|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי הרבה, ועשיתי טעות שלא רציתי להתגייס!
עוד כמה שעות אני מתקשר ללשכת גיוס ואני ינסה לתקן את זה כל עוד אפשר ולא נקבע לי פרופיל,וגם להקדים את הגיוס!(אם אני יצליח לתקן,ואני יזכה בראיון חוזר) והדבר השני.. אני חושב שאני הולך ליפרוש מכל העסק של הפיתוח גוף. כי לקחתי את כל העסק הזה יותר מידי מסתם איזה תחביב קטן ![]() אני ממש משקיע את הנשמה בזה, אוכל כל 3 שעות ולא מפספס דקה אחת בין ארוחה. דואג לישון לפחות 8 שעות,לא יוצא כדי לא לפספס ארוחות, כל היום רק חושב על משקולות, משקיע את כל הכסף שלי ובמיוחד את הזמן שלי. ואפילו הגעתי למצב שאני מוכן לוותר על הצבא בשביל המשקולות! ואני יודע שאם אני ימשיך ככה אני יעבור ל"תוספי מזון" מתקדים יותר ![]() ![]() ואחרי כל זה אני ממש לא מרוצה מהתוצאות ![]() אז עוד 5 שעות בדיוק,אני מרים טלפון ללשכת גיוס. ומבקש לחזור על הצו 1 שוב ולהסביר למה עשיתי את זה וכו'.. אם הצלחתי לקבל נסיון נוסף לצו 1 אני יבקש שיקדימו לי את מועד הגיוס באופן משמעותי! ובמידה והצלחתי אני ימשיך להיתאמן עד שאני אתגייס.. ואם לא הצלחתי, אז....... ככל הנראה אני פורש מעולם המשקולות, כי בספורט הזה כמעט ואין גבולות ובנתיים זה מה שקרה לי ואני מקווה שלא ידפוק לי את העתיד בחיים. אז זהו מי שרוצה לאחל בהצלחה אז ......