|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 |
מנהל ראשי
|
![]() לבחור שענה לי "לנו יש ספר שמראה לנו"
גם לנוצרים יש ספר, גם לאיסלאם יש ספר, מיתולוגיות יווניות, דרקונים סיני, כל מני כאלה. מה גורם לך לחשוב שהדת שלך יותר טובה ונכונה מאחרות שתסתור אותן? בגלל שאתה צר רואי ולא יודע לפתוח את הראש לדעות שנוגדות את האופי עליו חונכת. היהודים הם עם סגולה? מה בנוגע לנוצרי שהתגייר? פתאום זורם בעורקיו דם יהודי, עכשיו הוא נחשב "מהמובחרים"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#143 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
ספר שמראה לנו? התנ"ך, אם תסלחו לי - זה לא יותר מספר מגוחך עם משלים וחוקים מופרכים.
![]() |
![]() |
#145 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#146 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
חבר פעיל
|
![]() המממ לא חושב 5000. 5000 זה נראה לי מצרים אם אני לא טועה, אשור, אקדים וסופם של השומרים. אל תחשבו שהיהודים היו ראשונים.
![]() |
#148 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כן תפתח אופקים ותצתרף אלינו יש , אחלה קו חשיבה
אולי הוא יכול לנסות לברר דברים קודם.
![]() |
#150 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#151 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
חבר ותיק
|
![]() עזבו , הוויכוח הזה חסר טעם , כולם יודעים למה אנשים מסויימים שומרים כשרות או לא
וכל האשכולות של ה"האם אתם מאמינים באלוהים" אפשר פשוט להעתיק ולהדביק תגובות , חלק אומרים "אלוהים הוא איזה זקן עם שיער לבן על ענן שעושה ניסים (ז"א אני)" וחלק אומרים "אלוהים הוא אדמין" וזה גם משפיע , ויש קללות ריבים , מכות. הדיון היחידי שאפשר לנהל מהנושא הזה , זה אולי איך אנשים שומרים כשרות. אחרת יהיו כל הקללות: "אתם לא יהודים , אל תשחקו אותה נאורים כמו לייזר בעין" ואלה יגידו "זה שאיזה ספר אמר לכם לעשות משהו ואתם עוקבים אחריו ואתם טיפשים " זה לא תורם כלום לפורום , זה רק מפלג פה אנשים.
![]() |
#153 |
חבר פעיל
|
![]() סתם לידע כללי, למרות שאני מאמין בחלק מהדברים שרשומים בתנך, ושפשוט הוסיפו לבפנים את הפאקטור האלוהי, התנ"ך הוא זה שמהווה את זכות הישיבה שלנו בארץ, ככה שלא הייתי ממהר לפסול אותו.
אחרת הערבים צודקים במה שהם אומרים, אין שום עדות קודמת לכך שהיינו פה, וארץ ישראל ניתנה לנו לא ע"פ כך שפעם חיינו פה, אלא בגלל רחמים של אירופה על היהודים מהשואה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני לא אכלת מאכלי ים שזה הדבר הכי טעים שקיים אחרי צ'מפיון עוגיות ככה שאתה לא יכול לדעת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
דבר שני לרוב מי שבכלל מפתח גוף לא אכפת באמת איזה דלק הוא שם לגוף מיצידי ללעוס מסטיק פעם בשבוע לטעם ולקבל הכל באינפוזיה.
![]() |
![]() |
#156 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |