|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() פיל סוגר טרילוגיה מחר ומגיע לו באבואה בואה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
חבר פעיל
|
![]() על גבול השלמות
מותן צרה, אסתטיקה בכמויות, פרופורציות מדהימות, ושלא נדבר על מסת השריר שלדעתי פיל פשוט נראה אחד הגדולים ביותר בתחרות הזו. ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי ThE HummeR, 28-09-13 בשעה 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הקריאה הראשונה בשיפוט המוקדם של ה 212: לואיס, אינגליש, ריימונד, והנרי
לא מפתיע
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() למישהו יש צפיה ישירה
?? ובאיזה שעה מתחיל היום האולימפיה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() הכי חשוב ש Dana Linn Bailey מקום ראשון כל השאר שטויות
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
|
![]() פיל ראשון
דניס שני דניס הפתיע בטירוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() אליק התחרות כבר הסתיימה שאתה מדווח תוצאות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
חבר פעיל
|
![]() פלקס לואיס ראשון
דיוויד הנרי שני לפחות נשאר קצת צדק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
מנהל ראשי
|
![]() 1. פיל
2.קאי 3.דניס וולף 4. שון רודן 5.דקסטר 6.גאי קולר 7.רולי ווינקלר 8. בראנץ וורן 9.ביג רמי 10.ליונל בייקי
![]() |
#110 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() היה פשוט תענוג לצפות, נהנתי מכל רגע(של תחרות לא של הזיוני מוח ברקע)
ספורטאים מדהימים. היום קאי היה הרבה יותר יבש. הזמן הולך ואוזל, בן 38 הבחור, אני מאוד מקווה שהוא יזכה להניף את הגביע בקריירה שלו ולא יסיים כמו לברון.
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() פיל נראה יותר כמו בודיבילדר מאשר קאי, יותר פרופורציונאלי ובעל מבנה הרבה יותר חברותי לשופטים מה שנקרא. כל עוד הוא יבוא ביכולת טובה, קשה לי לראות את קאי לוקח משהו יותר ממקום שני. עם כל הצער שבדבר. פיל פשוט זכה בצדק, עם כמה שקאי מרשים והכל.
![]() |
#112 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() לא יגמור כמו לברון כי לברון דביל וקאי גרין הוא אליל, הוא כבר השאיר שריטה על הגלובוס כמו שאומרים - ויש לו עוד כמה שנים טובות לתת, אי אפשר לדעת מה יקרה
ולכל מי שמעניק לספורטאי האדיר הזה עצות, בחייאת חברים - האיש עובד עם ג'ורג פרה, זה אחד המומחים הגדולים בעולם לנושא קצת מטופש להעניק להם עצות בכל אופן זה נכון שיהיה קשה מאוד לנצח את הית' ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
|
![]() ![]() הפרסים הכספיים: 1 Phil Heath $250,000 2 Kai Greene $120,000 3 Dennis Wolfe $80,000 4 Shawn Rhoden $50,000 5 Dexter Jackson $40,000 6 Jay Cutler $30,000 7 Roelly Winklaar $20,000 8 ‘Ramy’ Mamdouh Elssbiay $18,000 9 Branch Warren $17,000
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם לברון דביל או לא, אבל לפחות אחד מהגביעים שדוריאן לקח היה אמור להיות שלו.
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם ביג רמי? כל הבועה התפוצצה? יש תמונות שלו מהתחרות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
|
![]() דביל מושלם
היה בודיבילדר אדיר ועדיין הוא דביל קאי גרין זה סמל לדורות, אייקון אמיתי בספורט הזה ולכן - לדעתי - אסור להגיד בכלל את שני השמות האלה באותה נשימה ביג רמי לא בועה, אולימפיה ראשונה שלו מי שניפח סביבו באזז מוגזם היה או אינטרסנט או חסר מושג - או גם וגם זה היה ברור שכרגע הוא לא בשל להשתלב בטופ של האולימפיה
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש הייתי מעוניין לראות אותו לעומת פיל היט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
חבר פעיל
|
![]() האם אשר פראג' חברנו הנכבד שפט בתחרות הזאת?
![]() |
#119 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() אבל למה אתם לא עושים אשכול יותר מרוכז פותחים אחד כמו שצריך וזה אי אפשר להבין ככה כלום
חחחחחחח מה זה הפרסים הכספיים האלה זה לא החזיר להם רבע מהחור בכיס של החזה עוף שהם אכלו במשך החיטוב / מאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התחרות האחרונה לפני האולימפיה - 2013 IFBB Nordic Pro | zivgin | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 10-09-13 12:55 |
כי אני בחור טוב ..((מתעדכן)) | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 456 | 12-03-11 21:23 |
קומיקס של בודיבילדרים!!! אחד המצחיקים! מתעדכן... | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 14 | 16-10-09 21:28 |
>>תמונות מר. אולימפיה 2009 אשכול רשמי. (מתעדכן) | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 80 | 01-10-09 17:51 |
קצב חילוף החומרים | ג'וק בירידה | תזונה ותוספים | 1 | 14-04-07 19:48 |