|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איגור - ענק, פשוט ענק מה שהבאת פה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תכלס כל התמונות האלה המקור שלהם באימג' בורדס שונים ( איפה שכל הפדופילים ההומואים הקניבלים וחולי הנפש מבקרים הרבה )
ילדים אל תלכו לשמה. המקום היחידי באינטרנט (חוץ מעוד כמה מקומות שעדיף שמי שלא יודע לא ידע) שהגבלת הגיל יפה לו.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני אהבתי את הקטע הזה
אתמול ראיתי בקולנוע סרט אחד הטובים שראיתי מימי...מזכיר לי את סגנון הצילום של שר הטבעות סרט מאוד טוב!!
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() חחחחחח מכל התגובות חשבתי הסרט ענק...
סרט נחמד לא ענק אבל נחמד... ראיתי יותר טובים..
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() באמת חביב ולא הרבה יותר.. אקשן טוב , זהו בערך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה סרט אקשן וזה מה שהוא נועד לספק והוא עושה את זה בצורה טובה מאוד אז לא להגיד שזה לא וואוכי זה לא קומדיה ולא דוקומנטרי
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() קבלו מה שמאלאנים חושבים על 300
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=209718 נתקלתי בזה בגוגל... איזה בן אדם מפגר
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מה אתה רוצה? הכל נכון שם. חוץ מזה שהוא אמר שהם היו הומואים הרוב נכון.. כמו שאמרתי בעבר,הסרט מצויין,וכבר ראיתי אותו 3 פעמים. אבל הקשר בינו להיסטוריה הוא מקרי בהחלט. זה סרט תעמולה אמריקאי עם מלא שטויות שדחפו לשם שאין להם קשר לספרטה המקורית. ספרטה היתה יותר טירנית ומיליטנטית מאשר פרס, לא מבין מה דחפו את השטות הזאת של דמוקרטיה ונלחמים על החופש שם, הכל חירטוט במיץ עגבניות. הוליווד יודעים רק להרוס תוכן של סרטים ולעצב את ההיסטוריה לפי התעמולה שלהם. הם מנסים לשנות את ההיסטוריה ולהציג את יון וספרטה של העבר כמו המערב היום, ואין פה אפילו קשר עקיף. בכל אופן, אם אתה בא לסרט כדי להנות מסרט מלחמה, ולא מצפה ללמוד ממנו היסטוריה, אז הסרט מצויין, השימוש במפלצות ושאר הדברים אני חושב שעוזרים קצת להבין שלא מדובר בסרט "היסטורי", אבל עדיין אנשים שלא מבינים כלום יחשבו שככה זה היה, וזאת הבעיה האמיתית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול הייתי בסרט 300 בקניותר בנס ציונה
לצערי התאכזבתי מהסרט לא מתקרב בכלל לרמה של טוריה ולגלאדיטור ההפקה מאוד עלובה, כל הנוף נראה כמו תמונה ולא אמיתי בכלל וכמו כן לא אהבתי את השילוב של המדע בדיוני (מפלצות) והעריפת ראשים שמה. בגדול ציפיתי לסרט טוב אך לדעתי אל תפתחו ציפיות רבות לגבי הסרט הזה החצי הראשון של הסרט ממש מבאס ומשעמם ורק בחצי השעה האחרונה התחיל להיות מעניין, השחקן הראשי מאוד עלוב !!! בכל הסרט כמעט אין מתח ואין ציפיה..... בגדול ממני הוא מקבל ציון 5 מתוך 10 עוד הייתה לי התלבטות רבה בין 300 לבופור לפחות הנאפיס אחרי זה היה נחמד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבל על הזמן ועל הכסף. פשוט סרט פאסיבי. לא טוב ולא רע פשוט סרט שאתה רואה וממשיך בחיים בלי לחשוב עליו יותר.
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן עשו מהסרט 300 סרט ענקי, אחד הטובים שהגיעו לארץ, סרט גדול שבה פעם במספר שנים גם הטריילר פשוט מדהים עשו אבל ממש לא ציפיתי לסרט יותר ברמה ויצאתי מאוכזב לא מתקרב לקרסול של טרויה וגלאדיטור !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית מאד נהנתי מ300.
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
בסרט מלחמה לא חייב להיות קרבות! סרט מלחמה מתאר מלחמה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני קבלתי שיחרור מהצבא בגלל בעיות בריאותיות והתנדבתי לצבא וגם נלחחמתי בהם כדי להתקבל ליחידה מבצעית אז אל תתחיל עם החוכמות שלך. הסרט הזה פאסיבי, הוא לא גורם לך לחשוב על כלום, אתה רואה אותו ועובר הלאה, ואני בטוח שגם בתקופה כזאת החיילים שם עשו כל היום צחוקים בדיוק כמו שאנחנו היינו עושים כי ככה מתגברים על כזאת תקופה, ובסרט זה בקושי היה. קראתי את הספר ואהבתי אותו כל כך, והיו לי המון ציפיות מהסרט, והתאכזבתי. זה שהסרט מדבר על נושא כזה וכזה לא אומר שהוא חייב להיות טוב. יכול להיות סרט על הנושא הכי מעניין בעולם שעשוי חרא והוא לא יהיה מהנה. הבנת?
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מן הסתם זה סרט ישראלי מה אפשר לצפות..
![]() |
#18 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
רוב הנוף נעשה במחשב מפני שהסרט מבוסס על קומיקס ורצו לתת לו מראה של קומיקס העריפת ראשים ממש אהבתי אני יכול לראות את זה עוד אלף פעם הסרט מאוד מאוד מותח והשחקן הראשי חוץ מהמבטא המוזר והדיבור שקצת קשה להבין מעולה וגם הגוף שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומי שאוהב מדע בדיוני שיילך אני אוהב את הסרטים האמיתיים של האימריות הרומאיות והייוניות בלי כל העריפות ראשים, המפלצות והפילים שבגודל בניין !!! והכי מעצבן בסרט, שרובו היה מסופר ע"י מישהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |