ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-03-09, 17:47   #81
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///efi/// צפה בהודעה
אני מאמין שהם היתלוננו עליו כשופט ולא כמנהל..
לפי מה שהיה כתוב בבודיבילדינג.קום התלוננו עליו:כשופט,מנהל,בן אדם וכל הסיבות האפשריות,אחי הבן אדם הזה פשוט סיוט!
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-09, 17:51   #82
קובי חיים
הצלם הרישמי של ישראלבודי

הסמל האישי שלקובי חיים

אתם יודעים מה ימוטט את מי שמרע לאגודות.. פשוט להצביע ברגליים שהמקצוענים לא יתחרו ופשוט לא יגיעו... או בכלל להקים אגודה חדשה... אני לא רואה סוף לזלזול בענף ולשכונה שיש בתחריות..
ואני שוב מתכוון לשני האיגודים לא רק ifbb

עמוד עבודות שלי : http://kobya5.photolight.co.il/
קובי חיים מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-09, 17:54   #83
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי קובי חיים צפה בהודעה
אתם יודעים מה ימוטט את מי שמרע לאגודות.. פשוט להצביע ברגליים שהמקצוענים לא יתחרו ופשוט לא יגיעו... או בכלל להקים אגודה חדשה... אני לא רואה סוף לזלזול בענף ולשכונה שיש בתחריות..
ואני שוב מתכוון לשני האיגודים לא רק ifbb
ניסו לעשות את זה ואחד התותחים פה בארץ ניסה להרים כזה דבר,כמובן שכולם פה בארץ רק מדברים ועד שקובעים פגישה או משהו לייסם את הרעיון אז כל אחד "אני עסוק" או "אויש אני לא יכול" או "עזבו כאילו שמשהו ישתנה" בקיצור כולם מדברים פה באויר ואין רציניים,בחיים זה לא ישתנה בחיים כי אף אחד לא מנסה לעשות משהו ברצינות וכל אחד דואג רק לתחת שלו,ולארנק שלו.
ישן 15-03-09, 18:00   #84
קובי חיים
הצלם הרישמי של ישראלבודי

הסמל האישי שלקובי חיים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
ניסו לעשות את זה ואחד התותחים פה בארץ ניסה להרים כזה דבר,כמובן שכולם פה בארץ רק מדברים ועד שקובעים פגישה או משהו לייסם את הרעיון אז כל אחד "אני עסוק" או "אויש אני לא יכול" או "עזבו כאילו שמשהו ישתנה" בקיצור כולם מדברים פה באויר ואין רציניים,בחיים זה לא ישתנה בחיים כי אף אחד לא מנסה לעשות משהו ברצינות וכל אחד דואג רק לתחת שלו,ולארנק שלו.

הציני בכל העניין שבאמת מי שבראש האגודות ממש לא אכפת לו!!! ושכולם יאכלו את הלב..
כל מי שמקצוען וקורא את הפוסט הזה.. שיתעורר... כי זה תכלס פוגע בו במקום להיות מוערך לא בעניין של הכבוד.. אלה כספית.. תחשבו בלי ה25 30 שרירנים התחרות לא אמורה להתקיים.. אני אומר לשלם להם אחוזים מהכנסות האגודה וכל רווח כלשהו של תחריות וכל מה שסביב לזה.. תאמינו לי אם יעזרו למפתחי גוף גם כספית.. הרמה תעלה ואנשים שבאמת רציניים שכבר התייאשו מזמן.. יחזרו להתאמן... חבל שבארץ נאורה כמונו שהתחום לאט לאט מתפתח האגודות נראות ככה.

להתעורר!!!!!!!!!!!

