|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() התוכנית p/rr/s מבוססת על קונספט שאתה לא מסכים איתו מהבסיס אז בשביל מה לפתוח את הויכוח בין שניכם גם ככה ? אתה לא מסוגל לשבת בשקט עד שכולם לא חושבים כמוך?
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין לי בעיה עם תכניות שמבוססות על קונספט ששונה ממה שאני מכיר, כמו נניח Westside לעומת פנדליי בנפח האימון ותרגילי העזר והדגש על העבודה הפוליאומטרית. יש לי בעיה עם תכניות שחושבת ש"שוק" זה עקרון פיזיולוגי שמתכננים סביבו אימונים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה "מתח בסופיניצה"?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סופיניצה - אחיזה הפוכה (כפות ידיים אליך)
ולגבי מדקאו זה שם של מאמן http://www.geocities.com/elitemadcow1/index.htm http://www.geocities.com/elitemadcow...Linear_5x5.htm חנה מה הבעיה בתוכנית שרשמתי לך ? אתה סתם מעקש לא לעשות אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ערכתי עם התשובה לbb
חוץ מזה זה מורכב, bb עושים הרבה דברים וכשלא הולך להם עבודה על שריר אז הם פשוט מסנטלים אותו בסופו של דבר הם עולים על הבמה עם תוצאה מסויימת שלא כ"כ יודעים מה עומד מאחוריה אני לא אומר שהם לא עובדים קשה או לא בתזונה קפדנית, אבל יש דברים שיותר חכם לעשות אותם אני לא בא להתווכח איתם כי אין לי סיבה, אני פה בשביל רוב הגולשים, שרוצים להתקדם לגדול ולהתחזק. פאוורלין תרגיל מאוד חשוב ומורכב, הוא נמצא ב3 הכי חשובים של ביל סטאר (סקווט,בנצ' ופאוורקלין) מתאמן מתחיל/בינוני לא צריך יותר מדי להתעסק עם בולשיט, הוא צריך לבוא להרים את ההרמות המרכזיות שמערבות את מירב השרירים בכל מישורי העבודה. תראה שרשמתי לחנה תרגילי עזר ל 5x5 בפוסט שלו על התוכנית אימונים, ככה שאפשר לשחק עם זה, עדיף לא כ"כ להוסיף תרגילים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
אבל "אם" אנחנו משתמשים כימיקלים, תוכנית abcd לא יהיו יותר יעילות בתוכנית של 3 אימונים בשבוע? הרי המטרה של 3 אימונים למתאמן טבעי היא מהסיבה יהיה לו קשה להתעושש האימונים הרצופים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובעצימות בינונית ככה שאתה יכול לקחת את 5x5 ולהוסיף נפח ו/או תרגילי עזר ויש אשפרות לפצל את אימון b לשני אימונים או להתאמן בשיטה של ws 4 אימונים בשבוע - שזה ממש לא מומליץ כיוון שזו תוכנית מתקדמת מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה, עדיף שלא נכנס לויכוח פה, זה נושא שכנראה לא תיהיה לו תשובה לעולם מפני שגם מפתחי גוף מתחרים (אולימפיה) גם הם משתמשים בחומרים, ואם הם היו עובדים בתוכניות כאלו (אפילו בתחילת דרכם), היינו יודעים זאת. כמובן שמה שכן ידוע לנו זה שהם עובדים בפיצול אפילו קיצוניים. מה שכן, אני כנראה אנסה את התוכנית הזאת לחודש וניראה איך מתקמדים המשקלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ככל שהרמה של המתאמן עולה הוא צריך תוכנית יותר מסובכת מה גם שהם חייבים לעבוד על פרופורציות מטורפות בייחד עם מאסת שריר מטורפת ככה שאם אתה תתאמן ss אתה תקבל מאסה ופרופורציה ורק שתגיע לרמות מתקדמות יותר יהיה צורך לשנות ו/או להוסיף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא, אבל זה בגלל שהדדליפט שלי היה 190 ק"ג על משקל גוף 75 ק"ג
מה הגיל/משקל/גובה/א.ש שלך מה משקלי העבודה שלך בסקווט/דדליפט/בנצ'/פרס (כמובן עבודה נקיה, סקווט חופשי שובר מקביל, דדליפט כל חזרה מהרצפה ללא רצועות...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
משקל 102 גובה 195 אחוז שומן לא יודע ניראה לי 14-15 סקוואט 140 rm5 דדליפט, התכניקה שלי לא בסדר בגלל שאני גובה (ראית כבר את הנושא שלי) בגלל זה 140 rm5 בנץ' חלש ![]() מיליטרי 60 rm4 בחזרה החמישית אני תמיד סוגר פוש פרס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך משקלים יפים,
יחסית למשקל גוף אתה עוד יכול להתקדם הרבה לדעתי תתאמן ss תוכל למשוך אותה עד למשקל גוף 110-120 ק"ג תוכל לשפר משקלי עבודה יותר מהר מ 5x5 אחר כך תעבוד ל 5x5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() טוב
את ss ריפטו כבר כתב תעתיק ותדביק |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חנה, אתה בחור טוב, אבל לכל אורך הדיון הזה אתה אומר סתם שטויות, באמת. אני לא נותן לך להסתתר מאחורי האינדיבידואליות שלך כמו כל הליצנים, גם אם לא תעשה לפחות תדע איך מתכננים אימונים ומה כן עובד ומה לא ולמה. יש הרבה אנשים שבאו מהמקום שלך כמו רן שהיה ילד פיצולים ונהיה בנאדם, גלעד שעשה שינויים גם בחשיבה ובידע וגם בתכנית אימונים שלו ורואה תוצאות מעולות וגם כן בא מתחום פיתוח הגוף ורוצה להתחרות.
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 27-10-09 בשעה 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |