|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
חלום רטוב Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי דבר כזה אם אתה לא תמות מהשמנה אתה תמות מסוכרת
![]() |
#103 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא סובל מהאוכל שאני אוכל, בשבילי זה כמו לצחצח שיניים, אתם נהנים כשאתם מצחצחים שיניים..? או יותר נכון לומר אתם סובלים מזה...? אותו דבר. אני אוכל כי אני צריך וכי אני רוצה, וכשרוצים משהו אז לא סובלים ממנו. אבל תאורתית זה אוכל שלא הייתי אוכל אם לא הייתי מתאמן.
סהר אני לא אוכל שוקלודים בכלל לא, אין לי את הצורך.
![]() |
![]() |
#104 |
הושעה
|
![]() טוב שוקולדים גם אני לא אוכל, אבל לפעמים בא לאכול איזה משהו כמו דגני Crunch או איזה המבורגרון. הרגשות שלי מתפרצים עכשיו אולי בגלל שאני חצי מת בשבוע האחרון של חיטוב - משתוקק לאוכל נורמלי. כנראה שבגלל הכמויות הקטנות שאני אוכל בחיטוב אני גם תומך כבר בצ'יטינג...
![]() |
#105 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() המבורגר בתור צ'יט זה כזה מעאפן...
אכלתי דאבל מק רויאל אחרי איזה 5 שנים שלא נכנסתי למקדונלדס והיה כזה רע...
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() מקדונלדס זה רעל לשמו, אם כבר המבורגר לך למקום איכותי, בורגוס גם מצויין.
![]() |
#108 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#109 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי לפני חודש +- עם חבר, ואמרתי יאללה לא אכלתי איזה שנה + ננסה, הזמנתי מקרויאל על גחלים עם תוספת גבינה פשוט לקראת הסוף סבלתי מהארוחה.
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר 3 אנשים בשלושה ימים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
הושעה
|
![]() שברת את גב הגמל. בגללך החלטתי לסיים את החיטוב מחרתיים. טוב, גם ככה התחטבתי בטירוף, התחלתי לאבד קצת שריר ואני כבר זומבי לגמרי בגלל חוסר אנרגיה ועודף פעילות. יאללה הפצצת משקלים! מה יעזור לי עוד שבוע של עינויים?!
![]() |
#112 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה 200 גרם אכלתי בבלאק המבורגר משהו מטורף נראה לי זה היה איזה 350 גרם בשר, תענוג. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
כזה אתה קם בבוקר אין לך כוח לכלום אבל חייבים לצחצח שיניים ובלילה יותר גרוע אתה רואה השרדות ובאמצע הפרסומות לקום לצחצח שיניים זה לא תענוג |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Banned
|
![]() מוזס - אחד ההמבורגרים הטובים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() אני שאני ככה עובר בקניון תמיד אני נכנס לבורגרנץ קונה משהו טוב ככה המבורגר כפול איזה 400 גרם עם כל התוספות שיש עם ציפס וקולה מוגדל קיצור ציט אמיתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח 200 גרם 300 גרם סתם חרטא...
אני רואה אף אחד לא היה באיוו 400 גרם המבורגר ענק אחד המשביעים באמת ! דרך אגב גם אני עם דנציג המבורגר זה חרא של ציט תאמת לא מרגישים אותו לדעתי הוא לא משביע וגם חבל לבזבז על דבר כזה.... עדיף פיצה או משהו....
![]() |
#119 |
Banned
|
![]() הצ'יטים היחידים שאני עושה כביכול זה בירות ואלכוהול... וגם זה פעם בחודש מקסימום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולפני שבוע ביום שבת אכלתי פעמים במקדונלס כי לא היה לי איפה לאכול חזה עוף 1% שומן, אני זוכר את הערכים זה היה איזה 300 קלוריות , 29 גרם חלבון (כאלו 100 גרם חזה עוף) ובלי שומן כמעט. היה דווקא טעים , עם ירקות וזה , אכלתי פעמים את הארוחה הזאת בצהרים ובערב.. כמובן שבלי צ'יפס ועם מים במקום קולה חח |
|
![]() |
![]() |