עמוד עבודות שלי : http://kobya5.photolight.co.il/
קובי חיים מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-09, 18:18   #85
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ניגרי היקר,התמונות של אנטון (היקר גם כן) יעלו היום בערב.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-09, 18:59   #86
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי קובי חיים צפה בהודעה
הציני בכל העניין שבאמת מי שבראש האגודות ממש לא אכפת לו!!! ושכולם יאכלו את הלב..
כל מי שמקצוען וקורא את הפוסט הזה.. שיתעורר... כי זה תכלס פוגע בו במקום להיות מוערך לא בעניין של הכבוד.. אלה כספית.. תחשבו בלי ה25 30 שרירנים התחרות לא אמורה להתקיים.. אני אומר לשלם להם אחוזים מהכנסות האגודה וכל רווח כלשהו של תחריות וכל מה שסביב לזה.. תאמינו לי אם יעזרו למפתחי גוף גם כספית.. הרמה תעלה ואנשים שבאמת רציניים שכבר התייאשו מזמן.. יחזרו להתאמן... חבל שבארץ נאורה כמונו שהתחום לאט לאט מתפתח האגודות נראות ככה.

להתעורר!!!!!!!!!!!
איזה חלק במשפט "אף אחד לא רציני וכולם מדברים באויר" לא היה מפורש בעברית ברורה?
ישן 15-03-09, 19:37   #87
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
האשם היחידי על הבמה שנראה כמו מפתח גוף ,כל הכבוד לו על הזכיה ואני מקווה שהוא יתחדד לקראת המר ישראל כי שייפ כזה לא נראה לי יספיק לגביע (בהנחה שתהיה תחרות ברמה נורמלית) ,אבל כל הכבוד לבחור ,נראה לא רע בכלל.

הילד בן ה15 הוא בדיוק זה ,ילד בן חמש עשרה שעלה להתחרות פעם ראשונה וכל הכבוד לו על זה.

היה שם עוד מתחרה שנראה כאילו הקשר היחידי שלו לתחום זה העובדה שפה ושם הוא נכנס לחדר כושר ,אבל גם לו אני אפרגן ואומר שזה דורש הרבה אומץ לעלות על הבמה.

ועכשיו למחמד ליבי שגיא גרשגורן,שאיכשהו הצליח לשבור את כל השיאים באיך מגיעים לתחרות בשייפ מחורבן ,הוא אשכרה הגיע לתחרות הזאת בשייפ הכי איום ונורא שראיתי אותו אי פעם ,ואני חייב לציין שמהתמונות שהעלו פה בחלקן יש לו הבעת פנים כל כך מבועסת שזה נראה כאילו הוא יודע שהוא עומד להיות הצד הפאסיבי בסצנת אונס בסדרה" oz " ,לא יודע מה דחף אותו להתחרות,ולא יודע מה היה הלחץ שלו לברוח מנאבבא,אבל שיבושם לו ,הוא רק הוסיף עוד שורה לרזומה ברקורד המזעזע שלו בתחרויות.
14 שנה מתאמן הבחור ועל הבמה יש לו את המסת שריר של האחיין בן ה8 חודשים שלי ,פאדיחה מהלכת.
עזוב את המסה.... גם הגנטיקה שלו לא משו ואיך שהוא מציג את עצמו עוד יותר גרוע.... כאילו אין לו אפילו אלמנט אחד לזכותו..
ישן 15-03-09, 22:35   #88
האדמור
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006

הסמל האישי שלהאדמור

כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר

כאחד שהיה וצפה בתחרות אני רוצה לחזק את כל מי שהעז להתחרות כי רק ככה מתחילם להתנסות ולהתקדם. האשם השתפר מאוד מהשנה שעברה ואמרתי לו את זה בכבוד רב והערכה, בתגובה הוא אמר שזכר שדברנו בעבר על נושא התזונה שיש מקום לשיפור ואכן הוא לקח את עצמו בידיים וראו את זה בתחרות ואני צופה לו עתיד מוצלח ועוד נשמע עליו. האיגוד ifbb הולך אחורה בזמן וזה לא בגלל שאין מתחרים בארץ והמבין יבין. לא ארחיב על שגיא רק אציין שלפי דעתי הבנאדם לא נמצא איתנו על פני כדור הארץ, הוא בכוכב אחר לגמרי!!! (מצטער שגיא אבל כל הנסיונות שלי לעזור לך לא הועילו כי אתה לא מוכן להקשיב, לקבל ולייסם!).

לסיכום: האשם הגיע משופר מאוד והפתיע אותי לגמרי. מאור הגדול הגיע גדול יותר ואיכותי יותר ונתן שתי הופעות חזקות במיוחד והדהים אותי מחדש.
האדמור מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-03-09, 00:14   #89
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור צפה בהודעה
כאחד שהיה וצפה בתחרות אני רוצה לחזק את כל מי שהעז להתחרות כי רק ככה מתחילם להתנסות ולהתקדם. האשם השתפר מאוד מהשנה שעברה ואמרתי לו את זה בכבוד רב והערכה, בתגובה הוא אמר שזכר שדברנו בעבר על נושא התזונה שיש מקום לשיפור ואכן הוא לקח את עצמו בידיים וראו את זה בתחרות ואני צופה לו עתיד מוצלח ועוד נשמע עליו. האיגוד ifbb הולך אחורה בזמן וזה לא בגלל שאין מתחרים בארץ והמבין יבין. לא ארחיב על שגיא רק אציין שלפי דעתי הבנאדם לא נמצא איתנו על פני כדור הארץ, הוא בכוכב אחר לגמרי!!! (מצטער שגיא אבל כל הנסיונות שלי לעזור לך לא הועילו כי אתה לא מוכן להקשיב, לקבל ולייסם!).

לסיכום: האשם הגיע משופר מאוד והפתיע אותי לגמרי. מאור הגדול הגיע גדול יותר ואיכותי יותר ונתן שתי הופעות חזקות במיוחד והדהים אותי מחדש.
אהלן האדמור שמחתי לשמוע סוף סוף מישהו שמדבר לעניין עם כל החסרונות של אותה תחרות כל כך מדוברת(ממש ארנולד קלאסיק)*צריך ללמוד לפרגן ואם יש לך משהו נגד האיגוד מה אשמים הספורטאים בקיצור זה לא לעניין אנשים .אגב תודה לעלוש.
נ.ב שלח אי סי קיו א מסנגר. ואדמור תפסיק עים הגלידות אחי זה לא בריא..............
hachem-01 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-03-09, 00:30   #90
עלוש
Don Ali

הסמל האישי שלעלוש

עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .

האשם אם אתה מדבר אלי..
בבקשה for_ur_eyez_only@live.com
ישן 16-03-09, 00:33   #91
hhbk
Banned

שלום
ניגרי כתב פה פעם שאשר הוא כמו הספינקס
גם כשקוברים אותו הוא תמיד קם ולצערי זה נכון

רק שלצערי גם בנאבא המצב לא טוב יותר
הדבר היחיד שלאלי האנה יש זה יחסי אנוש ויחסי ציבור טובים(מושגים שאשר לא ממש שמע עליהם
)ולכן זה ניראה יותר טוב.
אבל איפה בכסף שאלי האנה הבטיח בתחרות האחרונה?
מה עם זה שהוא לא נתן למאור זרדז להיכנס לצבוע את הספורטאי שהוא הכין ביגלל מניעיים אישיים וקטנוניים?

בקיצור זה נבלה והשני טרפה..

חבל רק שמישהו ניסה להרים פה את הכפפה ולנסות לעשות משהו כול מי שכותב פה היה "עסוק מידי"
ולא רצה אפילו לבוא לפגישה. וגילעד יעיד על זה...

