|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח סוליקו זה שאין לך מוח זה לא אומר שהתשובה מפגרת..זה אומר שאתה מפגר..אני אישית חושב שהתשובה מאוד חכמה..ועובדה שאף אחד לא התקרב כולם השתגעו עם עצמם במשך 10 עמודים
![]() |
#2 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תגיד אתה אידיוט או מה ?? תבדוק בטח אחד אמר ...וגם זה היה צפוי מהתחלה רק כולם חשבו שיש משו מאחורי זה למה אתה לא הראשון מביא חידות מפגרות כאלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד לא אמר את התשובה כל אחד סתם זרק מה הוא חושב..תצטט לי מישהו שתואם ת'תשובה שלי פחות או יותר
שאותי שאלו את זה ישר אמרתי זה לא הגיוני שדבר כזה יקרה..ואמרו לי שאני קרוב ואז הכיתי את הבנאדם שהביא ת'חידה עד זוב דם והוא גילה לי וראיתי שממש הייתי קרוב חחח
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() תחזור כמה תגבובות אחרוה אין לי כוח לחפש..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה פנקו אותו בשלילי חחחחח
סתם לא צריך.. אם כבר מוניטין.. בלוח בקרה כתוב שיש לי 35 מוניטין אבל יש לי רק 7 ירוקים כאלה..איפה הכל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() טוב אם כבר אנחנו פה ..אז תביאו עוד חידות ! זה היה די מצחיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() היה פה ושם חלק שהתקרבו טיפה ואז לגמריי טעו..בקיצור אף אחד לא נתן תשובה נכונה
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחי שאלת מה קורה במצב כזה לא אם מצב כזה יכול להתקיים... קיצור חרא תשובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() קיצור הינה התשובה!!!
אז המשהו הבלתי ניתן לעצירה ממשיך לנוע בכיוון ההפוך
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
יופי ...צדקת !! אמרת את זה "לפחות" לפני שמגלים את התשובה האמיתי של זה ..גאון אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
יש בזה משו .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() m4a1 אם הייתי שואל את זה ככה אז הייתי נותן ת'תשובה והייתם אומרים שלא ישר..זה כל הקטע שאתה משתגע עם עצמך מה יקרה תאורטית אם שתי דברים כאלה יפגשו..והתשובה שזה לא הגיוני גם מבחינה תיאורטית ששתיהם יהיו קיימם באותו זמן
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() yoshi זה לא מה שאמרת ..אתה אמרת : "אין דבר כזה בלתי ניתן לעצירה או בלתי ניתן להזזה." אחד מהם קיים...ובקשר לMAD DOG נחמד החשיבה אבל כל הקטע במשהו שבלתי ניתן לעצירה זה שכלום לא עומד בדרכו..ובטח שלא הופך את המסלול שלו חחחחח
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק. בקיצור yoshi היה הכי קרוב ואיכשהו גם צדק אבל בכלל לא בצורה מוחלטת
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הוא חוזר אחורה ימסטולים!
עריכה: פייי מתי הספקתם להגיע לעמוד 12.. אני מבין סיימתם בכלל עם החידה לא?
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() והינה עוד חידה : מה יקרה עם כל הבנים יתחילו לנגב את התחת בכיוון השני? חהחהחחהחהה
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |