|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() מואר-חלל
אדגר מיטשל הוא האדם השישי שהלך על הירח. הוא עבר בחלל חוויה מיסטית, הקים עם חזרתו מכון לחקר העל-טבעי ומדווח על תקשורת עם חוצנים. יונתן לוי משוחח איתו אדגר מיטשל התבטא לא אחת שחייזרים - אכן כן - ביקרו את כדור הארץ ושהממשל האמריקני מסתיר זאת. בראיון זה הוא חושף פרטים נוספים בעניין, ועבור חובב העב"מים העברי, מדובר בחיזוק משמעותי מצדו של אדם שהיה הן בצבא האמריקאי והן בנאס"א, בעל תארים אקדמיים וקשרים בממשל. נו, יש חייזרים? "יש כאן שתי שאלות. הראשונה היא האם הם קיימים. במשך זמן רב חשבתי שטיפשי לחשוב שאנו היצורים התבוניים היחידים ביקום הענק. כך שלדעתי, איננו לבד. אך האם הם מצאו אותנו בשנים האחרונות? או ביקרו אותנו? ובכן, רק בשנים האחרונות היתה לי נגישות למידע, לפיו התשובה גם לשאלה הזו היא - כן. כך שלא מדובר בעדות שלך? לא, לא עדות אישית. אך נמסר לי מידי אנשים בממשל האמריקאי וממשלות אחרות, שעליהם אני סומך ושאמורים להיות בעלי ידע מהימן, ושהיו שם בזמן הנכון, מה שנקרא האולד-טיימרז, שגם לקחו חלק בחקירות המוקדמות יותר, בשנות ה-40' וה-50'". כולל מקרה רוזוול? "כן, כולל מקרה רוזוול. הם ביקשו לדבר איתי, כי למרות שהיו תחת שבועת סודיות, לקראת מותם, ודיברתי עם רבים, הם רצו לספר את האמת. והיו אחרים שאינם עוד בצבא, שחקרו בעניין ומשוכנעים גם הם בכך. אני סומך על מקורות צבא ומידע שתפקידם היה לדעת את האמת, שמשוכנעים בכך, והעניקו לי את הזכות לשמוע את הידע שלהם, שהוא מיד ראשונה. על פי המקורות שלך, האם היתה תקשורת עם חוצנים? "התשובה היא כן. ואינני יכול לספר הרבה מעבר לכך בדייקנות כי אינני יודע בדיוק מהי האמת. יש הרבה ידע מוטעה ודיס-אינפורמציה ואני יכול רק להעיד ממקורותי שיש ראיות לאינטראקציה". בסיגנלים? בשפה? "עד כמה שידוע לי, אני מאמין שמדובר בתהודה קוואנטית (כלומר טלפתיה – י"ל) בעזרת דימויים מנטליים ויזואליים. אני מכיר אנשים שמתקשרים עם בעלי חיים - אני עצמי די טוב בלדעת מה החיות שלי חושבות - שיכולים לשאול חיות ולדעת מה הן רואות, ויש לכך עדויות. ואין לי ספק שתיתכן תקשורת טלפתית קוואנטית. אם אמנם זה המקרה, או שמא מדובר בתקשורת מילולית - איני יכול לאשר. יש האומרים שהייתה תקשורת בשפה. אינני יכול לאשר זאת". מדבריך משתמע שבממשל היתה פתיחות להיעזר באנשים עם כוחות פרא-נורמליים. "הייתי אומר, שלמיטב הבנתי היו ישויות חייזריות שבאו לכאן ושיתפו פעולה עם כמה מאנשינו. איך הם בדיוק תיקשרו ומה הייתה התועלת - איני יודע. אך זה כנראה קרה כמה פעמים. אני בטוח בזה למרות שאין לי מידע מיד ראשונה. דיברתי עם אנשים וחוקרים מהימנים בעלי יושרה גבוהה. ואני נוטה להאמין למה שהם סיפרו לי. ישנה תיאוריית קונספירציה שטוענת שנאס"א זייפו צילומי אסטרונאוטים על הירח, למקרה שהנחיתה לא תצליח. האם ידוע לך על העניין? "לא שידוע לי. אבל שמעתי סיפורים על אמנים שטענו שנתבקשו להסיר עב"מים מצילומים של נאס"א. אך בכל הנוגע לירח, והידוע לי, בהחלט לא. הייתי במשימה הראשונה ושותף בהכנות כל משימות אפולו, ולא ידוע לי על שום דבר כזה". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() יש אפילו פורום תקשורת וריפוי עם חוצנים ויש בו אנשים עם נבואות שמתגשמות!!!!!!!!!!!1
http://www.tapuz.co.il/forums2008/fo...x?forumId=2096 ויש עוד מלא חומר באינטרנט חבל לך על הזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
בהתחלה חשבתי צחקת עם הריפוי עם חוצנים..יש שם אנשים שמצלמים דברים מוזרים.. הזוי. בסוף כשסיקס פאק יגיע למר אולימפיה ויחליף את מקום ראשון,יעשו אצלו ריאליטי בבית ויימצאו שייק פיפי על השיש במטבח..ואז מה תגיד משה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סטרילי זה נכון אבל זה מכיל רעלנים ולא מיקרובים, מיקרובים לא יכולים להתקיים בשתן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח משה הרגת אותי!!!!!!!!
דבר אחד אחרון אני הולך להגיד לך אתה עוד תתקל בדברים האלה יום אחד ותזכר בפוסט הזה, ותראה שצדקתי. זכור מה אמרתי לך.
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ואתה יום אחד תתקע בחייזר ברחוב והוא ירפא אותך עם האצבע שלו ואז תתעורר ותזכר שנרדמת באמצע שראית et
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לישון,לאכול,לישון כבר אמרתי?
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() Wtf?!
בשתן הגוף מוציא רעלים ודברים שהוא לא צריך.. שמה נמצא כל הזבל של הגוף, טוב לפחות חלק ממנו.. לא נראה לי הגיוני הדבר הזה.. |
![]() |
![]() |