אז די לבכות כשאף אחד לא מוכן לעשות באמת כלום אלא רק לקטר בפורום
רוצים להיתנחם במשהו? אשר כבר בן 65 זה לא ימשך לנצח
hhbk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-03-09, 09:23   #92
מנטור
חבר פעיל

ברירת מחדל תחליף ראוי

לכל המקטרים
א. פעם אחת היו היה מישהו שניסה לעשות משהו אבל כל אלה שנהיו להם יבלות על האצבעות מרוב הקלדה כמה המצב לא בסדר לא הרימו את עצמם מהכיסא כדי לנסות ולשנות.
ב. אם תנסו, קרוב לוודאי שיתברר לכם שלמצוא מישהו נקי משיקולים עסקיים, שרואה בראש ובראשונה את טובת הספורטאי, שמוכן לשקיפות מלאה, שיודע לנהל אירגון ברמה של המאה ה-21, שמוכן להתחייב לתקופה ארוכה, בשכר נמוך או ללא שכר כלל, להשקיע לא מעט מזמנו, ולקבל ריקושטים באינטרנט (כי תמיד יהיה מישהו לא מרוצה), אם תחפשו מישהו כזה יתברר לכם שקשה מאד עד בלתי אפשרי למצוא סופרמן כזה.
ג. למי שדוחף את הספורט הזה בארץ במשך כמה עשורים, שנמצא ברמת השיפוט הבכיר ביותר בעולם בתחום, שהוא היחיד שמתרוצץ באמת כדי לנסות ולארגן כמה תחרויות כל שנה (ומי שחושב שלהרים תחרות זה דבר קל - טועה בגדול), לאדם הזה על כל חסרונותיו מגיעה גם הערכה.
ד. הרבה ספורטאים זה כח.
מנטור מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-03-09, 10:19   #93
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

מבקש הבהרות האם מישהו מחק את ההודעה האחרונה שלי, בעניין התשובה לפרופוגנדה המטופשת הזאת שעושה כאן הגולש המתקרא "מנטור".
אני חוזר ואומר: אשר פריג' אינו ראוי לכבוד. הוא ראוי לבוז על האופן בו הוא מתנהג לספורטאים, על הדרך בה הוא פונה לקהל שמעז להפר את הוראותיו עלק, במו עיני ראיתי אותו מאיים לנפץ לאנשים מצלמות, צורח על מתחרים, מאיים, משפיל, מגדף, מקלל.
ובהחלט ראוי וענייני לשוב ולשאול גם עם זה לא מאוד נעים לאדון הנכבד: היכן ומה אתה עושה עם הכסף שאתה מקבל מהמדינה.
כיוון שלא מדובר בתרומה פרטית שהוא משיג, או בהון עצמי, הוא בהחלט צריך לתת דין וחשבון לגבי מה נעשה על התקציב הזה - ומדוע הספורטאים, גם המצטיינים בהם, אינם רואים אגורה, או לפחות פרסים נורמאלים.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-03-09, 10:22   #94
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
מבקש הבהרות האם מישהו מחק את ההודעה האחרונה שלי, בעניין התשובה לפרופוגנדה המטופשת הזאת שעושה כאן הגולש המתקרא "מנטור".
אני חוזר ואומר: אשר פריג' אינו ראוי לכבוד. הוא ראוי לבוז על האופן בו הוא מתנהג לספורטאים, על הדרך בה הוא פונה לקהל שמעז להפר את הוראותיו עלק, במו עיני ראיתי אותו מאיים לנפץ לאנשים מצלמות, צורח על מתחרים, מאיים, משפיל, מגדף, מקלל.
ובהחלט ראוי וענייני לשוב ולשאול גם עם זה לא מאוד נעים לאדון הנכבד: היכן ומה אתה עושה עם הכסף שאתה מקבל מהמדינה.
כיוון שלא מדובר בתרומה פרטית שהוא משיג, או בהון עצמי, הוא בהחלט צריך לתת דין וחשבון לגבי מה נעשה על התקציב הזה - ומדוע הספורטאים, גם המצטיינים בהם, אינם רואים אגורה, או לפחות פרסים נורמאלים.

לא , הפורום נפרץ אתמול ... ונעשה restore לנקודת זמן קודמת לכן חלק מהאשכולות \ הודעות לא מופיעות . וצריך לכתוב אותן שוב .

עמכם הסליחה .

אנו עובדים בשביל לזהות מהיכן האתר נפרץ
ישן 17-03-09, 10:25   #95
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

טוב לשמוע, עלו לי כבר כמה תרחישים רדיקלים בראש.
הפורום הזה חייב להישאר דמוקרטי, יש לו מחוייבות ציבורית מעבר לעניין המסחרי כי עם כל הכבוד לכמה קבוצות מחתרתיות שאני בהחלט מעריך את האנשים שם, ואפילו משתתף פה ושם בדיונים: ישראלבאדי היא הבמה היחידה שבאמת זוכה לחשיפה אפקטיבית.
אין אדם אחד בספורט הזה שלא גולש כאן, גם אם לצערי הרבה אנשים נמנעים מלכתוב.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-03-09, 10:28   #96
Holy_Templar
מנהל הפורום

ציטוט:
טוב לשמוע, עלו לי כבר כמה תרחישים רדיקלים בראש.
הפורום הזה חייב להישאר דמוקרטי, יש לו מחוייבות ציבורית מעבר לעניין המסחרי כי עם כל הכבוד לכמה קבוצות מחתרתיות שאני בהחלט מעריך את האנשים שם, ואפילו משתתף פה ושם בדיונים: ישראלבאדי היא הבמה היחידה שבאמת זוכה לחשיפה אפקטיבית.
אין אדם אחד בספורט הזה שלא גולש כאן, גם אם לצערי הרבה אנשים נמנעים מלכתוב.
ידוע הדבר, והזירה הזו כל עוד אני מנהל נשארת דמוקרטית ... לא יעלה על הדעת בגלל אינטרס כזה או אחר למחוק חלק מהתגובות . כל עוד הדיון שומר על החוקים .
הודעות נמחקות אך ורק כאשר הדיון חורג מהחוקים .
ישן 17-03-09, 12:19   #97
מנטור
חבר פעיל

ציטוט:
אני מסכים שספורטאי ראוי שיקבל תמיכה כספית מהאיגוד או לפחות שיממנו לו באופן מלא, ואני חוזר - מלא, את הנסיעות וההשתתפות בתחרויות בחו"ל, משום שזו הוצאה כספית מאד גדולה. אני בטוח שיש ספורטאים שמוותרים על נסיעה רק בגלל נושא המימון.
לגבי פרסים: כל עוד מדובר בחובבים, לא צריך שיהיו פרסים מטעם האיגוד אבל אם יש ספונסר שתורם - ראוי ורצוי.
ולשאלה המסיימת שלך - שאלה מצויינת. אני מפנה אותך לסעיף האחרון בפוסט שלי - הרבה ספורטאים זה כח. והמבין יבין.
מנטור מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-03-09, 12:49   #98
Holy_Templar
מנהל הפורום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מנטור צפה בהודעה
אני מסכים שספורטאי ראוי שיקבל תמיכה כספית מהאיגוד או לפחות שיממנו לו באופן מלא, ואני חוזר - מלא, את הנסיעות וההשתתפות בתחרויות בחו"ל, משום שזו הוצאה כספית מאד גדולה. אני בטוח שיש ספורטאים שמוותרים על נסיעה רק בגלל נושא המימון.
לגבי פרסים: כל עוד מדובר בחובבים, לא צריך שיהיו פרסים מטעם האיגוד אבל אם יש ספונסר שתורם - ראוי ורצוי.
ולשאלה המסיימת שלך - שאלה מצויינת. אני מפנה אותך לסעיף האחרון בפוסט שלי - הרבה ספורטאים זה כח. והמבין יבין.
כי הם חובבנים אז צריך לקחת מהם כסף בכדי להשתתף בתחרות למרות שישנו מימון ...
ולא לתת להם דבר במידה והם זוכים ? בטענה שהם חובבנים ?

