|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על הדברים האלו לאף אחד אין מה להגיד? |
|
![]() |
![]() |
#122 |
חבר פעיל
|
![]() count me in.
גם אני בפנים!
#123 |
חבר פעיל
|
![]() דורש תגובה רשמית מגיל להודעה האחרונה שרשמתי, ואז ניתן לנעול, המחאה תתבטל.
#124 |
הושעה
|
![]() ההשעיה של סיקס פאק ממש לא הייתה במקום! לא רק שהוא תרם כאן יותר מכל המנהלים וחברי ה - Vip, גם לא הייתה שום סיבה מוצדקת להשעייתו.
#125 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#126 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() *ארבל מנענע את ראשו בבושה וכלימה *
אני חייב לומר שאני מאוד נפגעתי מפתיחת השירשור הזה ,בתור חבר בצוות ההנהלה,שכולו עובד מאוד קשה כדי שלכם יהיה פורום כמה שיותר איכותי,ידידותי ,ונעים לגלישה. אחרי כל המאמץ הזה ,לקרוא נושא שכזה ,הוא לא פחות מיקירה לפנים. איזה אינטרס יש לנו לגרום למשתמשים שהם לב ליבת הפורום הזה להרגיש לא רצויים? פורום Vip נפתח בשבילכם,שכחלק מהתהליך,גוייסו חלק מהמשתמשים בפורום שהיה יותר סביר להניח שיעזרו ברמה שרצינו בבניית פורום Vip . הסיבה היחידה שפורום Vip לא נפתח לקהל הרחב יותר זה מכיוון שפורום Vip עדיין בבנייה למען השם! , ברגע שזה יהיה נכון לפתוח אותו לקהל רחב יותר ,הוא יפתח ,ולא שניה לפני זה. ביזיון מוחלט מה שקרה פה עם השירשור הזה , בושה וחרפה.
#127 |
חבר פעיל
|
![]() אני דורש שלעז שלי שמעון אבוטבול תהיה גישה לפורום Vip!
|
![]() |
![]() |
#128 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כולם התחילו מאיפשהו ולבוא לצחוק ככה... לא במקום בכלל.... אז תטפלו בכל מקרה לגופו. אני לא כותב את זה בנימת בוס שנותן פקודות. מביע את מחשבותיי בכתב
![]() |
#129 | |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
ציטוט:
אתה צודק. נקודה! לכן נתנו את האופצייה לפנות אלינו ולהרשם. אמרתי, שלא הובנו כראוי כהנהלה, ויתכן שזו היתה הטעות שלנו כהנהלה. הפורם יפתח לכולם, זה עניין של זמן. הפורום הזה עדיין "לא מוכן" ולכם אנחנו מחכים. קיבלתי את דבריך. תודה!!!
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
|
![]() |
![]() |
#130 |
חבר פעיל
|
![]() דניאלו אתה ראית את הכל מכיוון לא נכון... הפורום לא נועד כדי לגרום לפילוג של הפורום... אלא להפך! לגרום לחברים פורום להתעניין יותר.. לרצות יותר וכמובן להעלות את רמת הפורום..
הפורום כמו שאמרו יפתח.. וגישה לקריאה ואף לכתיבה תנתן... חבל שעשיתם כזאת "דרמה" מכל העניין... אנחנו אמרו כבר כמה פעמים שהעניין בטיפול ויש עוד כמה פינות לעגל לפני שפותחים את הפורום. צוות ההנהלה מבקש סליחה אם גרם למשתמשים לקבל הרגשה לא נעימה אך אתם חיביים להבין שלכל דבר טוב לוקח זמן.. |
![]() |
![]() |
#131 |
חבר פעיל
|
![]() יפה, אני שמח שניתן סוף סוף הסבר כמו שצריך והבטחה שהפורום יפתח לקריאה ואפילו כתיבה בקרוב.
לדעתי השגנו את מטרתנו ואין צורך עוד להגיב בפוסט זה.. תנו לפוסט לרדת למטה.. |
![]() |
![]() |
#132 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ורק אני רוצה לציין שהדבר נוהל בצורה שגוייה. עכשיו לאחר שהובהרו הדברים ניתן לנעול את הדיון. |
|
![]() |
![]() |
#133 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#134 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() חברה מה נסגר איתכם העניינים התעקבו קצת עלה לכם הדם לראש? אני עובד בישראלבודי בכל מיני עבודות ויצא לי לדבר עם גיל לפני כמה ימים ושנינו סיכמנו שהגישות ינתנו אחרי שהפורום יקבל צורה ויסדרו בו כמה דברים.
חבל על מה שעשיתם פה סתם לשווא כי כבר אמרו לכם שזה יפתח בקרוב... שיהיה לכולם ערב טוב ובהצלחה למי שיש מתכונת מחר... אני רואה שהרוחות נרגעו אז אני רגוע =) |
![]() |
![]() |
#135 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
OMRI-TORBU לא קשור לעניין זה היה מתחזה מצטער שדברים לא הובנו נכון!
![]() |
#136 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחח חולה עלייך אחי ואתה צודק ב 100% |
|
![]() |
![]() |
#137 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי מנקודת מבט שלכם זה נראה רע אבל כמו שאומרים: "למי מראים חצי עבודה?" |
|
![]() |
![]() |
#138 |
חבר פעיל
|
![]() מבקש דבר אחד - לא למחוק את הפוסט!
#139 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בינתיים כל מה שצוות ישראלבודי עשה העלה את הרמה של הפורום. זה עובדה חבר יקר והמיילים שאנחנו מקבלים על הרמה ואיכות שעולה בפורום מדברים בפני עצמם... |
|
![]() |
![]() |
#140 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש משתמשים חדשים אשר נרשמים לאתר והם רצניים ו"צמאים לידע " אבל אין להם תאפשרות לקבל אותה באופן שווה . אדמין מה שקרה פה , זאת טעות אחת גודלה ומטופשת . תחשוב על זה בצורה שונה ובגישה שונה ואני בטוח שאתה תבין תטעות . המשך יום טוב .! |
|
![]() |