|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
צפה בתוצאות הסקר: סקר:כמה אתם אוהבים פיתוח גוף | |||
משקיע עד הסוף! אוכל כל 3 שעות,לא מפספס אימון,ישן כמו שצריך בלילה מינימום 8וחצי שעות. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
57 | 40.14% |
משתדל כמה שיותר:אוכל כל 3 שעות וקורה לפעמים שמפספס ארוחה,מתאמן מסודר אבל לא תמיד יש חשק ללכת למכון. |
53 | 37.32% |
מחפף אבל אוהב את הספורט:אוכל כמה ארוחות שבא לי לא מסודרות אבל העיקר שיש פחמימות וחלבונים. |
30 | 21.13% |
עושה מה בזין שלי:לא אוכל נכון,לא מתאמן, מדי פעם הולך למכון כדי להרים משקולת וחצי אם חבר |
2 | 1.41% |
מצביעים: 142. לא ניתן להצביע לסקר זה |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק, לא מבין מה הבעיה בדרך שארבל וכדמותיו בחרו,באדיבילדינג זה ספורט(אולי התחרות עצמה פחות מוגדרת כספורט רשמי אבל הדרך להגיע לבמה זה הכי ספורט שיש) וכדי להצליח בספורט כלשהו צריך לתת את הכל וגם אם זה כרוך בלוותר על יציאות,אלכוהול וכו', אחר כך מתפלאים שהספורטאים שלנו נראים כמו שהם נראים בגלל שבמקום לישון הם יוצאים ובמקום להתאמן עם הולכים לבארים(אני אישית לא ספורטאי ככה שאני מרשה לי מדי פעם את הדברים האלה).
אין אפס, כדי להצליח, צריך להשקיע שזה אומר גם לוותר לע הנאות החיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה ענף ספורט שרק אם אתה פלא אתה תוכל להיתפרנס אין באמצע אין בערך, או שאתה מולטי מיליונר מפורסם ומוכר בכל עולם הBB או שאתה צריך לעבוד ב4 עבודות שונות כדי לממן אוכל/ אימונים/ דירה שלא יצחקו שאתה בן 30 וגר אם ההורים/ ויטמינים למינהם!
![]() |
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() אתם לא מבינים, יש אנשים שלא מתנהגים כמו ארבל בגלל שהם רוצים אלא בגלל שהם מכורים.
נעים להכיר, אני אנטון - ואני מכור.
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אגב רק שתדעו ...מי שמכיר אותי פה אני די מורעל מהספורט הזה ולא מן הסתם היתי מתחרה
התחלתי להתאמן בסוף כיתה י' ..ובגלל שהשקעתי בזה די חזק כבר שכחתי מהלימודים ! כל הזמן חשבתי מה איך ולמה לעשות את זה באימון ולא חשבתי על כלום בכיתה ואישית זה פגע בי המון |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() חחח אי אפשר לעשות יומיות? מה, אתה ישן בעבודה כשאתה מבוגר?
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אתם סתם עושים את זה יותר קשה ממה שזה , מפתחי גוף ואני בכלל לא בא בכוונה לזלזל מנסים להראות כמה החיים שלהם קשים וכמה האורך חיים משתנה.
ולא אני לא עברתי יבוש לתחרות , ולא עליתי לבמה , לפני שכולם יוצאים עלי פה. מפתח גוף (בעיקר זה שעולה על במה - "מקצועי" ) , אוהב לעשות את החיים קשים כמו: 1. לאכול כל 3 שעות 2. חייב לישון 8-10-50 שעות בלילה 3. לא יוצא למעדונים כי מעשנים אז אסור לו לשאוף את העשן לריאות 4. מפתחי גוף מרוב שהם מחפשים כל היום ברזל כמו סמים כבר לא נהנים בחברה של אנשים אחרים כי הם מרגישים לא כל כך שייכים כי שכחו מתי פעם אחרונה יצאו מהבית 5. הולכים לישון מוקדם כדי להספיק לאימון למחרת (מה הקטע ללכת לישון ב5 בבוקר וללכת למכון פשוט יותר מאוחר אני לא מבין? ) 6. חושבים שכמה כוסות וודקה יהפכו אותם לקטבולים אז הם גם מתנזרים משתייה (שלא נדבר על מין) 7. העניין הכספי שפה אין הרבה מה לעשות אלא ללכת לעבוד ולא לבכות , גלעד עובד והולך למכון ופה ושם וחי יפה , יש אנשים (לא מדבר על ארבל כי הוא בצבא) אבל שכל היום בוכים שהעסק יקר , ראבק או שתלכו לעבוד או שתעזבו את התחום אבל חאלס לבכות "שלא תומכים בכם" , אין מה לעשות אתם נמצאים בישראל אתם לבד במערכה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
עכשיואתה סתם מלכלך
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ב.משתדל כמה שיותר:אוכל כל 3 שעות וקורה לפעמים שמפספס ארוחה,מתאמן מסודר אבל לא תמיד יש חשק ללכת למכון,ויושן כמה שיוצא לי לישון כל לילה משהו אחר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() משה שאלה, אתה באמת מאמין לכל מה שאמרת עכשיו?
