|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
אבל אין, פשוט אאאאין על הנייקי טקסי קאב (ה-S ![]() ![]() http://youtube.com/watch?v=L8ledoymXQY
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמממ אני לא יודע איפה הייתם בחודשים האחרונים, אבל ה VANS שלכם כיכב הרבה בעיתונים. אני חשבתי שזה בדיחה אבל מסתבר שלא, לכו לחנות נעליים ששם מוכרים שת הVANS ותראו שבמרבית הדגמים שלהם הסוליה או רוב הסוליה מורכבת ממגן-דוד (אפשר לראות גם בתמונה של הנעל שציטטי אומנם זה קטן אבל מי שישסתכל טוב יבחין, במציאות מקרוב בכלל זה נראה מזעזע). וזה ממש אתה הולך ודורך על מגן-דוד. מי שזה גם לא מספיק לו יכול לכתוב במקלדת VANS ויקבל את המילה "השמד". בכל אופן החברה הכחישה כל קשר וקראה לזה צירוף מיקרים ושזה לא היה הכוונה שלה ובלה בלה בלה. שילכו להיזדיין האנטישמים האלו כולם יודעים כבר טוב טוב למה הם התכוונו, עלק צירוף מיקרים.
![]() |
![]() |
#63 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
זה מפעל בקליפורניה (אם אני לא טועה) שבכלל לא קשור והמגן דוד מחזק את האחיזה על הסקייט ועוד טיעון עצוב ששמעתי "כשה אתה הולך עם ואנס אתה משאיר אחרייך מגן דוד כאילו יהודי דרך פה" בקיצור בחיים לא לבשתי תחרא הזה ובחיים לא אלבש
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() רן,מה שנראה כמו מגן דוד זה בעצם משושים שמחוברים יח ולכן זה נותן אשלייה של מגן דוד אבל הדברים הללו הפורכו ממזמו ותאמין לי שאם היה שמץ של אמת בכך הם היו נסגרים ממזמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() משושים בתחת שלי, ניכנסתי לחנות לראות מקרוב ובעיניים שלי, זה היה מגן דוד לתפארת.
שני המוכרים כבר היו רגילים, הם מסתכלים עלי בוחן את הסוליה של הנעל, אני קולט אותם מסתכלים עלי, הם אומרים לי -זה בסדר התרגלנו. פינגווין - זה מגוחך מה שהם אומרים שזה מחזק את האחיזה על הסקייט, אז למה כל הסוליה לא ממגן דוד?, בכל נעל יש רק קצת פה וקצת שם.
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא מגני דוד זאת טכניקה לסולייה ("כוורת")... והחברה הזאת קמה הרבה הרבה לפני
שחשבו על מקלדת בכלל חחח
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() לך על אולסטאר,"סטייליסטי" יפה מתאים לכל דבר ולכל מצב וגם די נוח ..אדידס חרושות ,ואנס לא מתאימות לכל בגד ולא נוחות בינינו
מנסיון אולסטאר מתאימות להכל נוחות יפות..ישלי Reef פתוחות גדולות בסגנון ואנס כאלה ,הן יפות אבל לא מתאימות למלא דברים וגם לא הכי נוחות(נופלות כאלה ככה זה תמיד כדי שזה ייראה יפה זה צריך להיות פתוח כמו שצריך)והאדידס זה חרוש כבר מאוס..בקיצור אולסטאר!עדיף נמוכות יש דגמים חדשים יפים
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לזה שיוצא השמד, זה לא נכון כי החברה הומצאה הרבה לפני שהמציאו את המקלדת העברית, בקשר למגן דוד זה באמת טכניקה של אחיזה על סקייט, Vans זה חברת נעלי סקייטבורד, ופשוט עם הזמן היא נהייתה גם סוג של סטייל, כמו שבגדי גלישה לא בדיוק בשביל גולשים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() טכל'ס אם לא הייתי מידה 45 הייתי הולך עם אולסטר
לך תקנה איזה Dc סטייל או איזה נייק בסטייל של הירוקות פה בפוסט |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() יצאו סניקרס של פומה O:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() נעליים קטלניות סטייל אולסטאר אבל פי 6000 יותר יפות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() אני יוצא אם הנעליים האלה:
![]() רק שמאחורה יש במקום השחור זהב כזה יפהה לא יקרות עלו לי 400 שקל ממליץ אחי רק תגובות טובות יש לי עליהם
![]() |
#78 |
מושעה
|
![]() ![]() ![]() אני אוהב סטייל כזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() מידה 47 רבאק!!