|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עקשן כמו פרד היית, עקשן כמו פרד נשארת, תראה אני כבר עשיתי את ההחלטה של לפתוח דף חדש אם אתה רוצה לחיות את העבר זאת בעיה שלך, אני את שלי אמרתי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() אני יודע שאני אקשן, ודף חדש תפתח כשתתאבד
נערך לאחרונה על ידי Blabla144, 22-07-08 בשעה 15:20. סיבה: סיבה ביצתית |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
-דר.: גם אתה מוזהר. יכלת לרשום את אותה ההודעה עם המילה פורום מתחרה במקום לעשות פרסום, יא חתיכת כפוי טובה. נערך לאחרונה על ידי Dr. Muscle, 22-07-08 בשעה 19:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() אני אחסוך את תגובתי....
נ.ב תיהיה בטוח שאלון לא יעבור לך על זה בשתיקה.... ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא טוב לכם פה אתם מוזמנים לעוף אתם בוכים על כמה שהרמה קקה אז תילכו לאף אקספי וזהו
שנית לירון זה לא עובד ככה שיום אחד אתה מלכלך וביום השני אתה בא5 ואומר דף חדש ועוד מצפה שלא ישנאו אותך
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() אופס טעות למחוק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לירון אם תמשיך להספים אני מעיף אותך , האם זה לא היה ברור בשיחה האישית?
בלהבלה אתה באותו מצב חמודי, מילה אחת לא במקום ואתה עף לצמיתות ולא תחסר כאן לאף אחד. מה אני גננת שצריך ללכת ולמחוק את ההתנגחויות בינכם ?
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה למה אתה כל כך חטוב ואני לא.
אני ואתה באותו גובה ואני שוקל יותר ממך בקילו יותר ואין זכר לכזה אחוז שומן אצלי... עלית נקי ? נערך לאחרונה על ידי joker1, 22-07-08 בשעה 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שום אזהרות ושום נעליים
לפרסם פורום מתחרה ,לריב כמו ילדים קטנים (ובו זמנית להפר בצורה הכי בוטה וילדותית את חוקי הפורום שקיימים כדי שלכם יהיה פה יותר כיף ) וכל זה אחרי שכל היוזרים שמעורבים קיבלו שיחות אישיות בעבר ....שבו בצד תקופה ארוכה ארוכה ..