהות נישמע לי הזוי
פשוט לא ניראה לי עובדה שרוב המפתחי גוף הטובים מקפידים לא לרדת מ10 גם שהם עובדים בפרמידה וגם המון פאוור ליפטרים גדולים לא מעצם השרירים אלא מהגוף שלהם הם אנשים גדולים [עצמות גדולות] אנשים רזים לא יגדלו מחזרות נמוכות כמו הגבהות זה בטוח....
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני קראתי על מחקר על מסת שריר רזה שביצעו בקרב באדיבילדרים שהתאמנו עם משקולות, פאוורליפטרים שהתאמנו עם משקולות ומתאבקי סומו שהתאמנו בלי משקולות.
תוצאות המחקר היו שלמרות שמתאבקי הסומו לא התאמנו עם משקולות הייתה להם יותר מסת שריר רזה משל הפאוורליפטרים ושל הבאדיבילדרים ושלפאוורליפטרים הייתה יותר מסה רזה מלבאדיבילדרים. הכל בגלל כמויות המזון. וסתם עוד משהו: http://www.midwestbarbell.com/totale...showtopic=1110 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
ציטוט:
מה העיקר שמה?????
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() נכון שהוא פאוורליפטר מרשים אבל מאיפה אתה יודע באיזה טווח הוא עובד ואיך הוא מתאמן? גם אל תשכח שהוא בטח על סטרואידים. לא הייתי מביא אותו בתור דוגמא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() בעצם מה שאתה מנסה לאמר פה [שזה משהו חדש ומדהים מעצמו] שלא בדיוק משנה איך אתה מתאמן
אלה הכמות שאתה אוכל ככל שאתה אוכל יותר אתה תגדל יותר ועובדה שסומו שלא מתאמן כמו פאוורליפטר או כמו בדי בילדר יש לו יותר מסת שרירי????????????
![]() |
#20 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ברור שהאימון ימקסם את התוצאות אבל השאלה עד כמה והאם יהיה כזה הבדל משמעותי בין סוגי האימונים |
|
![]() |
![]() |