|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיצור 1. אין מודיעין מספק, ספק.. 2. חשש שירצח בזמן השחרור 3. "מחיר גבוה" מידי על שחרור אסירים
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
לגבי מודיעין תאמין לי זה חרטא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1) יש מודיעין, הוא מוחזק במרתף בעזה עם שלושה שומרים שכל שומר עם כדור בקנה למקרה והדבר הכי קטן יקרה. 2) לזה יש צבא, ימ'מ וכל מיני יחידות שאנחנו לא שמענו עליהם שידאגו לזה 3) מחיר גבוה? הממשלה שיחררה שילשום 227 מחבלים כמחווה, על מה אתה מדבר יא סמרטוט אחד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה נקרא ציניות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() 1.אין מודיעין מספק זה בולשיט אחד גדול. 2. חשש שיירצח בזמן השיחרור זה נכון אבל מצד שני עדיף שיסיים כמו רון ארד?
3. לא רלוונטי בכלל כי מפחדים לשלם את ה"מחיר הגבוה" על גופה במקרה הטוב חס ושלום אז חזרנו לסעיף 2. אז למה לא להיכנס לשם ולנסות לפחות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: מייקי
עוסק ב:: בא והולך, עובר ושב, משלם ויוצא, חונה וקונה
חדר כושר: שייפ דיזנגוף סנטר
|
![]() כי לא רוצים שיסיים כמו נחשון וקסמן ז"ל
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() החברה הכי טובה שלי זו המראה !!!
מצטער אילנית ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תיראו איך עברתם מדיון על בודיבילדינג לדיון על המצב במדינה ועל גלעד שליט
אז החברה איך היא מתיחסת אלי?בתור אחד שמשקיע בתחום הבודיבילדינג?הממ לא איכפת לי! אני אוהב את זה ופאקינג עושה את זה עד הסוף בכל מצב! תזונה,אימונים,סייקלים,שעות שינה כל דבר עד הסוף! המשפחה שלי לא אוהבת את הקטע של הסייקלים..אבל לעומת זאת מפרגנים לי שזה תחביב חיובי ושזה עדיף על להיסתובב בשכונה כמו חסר חיים או לאונן כל היום מול המחשב. חברה שלי תומכת בי עד הסוף ומעבר לסוף!עוזרת לי בהכל מכינה לי אוכל שאני חוזר מאימון לפעמים תומכת בי בכל דרך אפשרית ![]() ![]() ![]() חברים שלי?מפרגנים ואומרים לי שזה מתאים לי ושבכלל זה ניראה עלי מעולה כל המראה "השרירי" ושאני אמשיך להיתקדם ולשים זין על צרי העין ועל הקנאים ![]() בקשר לגלעד שליט.. לא יודע כבר מה להגיד..הלואי שיחזור והממשלה של ישראל פחדנית ומחורבנת בלי קשר לגלעד שליט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני אסביר בקצרה על גלעד שליט .
הפקרההההההה ופשוט אל תצביעו קדימה .. תצביעו מיצידי לערבים רק לא קדימה מפלגת היודנראט .
![]() |
#11 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() Hummer , ו styler
עוד הקנטה אחת של מישהו אני מעיף אתכם קיבינימט
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
תפנים מה שאמרתי לך . זה חל פה על כולם .
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל הפורום
|
![]() אמרתי לך משהו נכון ?
זה חל פה על כולם ... סגרנו את הדיון על כך .