ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-12-07, 16:33   #121
SmaMMiT
חבר פעיל

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏
SmaMMiT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-07, 16:57   #122
goldBEN
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת

הסמל האישי שלgoldBEN

שלח הודעה דרך ICQ אל goldBEN שלח הודעה דרך MSN אל goldBEN

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gad57
קראתי את כל התגובות אבל היית חייב להגיב על זאת...
אפשר להביא אלף ואחת סיבות למה לא טוב פה על כמה זין פה שהמדינה לא שמה עלייך
אבל שכחתם דבר אחד אנחנו חיים במדינה דמוקרטית
מה זה אומר?
זה אומר שאם לך יש משהו שלא טוב לו פה ולו גם ול5 ששם לא מתאים אתם יכולים לקום ולשנות את זה זה כל הקטע בדמוקריטה לא? העם אמור להחטיל מה לעשות לא הבנאדם שיושב שם בכיסא

ולדעתי יש לנו בעיה אחת גדולה כן המצב חרא בארץ, כן הממשלה שמה זין על הזקנים ניצולי השואה העולים ועל המורים , כן כמעט כל שבוע מגלים פה שחיטות מעילה סחיטה או שוחד בין השרים המשטרה ובית המשפט, כן לפחות חצי ממי שיושב פה לא מרוצה מהמצב של המדינה והממשלה אבל... אפחד לא קם לשנות את זה במקום זה אנשים הולכים לגור בארה"ב קנדה שוודיה ושאר העולם אבל ברגע שלא תהייה מדינת ישראל כל העולם ישים עלייכם גם זין כמו מה שהיה לפני שהקמנו מדינה

יש לי הרגשה שיצאתי דיי דפוק אבל הייתי חייב להגיד את זה
יצאת אחלה גבר אחי והחשיבה שלך נכועה אבל אתה כבר לא בעולם הזה שאנשים אידיאליסטים מסוגלים לשנות משהו כי אתה לבד בעסק ולבד אתה תיפול...
אי אפשר לעשות משהו בממשלה כי הכול שמה זה מאפיה אחת גדולה שמישהו מבחוץ עם רעיונות נכונים יכול לחזור לחור שממנו הוא בא.

ציטוט:
מרטיט לך את הביצה?!
אתה בטח מאותם אנשים חלשי אופי וותרנים בעוט.......
מה נסגר איתך?
אנשים פה מנהלים וויכוח ומביאים דעות ואתה רושם כאלה תגובות מפגרות...מה הטעם?
תרחיב יותר על הדעה שלך בן אדם...
למה אתה חושב שאני חלש אופי? כי אני מגן על כאלה אנשים? ~_~

ציטוט:
פורסם במקור על ידי goldBEN
בטח שאני יורד לבנות!
goldBEN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-07, 17:43   #123
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי slim shady
אתה בגרמניה עם משפחה או ככה לבד?
גר לבד אבל יש לי פה משפחה.

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-07, 17:57   #124
ran7
משתמש ותיק

הסמל האישי שלran7

שלח הודעה דרך ICQ אל ran7

ציטוט:
יצאת אחלה גבר אחי והחשיבה שלך נכועה אבל אתה כבר לא בעולם הזה שאנשים אידיאליסטים מסוגלים לשנות משהו כי אתה לבד בעסק ולבד אתה תיפול...
אי אפשר לעשות משהו בממשלה כי הכול שמה זה מאפיה אחת גדולה שמישהו מבחוץ עם רעיונות נכונים יכול לחזור לחור שממנו הוא בא.

מה נסגר איתך?
אנשים פה מנהלים וויכוח ומביאים דעות ואתה רושם כאלה תגובות מפגרות...מה הטעם?
תרחיב יותר על הדעה שלך בן אדם...
למה אתה חושב שאני חלש אופי? כי אני מגן על כאלה אנשים? ~_~
זה לא שייך, אתה פשוט אמרת שהוא מדבר כמו נאצי בגלל שהוא לא אוהב חלשי אופי, וזה הרגיז אותי מה הקשר בין אנשים שלא אוהבים אנשים ותרנים וחלשי אופי לנאצים?

ran7 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-07, 19:11   #125
DarkGulis
חבר פעיל

הסמל האישי שלDarkGulis

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
גר לבד אבל יש לי פה משפחה.
ואיך שם בגרמניה? נקי?
ישן 07-12-07, 19:22   #126
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי DarkGulis
ואיך שם בגרמניה? נקי?
וואלה נקי...

Facebook
ישן 07-12-07, 19:36   #127
Mutant
חבר פעיל

חדר כושר: אקסטרה ג'ימ
שלח הודעה דרך ICQ אל Mutant

אין לי ארץ אחרת ,גם אם אדמתי בוערת .

Mutant מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-07, 20:24   #128
SuzukiR
חבר פעיל

בקשר לויכוח אעל ההאנשים חלשי האופי וותרנים וכו

גם אני לא אוהב אנשים כאלה הכי מעצבן אותי חלשי אופי בוגדים ואני הכי שונא מלשנים אין דבר יותר גרוע מלהלשין אפילו על אנשים שאני שונא אני לא מלשין זה פשוט גבול

אבל יש אנשים חלשים שנולדו ככה או שניפגמו
יש כאלה שנולדו אם פיגור יש כאלה שבעיקבות טראומה מסוימת הלך להם הביטחון העצמי והפך אותם לחלשים בנפש וכו ויש סתם נכים למינהן שלא ניראם אותו דבר ויש להם חיים מאוד קשים
ויש גם ניפגעות וניגפעי אונס שחיים בפחד

אני חושב שאם אחד רואה את עצמו כאחד חזק גם נפשית וגם פיזית
הדבר הכי חשוב לעשות

זה לידאוג בצורה הכי טובה לאותם אנשים אם מוגבליות מוזריות נכויות וכו ולידאוג להם לטיפול ולצורה הכי טובה של חיים שיכולה להיות להם בין אם זה סתם ארוחה חמה ובין אם זה כתף לבכי שהם צריכים ובין אם זה תרומה של כסף

אבל בהחלט אסור לנו להפנות להם עורף רק בגלל שהם ככה ואני בהחלט חושב שאם טיפול נכון
בימקום להיות נטל על החברה אם יוכלו ליתרום לחברה וליתרום פי כמה מנות ובו זמנית אפשר לתת להם את מה שהם כול כך נואשים לו שזה שיסתכלו עליהם כמו שכאלה בלי מגבליות וכו מיסתכלים אחד על השיני

לגבי אנשים חלשים מהכוונה שהם ימכרו את עצמם או את החברים שלהם וכו
זה הדבר הכי גרוע שיש לפי דעתי אין יותר גרוע מלימכור את החברים שלך או במדינה שלנו את העם שלך
זה לא להיות חלש אופי זה פשוט להיות בוגד

בוגד במורשת שלך בערכים שעליהם מתו כל כך הרבה חיילים ואזרחים ובגידה בעצם היותך מי שאתה ואני מדבר על די הרבה אנשים שהיום מחשבים את עצמם כחלק מהעם שלנו וצריכים ויתנו בעתיד את הדין על כל אותם הדברים אשר עשו
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-07, 23:20   #129
סהר!
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR

גם אני לא אוהב אנשים כאלה הכי מעצבן אותי חלשי אופי בוגדים ואני הכי שונא מלשנים אין דבר יותר גרוע מלהלשין אפילו על אנשים שאני שונא אני לא מלשין זה פשוט גבול

יש כאלה שנולדו אם פיגור יש כאלה שבעיקבות טראומה מסוימת הלך להם הביטחון העצמי והפך אותם לחלשים בנפש וכו ויש סתם נכים למינהן שלא ניראם אותו דבר ויש להם חיים מאוד קשים

הדבר הכי חשוב לעשות

זה לידאוג בצורה הכי טובה לאותם אנשים אם מוגבליות מוזריות נכויות וכו ולידאוג להם לטיפול ולצורה הכי טובה של חיים שיכולה להיות להם בין אם זה סתם ארוחה חמה ובין אם זה כתף לבכי שהם צריכים ובין אם זה תרומה של כסף

אבל בהחלט אסור לנו להפנות להם עורף רק בגלל שהם ככה ואני בהחלט חושב שאם טיפול נכון
בימקום להיות נטל על החברה אם יוכלו ליתרום לחברה וליתרום פי כמה מנות ובו זמנית אפשר לתת להם את מה שהם כול כך נואשים לו שזה שיסתכלו עליהם כמו שכאלה בלי מגבליות וכו מיסתכלים אחד על השיני

זה הדבר הכי גרוע שיש לפי דעתי אין יותר גרוע מלימכור את החברים שלך או במדינה שלנו את העם שלך

בוגד במורשת שלך בערכים שעליהם מתו כל כך הרבה חיילים ואזרחים ובגידה בעצם היותך מי שאתה ואני מדבר על די הרבה אנשים שהיום מחשבים את עצמם כחלק מהעם שלנו וצריכים ויתנו בעתיד את הדין על כל אותם הדברים אשר עשו

!!!צודק עם ישראל חי
ואני חושב שאם עוד למשל 40 שנה המדינה תיהיה יציבה מבחינת הרבה תחום כמו כלכלה יציבה,ממשלה יציבה ומשטר חזק וכל האלה שעזבו את ישראל וירצו לחזור אליה אז שחוק השבות לא יתן להם כי הם עזבו אותנו כשרע עכשיו אז שאנו קוצרים את הפירות ניתן להם להנות ממה שלא עזרו לנו?
סהר! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-07, 23:37   #130
eminemfan
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלeminemfan

כללי:: אלי בן עזרי
שלח הודעה דרך ICQ אל eminemfan שלח הודעה דרך MSN אל eminemfan

גרמניה זו מדינה עם הכלכלה הכי חזקה באירופה,הם הכי סובלניים בעולם לגביי יהודים(מן הסתם)מדינה שפיצית על,מודרנית,יש להם ליגת כדורגל נדירה עם ממוצע צופים מס' 1 באירופה,(bundesliga))הייתי עובר לשם אם רק השפה לא הייתה כזו שטרודלית איינצוויאכן יאהההה פשוט זה מזכיר לי נאצים!
ישן 07-12-07, 23:53   #131
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
גרמניה זו מדינה עם הכלכלה הכי חזקה באירופה,הם הכי סובלניים בעולם לגביי יהודים(מן הסתם)מדינה שפיצית על,מודרנית,יש להם ליגת כדורגל נדירה עם ממוצע צופים מס' 1 באירופה,(bundesliga))הייתי עובר לשם אם רק השפה לא הייתה כזו שטרודלית איינצוויאכן יאהההה פשוט זה מזכיר לי נאצים!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח סקס עם גרמניות זה הדבר... יאהה יאהה יאהה.. אה סיקס פאק?
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-07, 12:52   #132
DarkGulis
חבר פעיל

הסמל האישי שלDarkGulis

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR

הדבר הכי חשוב לעשות

תכלס מסכים איתך בכל מילה!!
ישן 09-12-07, 23:06   #133
goldBEN

הסמל האישי שלgoldBEN

פאניק, בדקתי קצת על שבדיה וזה ומה גיליתי?
שהם בכלל לא מחפשים אזרחים חדשים...
אתה תוכל לגור שמה וזה אחרי איזה פרוצדורה אבל בתאכלס אתה בחיים לא תחשב שמה לאזרח רגיל, ולא באמריקה ולא במלא מקומות לפי מה שהבנתי.

ציטוט:
בטח שאני יורד לבנות!
ישן 09-12-07, 23:18   #134
ohad77
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אחי להורים שלי יש חברים אזרחי שוודיה, הייתי שם כשהייתי בן 13.. תאמין לי חיים דבש. דירה חינם, לימודים חינם, פנסיה כמו שצריך.. המדינה דואגת לך כ"כ שזה לא להאמין!

קיצר תראה מה כתבתי למעלה.. המדינה שמה עליי [כשאני אומר עליי זה על האזרח הפשוט], אין סיבה שאני אשאר פה.

ולשאלה שבטח אתה תשאל - "למה אתה לא עוזב עכשיו?" - הסיבה היא שאני עדיין לא מבוסס כלכלית וזה לא כזה פשוט לעזוב את הארץ.
מצטער לומר לך אחי אבל בכל רגע נתון שיהיה לך את הכסף לעזוב את הארץ תעזוב.
המדינה שלנו לא צריכה אנשים כל כך פאסיביים כמוך.
אתה בן אדם שלא יודע להעריך כלום ממהה שנתנו לך,אנשים שפכו את דמם על השטח שאתה יושב,ומחרבן אנשים נהרגו למען המולדת ומה אתה גם צבא לא רוצה לעשות.
בושה,ביזיון אין לי מילים להגדיר את האכזבה שיש לי מאנשים כמוך,ויבוא היום שאתה עוד תצטער שעזבת את הארץ.
ohad77 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-12-07, 23:20   #135
goldBEN

הסמל האישי שלgoldBEN

ערוך...

ציטוט:
בטח שאני יורד לבנות!
ישן 11-12-07, 01:01   #136
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
אתה כזה נאיבי אחי...
אנשים שפכו את הדם שלהם, הקריבו את החיים שלהם והיום הממשלה מזיינת אותם בתחת!
לא נותנת להם אפילו למות בכבוד...
אנשים פשוט לומדים מטעויות של אחרים, "מתגלחים על הפנים שלהם"...
אני רואה שמזיינים לוחמים בתחת בזמן הגיוס וגם אחרי הגיוס וגם במילואים, יענו הם שקועים עמוק בחרא ומה הם מקבלים? עוד חרא...
אני לא רוצה לסבול כמוהם...
צודק....

ופאניק.... אני לא הייתי ממהר כל כך להעריץ את שוודיה, מה אתה חושב שהכסף גדל שם על העצים..?

למדינה כמו שוודיה, אין מלחמות, פיגועים, רמת עוני וקרימינליות גבוהה.... אז יש להם את ההזדמנות להשקיע את הכסף בדברים אחרים כמו, תרבות, חינוך, איכות הסביב, בניית פארקים, ועוד ועוד ועוד.. זה אחד.

שניים, יש שם הרבה אנשים שיש להם הכנסה ממוצעת טובה, לא גבוהה מדי ולא נמוחה מדי, הדיפרנץ בין עניים לעשירים היא קטנה לעומת מה שהולך בארץ..

בארץ אתה נוסע לתלאביב רמת גן רואה אנשים הולכים עם חליפות לאכול איזה ארוחת צהריים ולדסקס בענייני עסקים, בזמן שבבאר שבע יש מלא עוני פשע זנות אנשים בלי חינוך או רמה בשפע....... (שום דבר נגד באר שבע, יש עוד הרבה ערים דומות לה כמו בת ים, חולון, אשדוד, לוד וכל אלה..)

בכל אופן מה שכתבתי למעלה מיוחס גם לגרמניה, שוויץ, אוסטריה, בלגיה וכו'.. אלו ארצות משעממות לא קורה בהם כלום... זה רק חינוך, עבודה, תעשייה ותוצרת.....

ולא לשכוח שכל הטוב שיש במדינות הללו כמו כבישים, מדשאות, פרקים, וכל זה זה לא בא מהאוויר, המיסים פה הם נורא גבוהיים ובגלל זה אתה מבוטח גם, ולמדינה יש כסף שבזכותו היא דואגת לעצמה, ולאזרכים המובטלים או החולים, או כל אזרח אחר, הזכויות שלך פה הם ענקיות, אבל יש למאלא את החובות בהתאם. מי שלא משלם מיסים לא מקבל שקל, אבל אם תשלם, תקבל רופא בחינם.

בארץ כל אחד עושה מה בזין שלו, זקנות הולכות על הכביש לשוק מסריחות עם סמרטוטים, פה איפפפפפפהההה תראה לי זקנה אחת מטיילת, כל הזקנים עם מרצדסים (אני נשבע, פה זה בושה לנהוג במרצדס למישהו בן 25- כי אומרים שזה לפנסיונרים) הזקנים פה יש להם אחלה פנסיה ודואגים להם לא כמו בארץ דירת חדר מסריחה ו 200 שקל לאוכל פשוט בושה חרא של מדינה יש לנו,

לכל החכמולוגים שאומרים "אללא אני כריש, גאה במדינה שלי" וזה, תבינו, יש לכם מדיה חרא שלא יודעת להתנהל כולם אינטרסנטים מושחטים אז מה אם נולדת בה, זה אומר שאתם צריכים להתגאות בה..?

בקיצור, אני לא הייתי משרת ומסכן את עצמי בשביל מדינה שמזיינת אותי בתחת.

Facebook
ישן 11-12-07, 02:57   #137
DarkGulis
חבר פעיל

הסמל האישי שלDarkGulis

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
צודק....

ופאניק.... אני לא הייתי ממהר כל כך להעריץ את שוודיה, מה אתה חושב שהכסף גדל שם על העצים..?

למדינה כמו שוודיה, אין מלחמות, פיגועים, רמת עוני וקרימינליות גבוהה.... אז יש להם את ההזדמנות להשקיע את הכסף בדברים אחרים כמו, תרבות, חינוך, איכות הסביב, בניית פארקים, ועוד ועוד ועוד.. זה אחד.

שניים, יש שם הרבה אנשים שיש להם הכנסה ממוצעת טובה, לא גבוהה מדי ולא נמוחה מדי, הדיפרנץ בין עניים לעשירים היא קטנה לעומת מה שהולך בארץ..

בארץ אתה נוסע לתלאביב רמת גן רואה אנשים הולכים עם חליפות לאכול איזה ארוחת צהריים ולדסקס בענייני עסקים, בזמן שבבאר שבע יש מלא עוני פשע זנות אנשים בלי חינוך או רמה בשפע....... (שום דבר נגד באר שבע, יש עוד הרבה ערים דומות לה כמו בת ים, חולון, אשדוד, לוד וכל אלה..)

בכל אופן מה שכתבתי למעלה מיוחס גם לגרמניה, שוויץ, אוסטריה, בלגיה וכו'.. אלו ארצות משעממות לא קורה בהם כלום... זה רק חינוך, עבודה, תעשייה ותוצרת.....

ולא לשכוח שכל הטוב שיש במדינות הללו כמו כבישים, מדשאות, פרקים, וכל זה זה לא בא מהאוויר, המיסים פה הם נורא גבוהיים ובגלל זה אתה מבוטח גם, ולמדינה יש כסף שבזכותו היא דואגת לעצמה, ולאזרכים המובטלים או החולים, או כל אזרח אחר, הזכויות שלך פה הם ענקיות, אבל יש למאלא את החובות בהתאם. מי שלא משלם מיסים לא מקבל שקל, אבל אם תשלם, תקבל רופא בחינם.

בארץ כל אחד עושה מה בזין שלו, זקנות הולכות על הכביש לשוק מסריחות עם סמרטוטים, פה איפפפפפפהההה תראה לי זקנה אחת מטיילת, כל הזקנים עם מרצדסים (אני נשבע, פה זה בושה לנהוג במרצדס למישהו בן 25- כי אומרים שזה לפנסיונרים) הזקנים פה יש להם אחלה פנסיה ודואגים להם לא כמו בארץ דירת חדר מסריחה ו 200 שקל לאוכל פשוט בושה חרא של מדינה יש לנו,

לכל החכמולוגים שאומרים "אללא אני כריש, גאה במדינה שלי" וזה, תבינו, יש לכם מדיה חרא שלא יודעת להתנהל כולם אינטרסנטים מושחטים אז מה אם נולדת בה, זה אומר שאתם צריכים להתגאות בה..?

בקיצור, אני לא הייתי משרת ומסכן את עצמי בשביל מדינה שמזיינת אותי בתחת.
אחי,אם אני רוצה לעבור בעתיד לקנדה/אררה"ב מהי הפרוצדורה שצריך לעבור? ואיך מתגברים על הקשיים?(יעני להיות בלי משפחה בלי חברים)..
ישן 11-12-07, 03:04   #138
eminemfan

הסמל האישי שלeminemfan

ציטוט:
אחי,אם אני רוצה לעבור בעתיד לקנדה/אררה"ב מהי הפרוצדורה שצריך לעבור? ואיך מתגברים על הקשיים?(יעני להיות בלי משפחה בלי חברים)..
קנדה בלי ויזה ארצות הברית עם,בשביל שניהם אתה יכול רק חצי שנה בתור תייר ובשביל לגור ולעבוד צריך גרין קארד או דרכון קנדי שזה אומר שאתה צריך להתחתן עם מקומית או עורך דין במלא כסף ועוד מלא פרוצדרות,שכר דירה אוכל ובילויים זה ההוצאות העיקריות,חברים מוצאים כבר לבד שם כי יש מדינה ישראלית בכל מקום בעולם כמעט יש אוכלוסיה ישראלית/יהודית.
ישן 11-12-07, 03:57   #139
DarkGulis
חבר פעיל

הסמל האישי שלDarkGulis

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
קנדה בלי ויזה ארצות הברית עם,בשביל שניהם אתה יכול רק חצי שנה בתור תייר ובשביל לגור ולעבוד צריך גרין קארד או דרכון קנדי שזה אומר שאתה צריך להתחתן עם מקומית או עורך דין במלא כסף ועוד מלא פרוצדרות,שכר דירה אוכל ובילויים זה ההוצאות העיקריות,חברים מוצאים כבר לבד שם כי יש מדינה ישראלית בכל מקום בעולם כמעט יש אוכלוסיה ישראלית/יהודית.
נגיד אני הולך לסוכנות של קנדה בישראל ואני מבקש לעבור אז יש מבחנים וצריך שיהיה לך 35 אלף דולר מונחים בבנק...והסוכנות היהודית עוזרת לך לפי מה שהבנתי..ואיך אתה מקבל אזרחות כשאתה שם? והאם אחרי שאתה גר בקנדה זמן מה אתה יכול לעבור לארה"ב?
ישן 11-12-07, 04:01   #140
eminemfan

הסמל האישי שלeminemfan

ציטוט:
נגיד אני הולך לסוכנות של קנדה בישראל ואני מבקש לעבור אז יש מבחנים וצריך שיהיה לך 35 אלף דולר מונחים בבנק...והסוכנות היהודית עוזרת לך לפי מה שהבנתי..ואיך אתה מקבל אזרחות כשאתה שם? והאם אחרי שאתה גר בקנדה זמן מה אתה יכול לעבור לארה"ב?
אין קשר בין ארה'ב לקנדה.אזרחות שם זה גם עיניין של וותק או ניושאים עם מקומית קיצור מסובך לאלללה אבל מדיניות ההגירה של קנדה הרבה פחות קשוחה מזו של ארצות הברית.לך לחצי שנה זו דעתי תעבוד במכירות או מובינג תראה אם טוב,אם כן תנסה להתחתן שם עם יהודיה(יש כאלה שרוצות כסף-נישואים פיקטיביים-למרות שזה גם מסוכן כי יש שם יחידה של ההימגריישן שבודקת אם אתם ישנים ביחד אם יש לכם תמונות מהחתונה וממש מתעמקים על זה)וגם אם תתחתן זה יקח שנה שנתיים עורכי דין ובלאגן.אבל יש שם ישראלים תנסה לרחרח אנשים מתקמבנים שם יופי.