|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#102 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Banned
|
![]() נדב, מהם תחומיי העניין שלך במוזיקה?
האם הינך חובב ישיבה לילית בחוף הים תוך כדי שירה של iris בביצוע המבחיל של g00 g00 tr0lls? |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() זה מרצה והוא מכיר רק את המספר תעודת זהות שלי (קונוטציה שלילית) וכל מה שצרך זה להרשם באתר למועד ב , זה ממש כיפכוף של חיים במכללה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי אני לא מנגן אייריס .אולי אני מופיע בסאבליים במאי (אני מצטרף לאיזו להקה שצריכה עוד גיטריסט) ואני אזמין את כולכם לשמוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גודל המדגם אינו מעיד על הצפת חציון, שכן ביסודות הביוב חלק ג' נוכחתי לדעת כי תמורות רבות מתרחשות כאשר הג'ורה עולה מעלה ואין בידי הניקוז לעשות דבר כלשהו בנדון. באשר לתעצצ1מ1ת רפש - ראה מקרה הביובית במשחק הכדורגל של מכבי נתניה דאשתקד, או שמא היה זה בשנה שלפני. ברשת קיימת קשקשת וטרלת זמן רב, אנו מנסים להתחקות אלה אך ללא הצלחה יתרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Banned
|
![]() נדב, א0מח לדעת באיזו להקה מדובר, שכן חברי משכבר הימים מנגן שם בלהקה שהופיעה לא מכבר במקום מעורר חלחלה זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() זה המייספייס שלהם:
http://www.myspace.com/aperco/music/...attle-79732961 הם עוד לא הופיעו שם אז כנראה זו לא אותה להקה. נערך לאחרונה על ידי nadavmoore, 29-03-11 בשעה 01:19. סיבה: זאתתתתתתתתתתתתתת |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() לא, אבל אם הסולן נראה מוכר למישהו זה הבחור שזכה ב"סיימון" תוכנית האיכות של ביפ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Banned
|
![]() עדיין לא הבנתי תקטע של להיות להקה ישראלית ולשיר שירים בלועזית
אלא אם זה קאברים, ואז זה בכלל חטא מסוג אחר בכל מקרה נדב תן 10 להקות שתשומע, כמובן לא ישראליות |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() פעם...(אתה מגבעתיים יואש?) והם עושים בלועזית כי הכוונה שלהם היא להופיע בחו"ל בארץ מוזיקה כזאת לא תתקבל בברכה.
אני שומע: פינק פלוייד, לד זפלין, דורס, ג'יימי הנדריקס כל הז'אנר הזה קיצר אבל זה לא פייר להגיד שאני שומע ר-ק את זה אני אוהב מוזיקה בכללי כל מה שנשמע לי טוב באוזן אני אוהב לשמוע או לנגן. אני גם שומע nwa וסנופ דוג (אלבום מועדף הראשון : דוגי סטייל) וג'יי זי (unplugged) וגם מתיסייהו ובוב מארלי וגם בוב דילן ודייב מת'יוס בנד יש יותר מידי אחי , הבנת את הפואנטה אני מניח אתה בחור נבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Banned
|
![]() לא מגבעתיים, אני גר אבל במרכז, גבעת גוטהרץ, זה 5 דקות מכל המטורפולין של ת"א רמת גן וגבעתיים
אגב, באמת שאיכשהו כשאמרת שאתה מנגן בסבליים אוטומתית עלו לו כל האמנים\להקות שאמרת, שאגב אני לא אוהב אף אחד מהם, ואפשר להגיד שדי משתעמם.. וכן הבנתי תפואנטה, והאמת בתור תושב תל אביב (תקן אותי עם עם עם עם אני טועה) זה דיי טיפיקלי אבל זה לא טוב או רע, איכשהו זה יוצא ככה. בכל מקרה יש לי דווקא אולי כמה דברים שתאהב. הבאתי מלא דברים לשלד בזמנו (עוד תל אביבי בוז3) והוא עד היום מלקק לי את האשך כאות תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא תושב תל אביב. אם****
ובגלל זה אמרתי לך שזה מצחיק להגיד שאני שומע רק את זה, כי זה באמת די סטריוטיפי אבל אני שומע עוד מליון ואחד דברים אחרים בכל מקרה תמיד אשמח לשמוע מוזיקה חדשה אז אתה מוזמן להפליץ (להמליץ) חופשי בכל מקרה המלצת השבוע שלי : שיר צ'ילאאוט להקה ישראלית (שרה בלעז כמובן) אטליז: עדיף לשמוע בשעות הקטנות של הלילה תחת סטלה רפואית מרגיעה: http://www.youtube.com/watch?v=dnt764-xN20 אגב יואש נראה לי שזה גם ישעמם אותך אבל מילא. מוזיקה טובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
חבר פעיל
|
![]() אגב קשה להפתיע אותי במוזיקה *טובה* שאני לא מכיר כבר, אבל לך על זה , אם תצליח תקבל תשר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Banned
|
![]() הזמרת צוצית אבל אחרי 3 שניות בערך עשיתי mute כי היא שרה כמו שרשרת אופניים חלודה כשמדוושים
זה סטריאוטיפי אבל אם שמעתי שיר ורבע של יה1אש גא1ן אני מן הסתם לא אכתוב שהוא מהמועדפים עליי. בכל מקרה אני אתן לך כמה, נתחיל בערך בשיר אחד היפים שקיימים (כולו בהשפעת אפק1ת (לא מאלה שעושים בהן שייקים) זריקות (לא מאלה שתוקעים בתחת) ירוק (לא כמו הדשא של השכן) וחום (לא כמו קקה על המדרכה), ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() מומלץ לשמוע בפול ווליום. לגבי מכיר או לא מכיר, סביר להניח שבשמות הלהקות אני לא אחדש לך כלום, אבל כמו שאמרתי לשלד "אואזיס לא מסתכם בוונדרוול" |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
and i still don't have hebrew... pussybody, i don't know what is your problem again, go and read and stop talking shit i really really don't understand what do you want from me your some kind of a fail keyboard felony
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|לאיזה ערכים אני צריך להגיע? | YossI822 | תזונה ותוספים | 1 | 24-10-08 12:09 |
אפשר להגיע לרמה כזאת בלי חומרים? | Ido | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 15-02-08 21:53 |
לכמה אחוזי שומן אני צריך להגיע בשביל קוביות? | yespocket | פיתוח גוף-כללי | 20 | 12-02-08 19:28 |