|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
|
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אי אפשר לעשות משהו בממשלה כי הכול שמה זה מאפיה אחת גדולה שמישהו מבחוץ עם רעיונות נכונים יכול לחזור לחור שממנו הוא בא. ציטוט:
אנשים פה מנהלים וויכוח ומביאים דעות ואתה רושם כאלה תגובות מפגרות...מה הטעם? תרחיב יותר על הדעה שלך בן אדם... למה אתה חושב שאני חלש אופי? כי אני מגן על כאלה אנשים? ~_~
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#125 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי ארץ אחרת ,גם אם אדמתי בוערת .
![]() |
![]() |
#128 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לויכוח אעל ההאנשים חלשי האופי וותרנים וכו
גם אני לא אוהב אנשים כאלה הכי מעצבן אותי חלשי אופי בוגדים ואני הכי שונא מלשנים אין דבר יותר גרוע מלהלשין אפילו על אנשים שאני שונא אני לא מלשין זה פשוט גבול אבל יש אנשים חלשים שנולדו ככה או שניפגמו יש כאלה שנולדו אם פיגור יש כאלה שבעיקבות טראומה מסוימת הלך להם הביטחון העצמי והפך אותם לחלשים בנפש וכו ויש סתם נכים למינהן שלא ניראם אותו דבר ויש להם חיים מאוד קשים ויש גם ניפגעות וניגפעי אונס שחיים בפחד אני חושב שאם אחד רואה את עצמו כאחד חזק גם נפשית וגם פיזית הדבר הכי חשוב לעשות זה לידאוג בצורה הכי טובה לאותם אנשים אם מוגבליות מוזריות נכויות וכו ולידאוג להם לטיפול ולצורה הכי טובה של חיים שיכולה להיות להם בין אם זה סתם ארוחה חמה ובין אם זה כתף לבכי שהם צריכים ובין אם זה תרומה של כסף אבל בהחלט אסור לנו להפנות להם עורף רק בגלל שהם ככה ואני בהחלט חושב שאם טיפול נכון בימקום להיות נטל על החברה אם יוכלו ליתרום לחברה וליתרום פי כמה מנות ובו זמנית אפשר לתת להם את מה שהם כול כך נואשים לו שזה שיסתכלו עליהם כמו שכאלה בלי מגבליות וכו מיסתכלים אחד על השיני לגבי אנשים חלשים מהכוונה שהם ימכרו את עצמם או את החברים שלהם וכו זה הדבר הכי גרוע שיש לפי דעתי אין יותר גרוע מלימכור את החברים שלך או במדינה שלנו את העם שלך זה לא להיות חלש אופי זה פשוט להיות בוגד בוגד במורשת שלך בערכים שעליהם מתו כל כך הרבה חיילים ואזרחים ובגידה בעצם היותך מי שאתה ואני מדבר על די הרבה אנשים שהיום מחשבים את עצמם כחלק מהעם שלנו וצריכים ויתנו בעתיד את הדין על כל אותם הדברים אשר עשו |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
!!!צודק עם ישראל חי ואני חושב שאם עוד למשל 40 שנה המדינה תיהיה יציבה מבחינת הרבה תחום כמו כלכלה יציבה,ממשלה יציבה ומשטר חזק וכל האלה שעזבו את ישראל וירצו לחזור אליה אז שחוק השבות לא יתן להם כי הם עזבו אותנו כשרע עכשיו אז שאנו קוצרים את הפירות ניתן להם להנות ממה שלא עזרו לנו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גרמניה זו מדינה עם הכלכלה הכי חזקה באירופה,הם הכי סובלניים בעולם לגביי יהודים(מן הסתם)מדינה שפיצית על,מודרנית,יש להם ליגת כדורגל נדירה עם ממוצע צופים מס' 1 באירופה,(bundesliga))הייתי עובר לשם אם רק השפה לא הייתה כזו שטרודלית איינצוויאכן יאהההה פשוט זה מזכיר לי נאצים!
![]() |
#131 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#133 | |
|
![]() פאניק, בדקתי קצת על שבדיה וזה ומה גיליתי?
שהם בכלל לא מחפשים אזרחים חדשים... אתה תוכל לגור שמה וזה אחרי איזה פרוצדורה אבל בתאכלס אתה בחיים לא תחשב שמה לאזרח רגיל, ולא באמריקה ולא במלא מקומות לפי מה שהבנתי.
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המדינה שלנו לא צריכה אנשים כל כך פאסיביים כמוך. אתה בן אדם שלא יודע להעריך כלום ממהה שנתנו לך,אנשים שפכו את דמם על השטח שאתה יושב,ומחרבן אנשים נהרגו למען המולדת ומה אתה גם צבא לא רוצה לעשות. בושה,ביזיון אין לי מילים להגדיר את האכזבה שיש לי מאנשים כמוך,ויבוא היום שאתה עוד תצטער שעזבת את הארץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
|
![]() ערוך...
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
|
![]() ציטוט:
ופאניק.... אני לא הייתי ממהר כל כך להעריץ את שוודיה, מה אתה חושב שהכסף גדל שם על העצים..? למדינה כמו שוודיה, אין מלחמות, פיגועים, רמת עוני וקרימינליות גבוהה.... אז יש להם את ההזדמנות להשקיע את הכסף בדברים אחרים כמו, תרבות, חינוך, איכות הסביב, בניית פארקים, ועוד ועוד ועוד.. זה אחד. שניים, יש שם הרבה אנשים שיש להם הכנסה ממוצעת טובה, לא גבוהה מדי ולא נמוחה מדי, הדיפרנץ בין עניים לעשירים היא קטנה לעומת מה שהולך בארץ.. בארץ אתה נוסע לתלאביב רמת גן רואה אנשים הולכים עם חליפות לאכול איזה ארוחת צהריים ולדסקס בענייני עסקים, בזמן שבבאר שבע יש מלא עוני פשע זנות אנשים בלי חינוך או רמה בשפע....... (שום דבר נגד באר שבע, יש עוד הרבה ערים דומות לה כמו בת ים, חולון, אשדוד, לוד וכל אלה..) בכל אופן מה שכתבתי למעלה מיוחס גם לגרמניה, שוויץ, אוסטריה, בלגיה וכו'.. אלו ארצות משעממות לא קורה בהם כלום... זה רק חינוך, עבודה, תעשייה ותוצרת..... ולא לשכוח שכל הטוב שיש במדינות הללו כמו כבישים, מדשאות, פרקים, וכל זה זה לא בא מהאוויר, המיסים פה הם נורא גבוהיים ובגלל זה אתה מבוטח גם, ולמדינה יש כסף שבזכותו היא דואגת לעצמה, ולאזרכים המובטלים או החולים, או כל אזרח אחר, הזכויות שלך פה הם ענקיות, אבל יש למאלא את החובות בהתאם. מי שלא משלם מיסים לא מקבל שקל, אבל אם תשלם, תקבל רופא בחינם. בארץ כל אחד עושה מה בזין שלו, זקנות הולכות על הכביש לשוק מסריחות עם סמרטוטים, פה איפפפפפפהההה תראה לי זקנה אחת מטיילת, כל הזקנים עם מרצדסים (אני נשבע, פה זה בושה לנהוג במרצדס למישהו בן 25- כי אומרים שזה לפנסיונרים) הזקנים פה יש להם אחלה פנסיה ודואגים להם לא כמו בארץ דירת חדר מסריחה ו 200 שקל לאוכל פשוט בושה חרא של מדינה יש לנו, לכל החכמולוגים שאומרים "אללא אני כריש, גאה במדינה שלי" וזה, תבינו, יש לכם מדיה חרא שלא יודעת להתנהל כולם אינטרסנטים מושחטים אז מה אם נולדת בה, זה אומר שאתם צריכים להתגאות בה..? בקיצור, אני לא הייתי משרת ומסכן את עצמי בשביל מדינה שמזיינת אותי בתחת.
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#138 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|