|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל האחים ווידר מיהרו להיפטר מזה כיוון שזה לא רווחי ביל סטאר כותב על זה די הרבה |
|
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() מתחרה מנורבגיה שאני מכיר סיפר לי ששם בקטגוריה של פיטנס המתמודדים מתבקשים לבצע מספר תרגילי כוח או משהו בסגנון בנוסף לפוזינג.
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() טעות*****
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() תחרות מלכת היופי זה ספורט? הן אוכלות לפי תפריט ומתאמנות.
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אני רציני מה חח? אני שואל בשיא הרצינות.
וזה גם לא רק זה ראיתי גם תוכנית כלשהי לפני כמה שנים טובות שמישהי אמרה שהיא אוכלת דל פחמימה יומיים לפני צילומים. |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם פאוור ליפטר אוכל לפי תפריט ומתאמן, גם הוא מלכת יופי?
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי שכותבים דברים מפגרים אני מגיב בצורה מפגרת. יחס גורר יחס. ואם אתה רוצה שאני אתייחס ברצינות להשוואה של מלכת יופי לבילדר אז הנה לך: בתחרות מלכת היופי הזוכות לא אמורות להגיע לדרגה הכי גבוהה של כלום. לעומת בילדר שאמור להגיע לרמה גבוה של שריר לעומת אחוז שומן כלומר להגיע לקיצוניות מסויימת. הן נמדוד ע"פ גנטיקה נטו ותווי פנים. הגוף שלהן צריך להיות יפה אבל זה לא אומר שהן צריכות להגיע לרמה של פעילות קיצונית כדי לזכות בתחרות יש גם כאלו שלא עשו כלום ולא התאמנו ולא אכלו נכון וזכו (כי הן פשוט נולדו ככה) עוד השוואה קטנה- אתה יכול לראות מישהי מאד מאד יפה ברחוב ולהגיד וואו היא יכולה להיות מלכת היופי . מצד שני אתה לא יכול לראות מישהו ברחוב ולהגיד וואו הוא יכול להיות מפתח גוף מקצועי אלא אם כן הוא באמת כזה כי הוא עבד על הגוף שלו להיות כזה כלומר עוסק בספורט כדי להגיע לרמה הזאת. כמו שלא כל בחור שעובר ברחוב יכול להיות אלוף העולם ב100 מטר כך גם לא כל בחור שעובר ברחוב יכול להיות מר אולמפיה. ולגביי בחורה שיכולה להיות מלכת היופי, יש בארץ הרבה כאלו. אני באמת מרגיש שפל שאני יורד לרמה של להסביר לך את ההבדל אבל שיהיה...מקווה שהבנת את ההבדל. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() וטל אני אשמח אם תסביר לי איך יצאתי טמבל בדיוק.
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%...95%D7%A8%D7%98
הויכוח הזה לא ייגמר כנראה.. טל אני אשמח אם תגיד לי למה אני טמבל |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בטיעון שלך למה באדיבילדינג זה ספורט
|
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() הינה,הם אפילו אומרים ששחמט הוא ספורט.
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שלא, גם אני יכול להיכנס לויקפדיה ולערוך בערך כל מה שבא לי...
|
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() הינה מה שכתוב על ספורט בקצרה מהאנצקלופדיה של ידיעות אחרונות:
"הספורט הוא מכלול מגון של פעילויות הדורשות התרכזות,כשר גופני ואימונים כדי לשפר את יכולתו הטבעית של הספורטאי."
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() דגש על המילה "הטבעית"
#19 |
חבר פעיל
|
![]() טל מה בטיעון שלי הוציא אותי טמבל תהיה ספציפי אל תגיד סתם שטויות.
|
![]() |
![]() |
#20 |
הושעה
|
![]() הבעיה היא שיש לא מעט מתחרים בארץ שאתה לא תגיד עליהם ביום יום "זה מתחרה מקצועי"...
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיהעם ההורים בקשר למכון כושר אממ כנסו תגידו עם לכם הייתה בעיה כזאת.. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 42 | 31-07-08 23:34 |
מישהו יכול להגיד פחות או יותר כמה עולה התענוג של ישראל בודי? | oz64 | תזונה ותוספים | 20 | 21-04-08 13:11 |
חבורת מתחרי גוף עליזים ביותר! | Spit-Fire | פיתוח גוף תחרותי | 33 | 14-02-08 13:38 |
מתחרי/ דוגמני- פיטנס לא מאמנים ידיים? | ice13 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 07-02-08 19:21 |