|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני מעדיף להשכיר סרטים מקוריים ב-15 שקל ולצרוב אותם. בשביל מה לקנות מזוייף אם אפשר לצרוב מקורי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many, and before this battle was over, that even a God King can bleed.
Spartans! Prepare for glory! Spartans! Ready your breakfast and eat hearty For tonight, we dine in hell! A new age has begun, an age of freedom. And all will know that 300 Spartans gave their last breath to defend it. Give them nothing! But take from them everything! We Spartans have descended from Hercules himself. Taught never to retreat, never to surrender. Taught that death in the battlefield in serves to Sparta is the greatest glory he could achieve in his life. Remember this day, men, for it will be yours for all time. Spartans! What is your profession? Harooh! Harooh! Harooh! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() "באתם כול כך קצת חיילים למלחמה? איפה כול הצבא של יוון?"
מה אתה? -כדר ואתה מה אתה-נפח אתה שם מה אתה?-גנן ספרטניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מהה אתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם???????????????? ????????????? האוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו האוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווו
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() שמתי לב שהם בנויים טוב בסרט אבל אין להם רגליים
![]() סרט מצויין אהבתי מאד את האפקטים השונים בקרבות כמו הסלו מושנים וכו מומלץ
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() בחייים לא חשבתי שאני יגיד את זה אבל הסרט 300 יותר טוב!!! מגלדיאטור!!
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() טוב התלהבתם קצת יותר מידי ..
תכלס העלילה לא משו .. באים לתקוף אותם והמלך שלהם לוקח 300 חיילים שרוצים להגן על ספרטה .. לא עלילה משו X: |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() מה זאת אומרת עלילה? גבר.. זה מיתולוגיה אמיתית.
זה לא שהוא יכול לשנות את כל העלילה. וזאת כן עלילה טובה, שלא נדבר על ההתלהבות שבקרבות ואיך אתה רוצה רק שיהרגו עוד ועוד פרסים.. סרט על רמה בקיצור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראיתי את הסרט, יש שם קטעים מטורפים, למשל שמעיפים את הפרסי האחרון לתוך הבור הזה ועושים לו זום לפנים בזמן שהוא נופל ענק!!! והקטע שזורקים את הכידון לפני התחלת הקרב למפקד של הפרסים גם ענק!!! ובכלל הפריזים על ליאונדיס שהוא מפרק שם חצי צבא פרסי חחח !!! אין מילים!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"Our arrows will blot out the sun!" "Then we will fight in the shade..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() סרט מעפן לגמרי הרגע ראיתי אותו וזה פשוט שיעמום טוטאלי חוץ מזה שהקצינו שם דברים בטירוף..הפילים שם היו איזה 20 מטר גובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() לא אמרתי שזה סרט גרוע להפך סרט טוב אהבתי והכל אבל עשיתם ממנו הסרט הכי טוב עולם .. סה"כ סרט עם הרבה פעולה אשר באה ע"י ביטוי בצורה מיתולוגית .. אבל תסריט טוב קשה לי להגיד .. אין מתח..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
הושעה
|
![]() עוד נושא טוב לסרט - חניבעל וסיפור קרתגו.
![]() |
#76 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני לפחות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
מנהל ראשי
|
![]() כן צודק, אם אני רואה סרטים בהורדה אני בחיים לא שם תרגום, אבל עדיין גם אם האנגלית שלך ממש ממש טובה(ושלי כזאת) עדיין קורא שאתה מפספס משפטים או מילים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
מושעה
|
![]() בגלל זה ראיתי את 300 3 פעמים די קשה להבין את השחקן שמשחק את ליאוניידס
|
![]() |
![]() |