מה הכסף הזה הולך לו לכיס ? למר אשר פריג' ?

עזוב אותך שטויות ...

אפילו בשמות של המתחרים לא נוקטים. אין מודעות בגלל הרמה הירודה של האירועים
וכולנו יודעים מי אחראי על כך .
ישן 17-03-09, 15:48   #99
Pro_XXL_Universe
Banned

איך הדיון הזה יושר גולש לכסף שהספורטאים מקבלים בעד להתחרות חחחחחחח מדהים!
קודם כל שפריג' ידע להעמיד תחרות נורמלית ומכובדת!איפה בעד מקום בעולם עושים תחרות בודיבילדינג באולם כדורסל,מגרש טניס ובריכה?!?!??איפה?!אם הוא באמת מקבל את כל הכסף הזה במקום להיות חמדן ושמן שיקח תתחת שלו ויארגן תחרות נורמלית ואז אנשים אשכרה יהיו מוכנים לשלם כסף טוב בישביל להגיע!
הינה מר ישראל 2008 של ifbb האולם היה כמעט ריק ביחסית ל2007 ו2006 פחות ופחות אנשים מגיעים,אני לא אומר את זה בתור אחד שיפסיק להגיע פיתוח גוף זה חלק מחיי לא סליחה זה החיים שלי!
ומישל טרוני ועמית ספיר זה אנשים שאני מאוד מעריך ומכבד ואני אבוא לראות אותם מתחרים גם אם זה יהיה במגרש חניה!אבל עדין קצת כבוד ראבאק!תעמידו תחרות נורמלית ואז תדברו על פרסים וכסף!
תחרות בודיבילדינג מתקיימת באולם אם תפאורה ותאורה טובה זה הכל!לא בשום מקום מטופש אחר!
תגיעו לגשר ואז תחצו אותו!

בנתיים רק בנאבא ראינו תחרויות מכובדות ברמה גבוהה!
בעיקר מ2006-2008 כולל.
ישן 17-03-09, 17:08   #100
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
איך הדיון הזה יושר גולש לכסף שהספורטאים מקבלים בעד להתחרות חחחחחחח מדהים!
קודם כל שפריג' ידע להעמיד תחרות נורמלית ומכובדת!איפה בעד מקום בעולם עושים תחרות בודיבילדינג באולם כדורסל,מגרש טניס ובריכה?!?!??איפה?!אם הוא באמת מקבל את כל הכסף הזה במקום להיות חמדן ושמן שיקח תתחת שלו ויארגן תחרות נורמלית ואז אנשים אשכרה יהיו מוכנים לשלם כסף טוב בישביל להגיע!
הינה מר ישראל 2008 של ifbb האולם היה כמעט ריק ביחסית ל2007 ו2006 פחות ופחות אנשים מגיעים,אני לא אומר את זה בתור אחד שיפסיק להגיע פיתוח גוף זה חלק מחיי לא סליחה זה החיים שלי!
ומישל טרוני ועמית ספיר זה אנשים שאני מאוד מעריך ומכבד ואני אבוא לראות אותם מתחרים גם אם זה יהיה במגרש חניה!אבל עדין קצת כבוד ראבאק!תעמידו תחרות נורמלית ואז תדברו על פרסים וכסף!
תחרות בודיבילדינג מתקיימת באולם אם תפאורה ותאורה טובה זה הכל!לא בשום מקום מטופש אחר!
תגיעו לגשר ואז תחצו אותו!

בנתיים רק בנאבא ראינו תחרויות מכובדות ברמה גבוהה!
בעיקר מ2006-2008 כולל.

שמע מה שאתה אומר זה נכון ואני מבין אותך .. אבל בשביל להעלות את הספורט הזה רמה למעלה צריך להביא הרבה מתחרים כדי שתהיה תחרות רצינית, לפי דעתי חבל שהמתחרים מתפצלים לשני איגודים שונים.
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה