|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר מתחיל
|
![]() היה לשכן של בקווקז פיטבול, או אמסטף אני לא זוכר נירא לי פיטבול
בקיצור אחרי כמה שנים טובות של טיפול ואהבה ואני יכול להיות עד לזה האבא שכב על המיטה בפיטבול נתפס לו על הצוואר ואכל לו חצי ראש, ובזמן שהוא תקף תאמא והרג אותה הבן הבכור נכנס לבית ותקע בוא מזלג, הוא כמובן לא הרגיש אתזה והמשיך לאכול את האמא הבן נכנס למטבח הביא גרזן והוריד לו תמוח, עכשיו מה נשאר שתי ילדים יתומים אחד בן שנה ואחד בן 17 שראה איך אוכלים את אמא שלו חשוב לציין שאני נגד החוק שמרדים (יותר נכון הורג) כלבים, או בכלל חוק שאוסר על כלב כלשהוא אבל להגיד שכלב זה לא מסוכן זה לא נכון אני אוהב כלבים ואני אוהב את כל הכלבים, אבל לפעמים הם יכולים להיות אכזריים מאוד
![]() |
![]() |
#62 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
מעולם לא היה לי פיטבול ... איך זה בכלל קשור? העובדה שהחוק הזה יצא בגלל שפיטבולים חיסלו ילדים קטנים ... ולא בגלל שאנשים אמרו שפיטבולים מסוכנים .. ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() מתי תבינו שהכל תלוי באילוף...
טוב מה אני מתווכח בכלל |
![]() |
![]() |