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בודיבילדר לא חייב לאכול כל 3 שעות, עם הוא לוקח על עצמו לאכול 5 אלף קל' ביום (סתם דוגמה) הוא גם יכול לאכול כל כמה שעות שבא לו, העיקר שיאכל את הכמות שהוא צריך.
מזה חייב לישון 8 שעות בלילה? ואנשים רגילים לא משתדלים לישון 8 שעות בלילה?, כי למחורת יום עבודה לחוץ וכד' ורוצים להיות עירניים... מה הקשר עכשיו. לא יוצא למועדונים כי מעשנים שם ואסור שעשן יכנס לריאות? על מה אתה מדבר תגיד לי, חצי מהבודיבילדרים האירופאים שאני מכיר מעשנים, ואני לא מדבר פסיבי אני מדבר על מעשנים, אחד מהם השתתף השבוע באולימפיה קוראים לו מרקוס רול, עלק לא יוצאים למועדונים. לא נהנים בחברה של אנשים אחרים ולא יוצאים מהבית? מוזר אחד הבודיבלידרים המפורסמים בכל הזמנים השם שלו זה ארנולד שוורצינגר, ראיתי עד היום נראה לי מעל לאלף תמונות שלו, מוזר אף אחד מהתמונות לא היתה בתוך הבית שלו.... אמממ מאוד מאוד מוזר איך הוא יצא מהבית. לא שותים ולא מקיימים יחסי מין? הפעם אני מקווה שאתה מתלוצץ. ובקיצור משה, go to sleep
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתם יודעים מה הפאק בבודיבילדינג הישראלי חחח שאנשים פשוט חיים בסרט שהם הארדקור אחושרמוטה פסיכופטים לא יוצאים לא מזיינים לא עושים שום דבר שלא קשור לפיתוח גוף...
משה צדק בכל מה שהוא אומר , ואני מדבר מניסיון אני לא הייתי יוצא עם חברים שלי בערבי שישי חודשים!!! אם יוצאים אז רק דוחף אותם למסעדה ואחרי שעתיים חוזר הביתה לאכול. שלא נדבר על חברה כל בחורה שהייתה עוברת לי בראש הייתי שם לעצמי סטירה שחס וחלילה המחשבות לא יעברו מנושא האימונים לדברים אחרים כמו חברה בצפר וכאלה הנה תראו דוגמא קלאסית קבלו את שגיא קאלב אני מניאק אם הוא לא יוצא כל ערב ומזיין פעמיים ביום... תכלס עם כל הכבוד לכל הישראלים שהם באטרף של לגדול ולא יוצאים מהבית , שגיא קאלב בינתיים מזיין ונהנה מהחיים ומהכסף בעוד שפה כולם מגרבצים בבית ואוכלים סרט איך לממן את החלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מאיפה הפלצתם תחרטה הזאת ש"אני לא יוצא ביום שישי ולא נהנה כי אני צריך להיות בבית לגדול" מזה החרא הזה?חחחחחחחחחחחחח הינה קחו לדוגמא את אליאב קרייזלר יוצא נהנה ובודיבילדר פייייייי מה שהסוכריות והמחטים עשו לו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אתם לא מבינים. פיתוח גוף זה לא עניין של למי יש יד גדולה יותר ומי חטוב יותר.
פיתוח גוף זה פרספקטיבה אחרת לחיים. זה לא נגמר בלאכול כל 3 שעות (למרות שזה טפשי ופרנואי), זה גם מתעסק בלקחת איזה משקה, ולהסתכל מאחורה בתווית שלו ולדעת מה כל דבר אומר וכמה מהאבות מזון שכתובים מאחורה אתה יכול להרשות לעצמך לאכול היום. זה גם לתכנן לעצמך תוכנית אימונים ולא ללכת לאיזה מאמן מעפן שיביא לך תוכנית גרועה עם 15 חזרות כל תרגיל. זה לדעת כיצד אתה משנה את הגוף שלך, ולא לבוא בגישה של "הנה כזה אני, וככה אני אהיה, ואני אמור להיות שלם עם עצמי". בכל אופן... אני לא אוהב פיתוח גוף תחרותי או פיתוח גוף בכלל כי המטרה של הענף הזה הוא להיות כמה שיותר גדול (על % שומן סביר). אני אוהב להתאמן בשביל הכיף, ובעיקר להתקדם במשקלי עבודה. הייתי אומר שאם היה לי עוד ס"מ ביד ופחות איזה 6% שומן הייתי שלם עם עצמי (טוב, זה מה שאני אומר עכשיו...). לדעתי להשקיע כ"כ הרבה בפיתוח גוף זה טפשי משום שאין מה לעשות עם זה בארץ, ויש דברים אחרים לא פחות חשובים (כמו כסף, ותחומי עניין שלא קשורים לברזלים). מבחינת האוכל כרגע אני בקורס צבאי ומתאמן פעם בשבוע, אז ביום-יומיים שאני מתאמן אני סתם בולס, ובשאר השבוע אני עושה "חיטוב" ![]() מבחינת האימונים-האימונים שלי מאוד אינטנסיביים, כ"כ אינטנסיביים שזה גובל במזוכיזם. כרגע למשל אני יושב פה עם הדומס של החיים שלי, כי אתמול עשיתי 5 סטים של 6 חזרות בבנצ',סקוואט,דדליפט(קלאסי/רומני),חתירה וגם לחיצת כתפיים בעמידה וכמעט לא התעלפתי והקאתי באימון.
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה שאתה חושב שלהשקיע במשהו שמישהו אוהב לעשות כלכך גם אם זה בצורא קיצונית "טיפשי", אז אני לא מסכים איתך בלי קשר לפיתוח גוף אני מדבר על עוד תחביבים שאנשים אוהבים לעסוק בהם בקיצוניות. בכל מקרה אני יודע שיהיה משהו להגיד לי על ההודעה הזאת אז תשמור את זה לעצמך כי זה יענין לי תזין ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לרן, משה צדק ברוב הדברים שהוא אמר, אף אחד לא פסל את האפשרות של לא לעשן, ידוע שמרקוס מעשן ועוד כל מיני BB למיניהם מעשנים וזה לא הקטע, רובם לא מעשנים. דבר ראשון לפני הכל, בודיבילדרים מקצוענים משקיעים את החיים שלהם בזה ובדרך "דופקים" הרבה הנאות וכו' בחיים שלהם בשביל להגיע לטופ, וקודם כל זה ראוי להערכה, בין אם חלק חושבים שזה טיפשי או לא טיפשי. הקטע של הארוחות לפי מה שראינו בפורום הוא די נכון, הרבה פה אוכלים כל שעתיים-שלוש כי הם בטוחים שזה מה ש"עובד הכי טוב", כבר מזמן הוסכם שזה לא ככה. אני בעצמי שונא להפסיד אימונים, ממש, מלבד הגדילה וכו' זה גם הנאה ואיפשהו גם תחביב, ואני מאמין שאצל הרבה זה ככה, תאכלס, לא כיף לבוא למכון לקבל פאמפ של החיים לדפוק משקלים ואפילו לעלות בהם ולהרגיש שהתקדמת, הרגשה 10. מלבד זאת, הרבה אנשים, ודווקא אני מדבר יותר על צעירים, אבל גם על בוגרים בו זמנית, מוותרים על כל כך הרבה דברים שהם יכולים לעשות ואולי אפילו לא תהיה להם הזדמנות לעשות זאת יותר בחיים, ולדעתי זה דבר די טיפשי לעשות, שלא לדבר על לא לצאת בגלל שיכול להיות שתפסיד ארוחה וכו'. |
|
![]() |
![]() |