|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כך שאני לא חושב שזה משנה כמה גדול אתה או כמה חזק אתה כל עוד זה לא משרת את המטרות שלך. אם מישהו מתקדם במסת שריר על חשבון כוח, בכיף. ואם מישהו מתקדם בכוח והוא עדיין יחסית שחיף (ויש כאלה), גם בכיף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
הושעה
|
![]() קיצר, בודיבילדינג תחרותי זה בתאכלס, על אף ההשקעה - הדבר הכי גיי שהמציא האדם. אין מזה מנוס.
![]() |
#85 |
הושעה
|
![]()
![]() |
#88 |
הושעה
|
![]() לא, בודיבילדינג לוקח בדמינטון בהפרש די גדול... לפחות מבחינת התחרויות עצמן.
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() 200 קילו דדליפט זה לא מרשים,בטח שלא על משקל גוף כזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
הושעה
|
![]() 200 קילו דדליפט לפני גיל 20 זה כן מרשים, יש אנשים לא טבעיים בארץ מעל גיל 20 שעושים פחות מזה...
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() אתם שוחכים שתמיר [סתם דוגמא] לא פאוור ליפטר.. הוא מתעסק במראה שלו ורוצה לגדול לא להתחזק.
למשל הבחור החזק הזה עידן גולני עם אני לא טועה מרים 220 דדליפט על משקל גוף 85 זה ממש מרשים לפי דעתי, אבל זה המטרה שלו- להתחזק.. יש אנשים שמעניין אותם המראה ולא המשקל על המוט צריך לכבד את זה. יש שרוצים להיות קרנפים גדולים ויש כאלה שרוצים סקוואט עם המון פלטות. כך או כך כל ספורטאי שדובק במטרה שלו ומגיע אליה צריך לכבד אותו..אני למרות שאני לא מתחבר לpl וכן למרות כל הביקורת השלילית והבדיחות מתחבר לbb יותר אני אף פעם לא מזלזל באנשים שאוהבים להרים כבד ומתעסקים בכוח וכו'. למשל אני גם מתאגרף [פרשתי] במואי תאי , אז אני צריך לזלזל בbb או pl ? לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() נכון אבל זה לא אומר שמי שמוסיף תרגילים לב*ספס הוא הומו ולא מבין כלום.
אני גם מאמין שכמות גדולה של אוכל טוב ואימונים קשים עם משקל כבד זה הדרך הכי טובה להתקדם במיוחד למתחילים,אבל זה ברור לכולנו שאתם מביעים זלזול בכל שיטה אחרת ובכל תחום אחר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Banned
|
![]() נכון.
יש להתחזק, כל השאר מגיע ביחד אין באמת דבר כזה "תוכנית מסה" ברגע שאתה מעלה משקלים אתה גודל תמצא מישהו שמושך דדליפט 220 בלי מסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() לא נכון.
יש לגדול, כל השאר מגיע ביחד אין באמת דבר כזה "תוכנית כוח" ברגע שאתה מעלה מסת שריר אתה מתחזק תמצא מישהו עם מסה שלא מושך דדליפט 220
![]() |
#98 |
Banned
|
![]() אני .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() אה, טוב.
אז לשאלה שלך: עידן גולני. (עם כל הכבוד לבחור ובלי שום כוונה לפגוע!)
![]() |
#100 |
Banned
|
![]() למה לדעתך אין לו מסה? (הקצנתי, אתה יודע למה הכוונה)
תראה לי עוד מישהו על המשקל והגובה שלו בעל מסה כזאת + על אחוז שומן כזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון קטן אחרי אימונים של שלוש וחצי חודשים בערך.. | נאור123 | גלריות הגולשים | 7 | 27-09-10 21:46 |
אחרי שנתיים, הגיע הזמן לחזור - צריך עצה :) | GodAnubis | אימונים | 4 | 29-10-08 02:01 |
עדכון מלפני ארבעה חודשים בערך | ttestt | אימונים | 6 | 28-02-08 12:09 |
תמונה שלי אחרי שנתיים של אימונים | the sus | גלריות הגולשים | 43 | 16-06-07 23:16 |
חוזר לעבוד חדר כושר אחרי שנה וחצי שנתיים בערך צריך את עזרתכם.. | omer007 | אימונים | 6 | 24-01-07 10:31 |