|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Lol עדיין הנושא הזה פעיל? הוא כל כך ישן והתמונות פה כל כך ישנות... בקרוב יהיו תמונות של סוף מסה; התחלת חיטוב
![]() ותודה רבה על כל התגובות, זה מחמיא לי מאוד שאני משמש כדוגמה לאנשים שהיו כמוני שמנים. כיף לשמוע ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() ציטוט:
יש מצב שאתה מסיר את זה מהחתימה? התמונות שיש לך בחתימה מספיקות ![]() ![]() ![]() ![]() וכל מי שהגיב לו בחוסר כבוד אתם פשוט חתיכות בני אדם רדודים ומאונני מקלדת! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
ותודה רבה על המשפט בסוף, חחח העלת לי חיוך ענק על הפנים ![]() עדכון קטן ככה מהמסה: בנתיים נעלמו כבר הקוביות, לקחתי המסה בהכי רציני שאפשר להיות ואין כבר את החרדה מהשומנם והנוזלים. כרגע הידיים גדלו בצורה משמעותית והשרירים החלשים שהיו לי כמו הטרפזים, השתפרו מאוד. התכנון הוא מסה עד פסח, נקווה שלא נסיים לפני. אם תרצו, אעלה תמונה מלפני שבועיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה עומרי אני רוצה לראות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד גבר שינוי ענק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() שינוי קיצוני,משמן לאחד עם קצת מסה.
מסה בכל העוצמה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה נדמה לי אחי או שהבייספ שלך השמאלי יותר גדול מימין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() שינוי מעולה !
ממצב שהיית שמן הגעת למצב של גוף חטוב ברמה מעולה! כל הכבודתמשיך עם המאסה ויהיה לך גוף בן ****! תותח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
גולש עם אזהרה
|
![]() כול הכבוד אחי אתה נראה טוב אני מעריך את השינוי שעשית עוד 10 ק"ג ייראו עלייך טוב
בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא ניראלי בגיל 18 אני עובד עם אמנון כמה שיותר חזק..אני לא רוצה להרים תאף כי אין לי מה להרים אותו..אבל תודה חבר יקר..בנתיים רק לעלות במישקקל. ואני מיתאמן יותר משנתיים פשוט אני רק השנה לקחתי את זה בתור משו ממש ממש קבוע וחזזק!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
חח אתה עוד לא יודע איזה חיות עומדות לעלות בעוד שנתיים-שלוש אחי... עדיף שתחכה ותראה ולא תדבר באוויר. תאמין לי אני רק יודע על 2 חיות שעומדות לעלות ועומד להיות יפה ![]() אבל בכל מקרה אור תעלה תמונות קצת נכיר אותך נראה אם מי יש לנו עסק :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסדר אחי אני יודע ככה זה תמיד יש מישו יוותר גדול וטוב ממך אני פשוט מנסה לעשות את זה בצורה יפה בנתיים נישמור על פרופיל נמוך אני לא אוהב להיתבלט בכלום ..זה אני אחי. והכי חשוב אני לא ממהר ..יש זמן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() תאמין לי אני ראיתי הרבה אנשים גדולים בחיים שלי...
וראיתי הרבה אנשים גדולים בגילאים צעירים בחיים שלי אז אני לא מתפלא ממש מילדים בגיל שלי בני 15-17... ![]() בכל מקרה אני לא יכול להתרשם ממנו אם לא ראיתי תמונה אחת אפילו או משהו יהיה נחמד לראות תמונה אם אתה אומר שהבחור כאן הוא ענק. עומרי מצטער שאני מעביר כאן נושא אני לא אגיב יותר לגבי העניין הזה :] שיהיה לכולם צום קל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אל תדאג, אני בטוח שאור יעלה ביום מין הימים תמונה, אין עוד מורעל כמו הבנאדם הזה ![]() Real תודה רבה גבר! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |