|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() שגיא היקר ילד בן 15 ניצח אותך!!!
זה רק מראה ששברתה את השיא שלך..בטימטום...כי אתה לא מוכן להקשיב לאף אחד ואני אגיד את זה אתה פשוט כוסית מסריחה שמפחדת קצת לעלות "מים ושומן" טיפה במסה ונישאר כל היום על האחוז שלך ולא מתקדם לשום מקום אתה לא יודע להתאמן או לאכול כמו שצריך! ובגלל זה אתה כל היום בחיטוב בחיטוב ולא מתקדם ואתה נישאר טבעי..תקשיב קח טלויזיה זרוק אותה באויר ותשחק אותה פלה ותינגח בה ואולי בעולם הבא תקום במגרש בריו דה ג'ינרו. |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מי אתה שתדבר על בנאדם שמשקיע כפול מאות מונים ממך בתחום?! אתה מביך את עצמך ו70% מהגולשים פה בפורום נמצאים כרגע בזמן כתיבת שורות אלו בשייפ הרבה הרבה יותר טוב משלך!!!! תפסיק בבקשה.....קשה לי לראות בנאדם מביך את עצמו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() נכון ,מדבר על להתחרות ב2010 כי חשוב לי להגיע הכי מקצועי שאני יכול,עדיף לחכות קצת עם התחרויות מאשר לגמור בדיחה כמוך.
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מתכונן לשום תחרות ואני סיימתי השבוע את תקופת המאסה שלי ואני ניראה יותר טוב ומוכן ממה שאתה ניראית.... כמו שפעם אמרתי לך במקושרים ואתה התנהגת כמו איזה אני לא יודע מה וקיללת-אתה פשוט בושה א-ת-ה ל-א ב-ו-ד-י ב-י-ל-ד-ר!!!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() נכון מאוד,
אתה נראה יותר טוב מ 90% מהמשתמשים כאן. אנשים כאן גם אם יתאמנו 80 שנה לא יגיעו לרמה שלך. חזק ואמץ איש יקר. ויש כאן אנשים שאוכלים את הלב שעברת להתחרות אצל אשר,כי למרות ההבטחות של אלי האנה לא היו פרסים בתחרות נאבא. נערך לאחרונה על ידי מקצוען אמיתי, 21-03-09 בשעה 14:50. |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
חחח איזה לוזר פותח שני משתמשים ומחמיא לעעצמו
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() ארבל שגיא נראה יותר טוב ממך ,כמו שניגרי אמר עד שלא תתחרה זה -אנחנו אנחנו זה אנחנו ואתה זה אתה.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
|
![]() חחחחחחח סטרואידים? ממה שאני יודע ב סלמס וסופרפאמפ אין סטרואידים....
עוד מעט תגיד שהילד בן ה-15 שניצח אותך ניצח בגלל הסטרואידים אתה עושה מעצמך צחוק אני מוכן לעמוד מולך על במה...אני!!!! ואני רחוק שנות אור מלהיות ברמה של מתחרה מיקצועי.....פשוט עלוב
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() תפסיק לזיין בשכל ובוא תיתחרה במר תל אביב ובמר ישראל ניראה אותך עומד מולי כמו שאתה אומר.
|
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אבל!!וזה אבל גדול!! מולך ראש בראש עם שופט מקצועי אין לי בעיה להתחרות! פשוט על במה אני לא אעלה כי אני לא אבזה את הספורט הזה ואעלה לא מוכן
|
![]() |
![]() |
#17 |
מתחרה מקצועי - חבר על
עוסק ב:: אבטחה ממשלטית,מדריך חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() נראית מעולה על הבמה ידידי
ולעניין אני בנאדם חרוץ עובד ב2 מכוני כושר מתחרה כבר כמה שנים ורק אנשים שלא מעריכים את הספורט ואת עצמם ידברו מלוכלך ,אני היחידי פה שבאמת מנסה ומביא לקדם את הספורט וארבל בתור אחד שמתחרה ב 2010 ואני בספק אתה עדיין תינוק בחיתולים ואני מקווה בשבילך שתקח רבע מהתארים שאני לקחתי אז אתהלא יודע כמה זה קשה להתמיד בתזונה ולעלות על הבמה ואתה הכי מלכלך פה מראה שאתה זבל לא פחות מהילדים פה נערך לאחרונה על ידי מתחרה מקצועי בIfbb, 21-03-09 בשעה 19:14. סיבה: שגיאה |
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני ממליץ לך ללכת לטיפול פסיכיאטרי ומהר.. ושידחפו לך כמה שיותר כדורים ... ומכות חשמל ארבל לא סופר אותך ... כבר עכשיו ככה .. אז שלא נדבר על 2010 ... קשה לשמור על תזונה? אוי מסכנצ'יק ביחד עם השתי מכוני כושר שאתה עובד בהם. קשה לך לאכול מאמי ? אתה רוצה אולי לק תואם לציפורניים ושימלה עם הסיפורים האלה ? ? אתה בושה לספורט עדיף שתפרוש כבר... או תפרוש או תתאבד רק תעשה טובה פשוט אל תגיב יותר . אתה מתחיל לעלות לי על העצבים .
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 21-03-09 בשעה 19:26. |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
תינוק בחיתולים ועדיין הייתי יותר מאסיבי ממך כבר בגיל 17. ![]() אתה מתרברב ב"תארים" שלך ,לקחת מקום 3 מתוך 3 בקטגוריה זה לא כבוד גדול ,לא נתנו לך תואר כי מגיע לך ,נתנו לך כי לא היה לאף אחד אחר לתת