|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הם נחשבים באותה קבוצה ואי אפשר לטפל בזה בנפרד, צריך להפסיק לתת כסף לכולם שזה חבל אבל אין מה לעשות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
ותכלס המצב הזה קיים מראשית המדינה כדמוקרטיה , אני לא חושב שכמה אנשים שעלו לארץ כי יש להם סבתא יהודיה או איזה סטייה מינית ישנו את זה. אבל עדיין זה לא עניין כ"כ ענקי יש דברים יותר חשובים וקבוצות גדולות יותר שצריך לטפל בהם (ולא קשור הערבים עדיין) וזה מנקודת שיפוט מדינית יבשה נטו.
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שלא לדבר על מישהו מהשכבה שלי שבכלל, הגיעו אליו כשהוא היה ילד בכיתה ה', לא יכול להחליט לבדו מה טוב בשבילו, והתחילו להרצות לו על אלויהם והוא חזר בתשובה, למרות שכל המשפחה שלו חילונית..
אתה יודע איזה נטל זה שאתה חי במשפחה חילונית ופתאום הילד שלך חוזר בתשובה כי איזה מחבת הגיע אליו?.. ובכלל, מה השטויות האלה להגיע לילדים שעוד לא פיתחו חשיבה עצמאית בעצמם, הרי ברור שעם ההשפעה הכי קטנה ניתן להגיע אליהם.. הם לא יותר גרועים מפדופילים, כי גם פה, לדעתי בכל מקרה הם "הורסים" את חייו של הילד.. וזה רק מקרה אחד מתוך לך תדע כמה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
קיצר עזבו : אני וסוזוקי זה קצת מידי לבזבז פה זמן על כל הילדים הקטנים שלא קוראים את השרשור ורושמים תגובות שאת הטענה שלהם הוחיכו עד כמה היא מפגרת תגובה אחת למעלה , ואת כל הפידאראסים ברהיט אכסון\סממנים לזה. זזתיל עשות את העיסוק האהוב עלי בשעות האלה
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בקיצור... הפוסט היה בכל על אם תהיה מלחמה או לא... תיראו לאן זה הגיע.. בואו כל אחד יחייה איך שנוח לו וזהו.. רק מה שכן זה באמת מעצבן... שאסור לעשות ככה וככה בחגים מסויימים בגלל אנשים מסויימים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() איזה חפירות אלחו פה...
כולה שאלו שאלה אם תיהיה מלחמת העולם השלישית כן או לא. מלחמות תמיד יהיהו אבל מלחמת עולם שלישית לא תיהיה. אף אחד לא ירביח מזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
, הדרך היחידה להמלט מזה זה להיות איפהשהוא רחוק רחוק בבית עם מסגרת בועה בירח בעיר תת קרקעית כזאת. או באוסטרליה. עכשיו באירופה שתי תנים אוכלים את הגופה של הנצרות שהייתה שמה,האתאיזם ( אופיום להמונים כמו שהם מגדירים את הדת ) והאיסלאם. וזה כבר מלחמה אחת דמוגרפית.
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() לא צריח ליברוח.צריח לקחת נשק וללכת למלחמה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אלא אם כן העולם או ליתר דיוק מנהיגיו יוכיחו שהמין האנושי התבגר, בעתיד הלא מאד רחוק תהיה מלחמה של רוסיה סין צפון קוריאה ומדינות ערב מול ארהב ומדינות מערב אירופה.
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אני מדבר על דוסים שלא עושים צבא ולא על דתיים\מסורתיים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הדת זה דבר טוב, אבל לא בכפייה... ללמוד תורה וגמרא זה דבר באמת מעניין ואתם סתם פוסלים את זה..
ואני לא מדבר על תנ"ך ספר שמואל ב' עם חקירות ופירושים אם יש כאן אנשים דתיים אתם תבינו על מה אני מדבר (ולא , אני לא דתי..הייתי פעם ) עריכה : קחו סירטון, אל תסגרו באמצע! תיראו עד הסוף ואל תפסלו את זה.. זה גם מעניין וזה אמיתי וזה רק דוגמא -- http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1278624 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
|
![]() טוב פעם אחת לתמיד , כל אלה שאומרים כפייה , נראה לי שב10 שנים אחרונות מי שבאמת רצה לעושת מה שבא לו עשה את זה זה שהפריעו לו כמה דתיים זה דבר אחד ( נ.ב בקשר לדברים כמו כשרות וכל זה , תעשו טובה באתר הזה שאתם מדברים בו מוכרים דברים אל כשרים )
ולא חסרים חילוניים שעושים דווקא לדתיים ואז כשהם מגיבים הם צועקים שכופים עליהם משהו........ איזה עלוב זה......... קיצר שכל אחד יעשה מה שנוח לו אבל שתבינו שאין פה שום כפייה , כי אף אחד פה לא צם ביום כיור בלי שבא לו , וכל עסק שבא לו פותח בשבת ( כמובן הוא מאבד את הלקוחות הדתיים אבל מי שאומר שזאת כפייה כופה בעצמו ) וגם זה לדעתי מוגזם , צריך לשמור את המקרים האלה למינימום בארץ
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני גם דיברתי על כפייה שמכריחים אותך בבצפר ללכת בבוקר לבצפר תפילה וזה.. ואתה לא רוצה ואין לך חשק ואתה סתם עומד 40 דקות לא עושה כלום... הכי טוב זה שאתה באמת רוצה לעשות את זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה כפיה במה שאתה אומר? מישהו הכריח אותך להירשם לבצפר הזה? יש בארץ מספיק בתי ספר חילוניים ומספיק בתי ספר דתיים,שכל אחד יבחר מה שנוח לו..אתה הלכת לבצפר דתי ואתה מתלונן שיש תפילה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
נפיחון
|
![]() למה להרוס אב תנושא? למה לכתוב תגובות לא קשורות? למה למה למה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תיראו איזה שינאת חינם יש בינינו,ואחרי זה אתם עוד מתלוננים שהעולם שונא אותנו..
על הכסף שאתם משלמים והוא הולך לערבים,על זה אתם לא מדברים? על הכסף שהולך לחברי כנסת הערבים שנוסעים בvolvo ומגרדים תביצים כל היום על חשבוננו,על זה אתם לא מדברים? על כל השמאלנים ההומואים שמשתמטים מהבצא בגלל,נקיפות מצפון וכל החרטא הזה,שכחתם את זה? אז חאלס לדבר סתם שטויות,שילמדו תורה שיהנו להם..(הם בקושי מקבלים כסף ממכם כמו שאתם אומרים,הרוב תרומות,וכל מיני אירגונים של הישיבה שהם לומדים בה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק
|
![]() מה שמצחיק שאת אותם טיעונים כל הסקינהדז בגרמניה מעלים כנגד יהודים........
קיצר תשמרו את האתאיזם שלכם לעצמיכם כי המצב הזה נקבע ע"י תושבי המדינה ועכשיו זה אתם כופים את השנאה ואנשים בדעה הזאת (ynet לדוגמה והכתבות אנטי יהדות שלהם והערבים בנענע יש להם קצת אבל עוד יותר קיצוני ולא רק נגד דתיים אלא כנגד יהדות בכללי)
![]() |
#20 |
חבר ותיק
|
![]() מנהלים הייתי ממליץ לנעול את הנושא...