|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אין אני מת פה!
פדיחה עצבנית במיוחד שקרתה לי ביום שני: הייתי בדוג'ו של האומניות לחימה עכשיו יש שם חדר כושר בקטנה כזה, ולא היה לי זמן באותו יום ללכת למכון כושר אז התאמנתי שם. בקיצור עשיתי לחיצת רגליים עם איזה 170 קילו ככה, ובאותו היום בצהריים היה לי חרא עצבני במיוחד. כנראה שנשארו כיסי אוויר, כי בחזרה הראשונה כבר הרגשתי לחץ בלתי סביר בקיבה... חזרה שנייה כבר היה בוםםםםםםםםםםםםםם ברח לי כ זה נוד של החיים בחיים לא יצא לי כ זה נוד חחח כל מי שהיה מסביב התפקע מצחוק וגם אני כמעט נפלו עליי הפלטות התפקעתי גם מצחוק. פדיחה נוספת שקרתה לי אבל ניצלתי ממנה: הייתי במכון עשיתי בנט אובר ראוז והיה מוזיקה ממש רועשת, ומזל שכך היה. התחלתי ועם כל חזרה יוצא נוד חח איזה מזל שהיה מוזיקה..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אאאווויי נזכרתי בעוד אחת... הייתי בבת מצווה בכתה ו' ועכשיו ישבנו בשולחן בצד והיה משעמם אז התחלנו לשים קייסמים בכסאות של ילדים שקמו... זה לא עבד או שמישהו סיפר להם או שהם שמו לב...קיצר הלכנו קצת לטייל כמה חברים ונמאס לי אז חזרתי לשולחן וראיתי שאחת הידידות שלי כוסית משו יושבת בכיסא ליד שלי אז אמרתי לעצמי וואלה אף אחד לא פה אולי יש מצב.. זה בטח רמז... קיצור אני בא מתיישב לידה והיא מסתכלת עליי מוזר כזה.. פתאום אני מרגיש משו תקוע לי בתחת... אני כזה קולט מה קרה מסתכל עליה והיא נשפכת מצחוק... אני כזה מרים קצת תתחת והקיסם עדיין בפנים.. ישר אני תולש אותו ורץ לשירותים לנגב ת'דם.. ישר כל החברים שלי באים לשירותים לראות מה קרה ואני בלי מכנסיים... היה שם גם איזה תרנגול גדול שכנראה הופיע בבת מצווה... קיצר פאדיחות אחושלוקי.. בת מצווה אחרי זה אני כזה בודק את כל הכסאות לראות שלא שמו קיסם... אייזה אנשים רעים
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פעם ישבתי על הספה התעסקי בסכין לא זוכר מה עשיתי, ואז הלכתי להשתין. הנחתי את הסכין בין הכריות של הספה ואחר כך כשחזרתי התיישבתי על הסכין..:O
עם הפלח לא עם החור ![]()
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בכיתה ט', היינו די מושפעים מפארקור כל החברה שלי וזה..
ואני ידעתי לעשות איזה קפיצה אחת שלהם(שהם עושים בד"כ מעל ספסלים) ממש טוב, הייתי עושה את זה מעל שולחנות.. בקיצר, יום אחד חבר שלי עושה:"עומר תביא איזה קפיצה פה וזה" בכיתה, אז אני כולי רץ לוקח תנופה, שם תידיים על השולחן ומתכונן להעביר את הרגליים ביניהם.. רק מה?, הפלטה של השולחן לא היתה מחוברת אליו.. אז הפלטה עפה לקיבינימאט, אני הייתי לחצי שניה באוויר מעל לשולחן ואז נפלתי לרצפה כשהראש שלי נדפק בדרך בברזל של השולחן.. זה כאב |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() דניאלו מה עם הדיטייי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
נמאס כבר מטייפונים כל היום אני על טייפונים בעבודה חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שיחקתי לפני שנה משחק הכיסאות שאני ועוד 4 חברים שתינו, עכשיו היו בנות וזה ואני בא לשבת ודופק חליקת בננננננננה אני לא אשכח את זה.
![]() |
#14 |
מושעה
|
![]() נוו
התכוונתי אופנוע אחי כדי ליסוע על הכביש..!! אני רוצה לחסוך בדלק כוס עמק שמעתי הדי טי החדשות עושות 1:20!!!! אני קונה אופנוע ררק כדי לחסוך בדלק |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרבה נגיד לפני שבועיים בערך הלכתי ברחוב בלילה הייתי מת להשתין וראיתי תמכונית של השכן שאני שונא אותו באתי למכסה מנוע מקדימה התחלתי להשתין התפוצצתי כבר פתאום אני שומע וואחד צפצוף קפצתי אחושרמוטה לא שמתי לב שהוא היה באוטו איזה פאדיחה זה חחח אחרי זה אני עושה לו לא ידעתי שזה שלך לא שמתי לב.
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח ענק !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל