|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() "מה עם מסה ? "
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place, דיזינגוף סנטר, תל אביב
|
![]() כשאני עושה בפולי עליון משקל כבד 210 lbs, המדריכה באה ואומרת לי: תנסה לכופף פחות את הגב (אחורה הכוונה). איזו מעצבנת!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place, דיזינגוף סנטר, תל אביב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() קרה לי שבוע שעבר-
עשיתי סקוואט ואז איזה אחד עם חגורה שכובד בהאמרים בא אלי ואומר לי "התרגיל הזה רק למרימי משקולות מקצועיים ואתה חייב חגורה אחרת תיהיה לך פריצת דיסק" הראש שלי כאב באותו אימון רק מההנהונים בראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה.
חדש מהאימון היום- איזה אחד שחיף שמשחק כדורסל רואה אותי עושה סקוואט ובנט-אובר. "ווהאי אחי חבל לי על הגב שלך" מנסים להסביר לו- "דבר איתי עוד 51325262 שנים" קיצר אמרתי לו סבבה, אני למדתי את כל האנטומיה וכל השלד של גוף האדם, אבל אתה מבין יותר ממני, טוב? העיקר להשתיק אותו שלא יעשה לי חור בראש. משום מה כל פעם שמשהו מרים משקל גבוה, באיזהשהוא תרגיל, תמיד אבל תמיד ואפילו יעשה אותו ממש 100% כמו שצריך זה ימשוך תגובות כאלה, פשוט מעצבן, בדרך כלל זה לא מפריע כי באים עם mp3, ואז לא שומעים כלום, אבל היום שכחתי תאוזניות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: בקרוב חייל
חדר כושר: קאנטרי נווה אילן
|
![]() "אחי, אבקות חלבון זה ממש מסוכן וזה בכלל לא טבעי - עוד יתכווץ לך הזין כמו שקורה לבאדיבילדרים"
"אם אני יפסיק לאכול אני ירזה.. בשביל מה לי ללכת למכון ולקרוע את עצמי?" "עזוב אותך להיות סוס ושרירי... מספיק לי קוביות ואני מסודר" "מנופח מדי" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() "אתה לוקח אבקות?"
ואז אחרי שאתה אומר להם כן הם עושים לך פרצוץ של "אההה ביגלל זה אתה ככה סוס" או ששואלים "אם אני יקח אבקת חלבון תוך כמה זמן אני יהיה כמוך?" אני יכול פשוט להרוג אותם או שרואים אותי בבסיס שותה שיבולת שועל ישר אומרים "למה אתה רוצה להשמין? יש לך קוביות אתה לא צריך את זה"
![]() |
#11 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תגיד יאיר זה נכון שבניפוח אתה תותח אבל אם אני רוצה לעבוד חיטוב עדיף לי ללכת למשה[שם בדוי]?
או המשפט שאני הכי אוהב יאיר אתה מנופח והכל אבל למה אתה לא עובד חיטוב? תשובה:מה זה משנה גם ככה אם אני מוריד חולצה אתה רץ לשירותים להביא ביד.....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() סתם משהו מצחיק שנזכרתי בו
יש לנו שני אחים טמבלים אש במכון אחד שחיף והשני קצת יותר בנוי ממנו אבל לא שרירי...עכשיו עזבו את כל השטויות שהם מדברים יש משהו שהוא השיא מבחינתי האח הגדול השחיף החטוב בא אלי ולעוד מתאמן אחד[המתאמן הזה היה מיועד לעלות על במה ב2010 וכבר התחלנו לעבוד על זה אבל בגלל סיבות אישיות הוא הפסיק להתאמן להמון זמן] קיצר הוא שאל אותנו למה קוביות שלו לא מסודרות ישר אני והבחור זיהינו את הפטנציאל לצחוקים ואמרנון לו שזה בגלל שהוא ישן על צד אחד יותר מהצד השני ההוא נלחץ ושאל אם זה קבוע או שאפשר לתקן את זה ואמרנו לו שברור שאפשר לתקן את זה חחח נתתי לו תרגיל מונפץ שנראה הכי טיפשי בעולם כדי לתקן את זה והשיא- אמרנו לו שכל שעתיים בלילה יתעורר וירדם על הצד השני!!!!!!! הבחור כבר כמעט חודש מכוון לעצמו שעון מעורר כל שעתיים כדי להתהפך לצד השני בתקווה שהקוביות יתישרו לו!!!!!!! אולי מתישהו אני אגלה לו אבל לא בא לי כי הוא קקה של ילד
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מלך!!! חחחחחחחחחחחח וואי אני מת
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לוקח קריאטין?
אני: כן למה? אם אני הייתי לוקח הייתי עוד 10 קילו אני: אז תתחיל לקחת זה לא שווה כי זה פוגע בכליות ושמפסקים השריר מתפנצ'ר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gay lord
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יאיר,הרגת אותי באמאשלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
נפיחון
|
![]() אני מתאמן רק במכשירים בלי משקולות!שונא את המשפט הזה!
|
![]() |
![]() |