|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי.
מה עם התמונה, הגב במצב בסדר?או אופקי מדי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט:
112.5-5-5-5 קל!הברכיים גלשו וירדתי מהר, אבל למי איכפת העיקר הצלחתי לשמור על הגב!!!!! בנץ': 85-5-5-5קשה דדליפט: 180-5!4 פלטות.קשה (pr באחיזה רגילה, 152.5) מבאס לעשות דדליפט בבית, אני עושה על 2 מגבות ואני מפחד לשבור את הבלטות אז אני מוריד לאט את המוט ומבזבז הרבה כוח. אני מתלבט אם להתחיל להשתמש בחגורה בדדליפט.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני מקווה שתלמד את הטכניקה, רק ככה תגיע למקסימום תוצאות מהתוכנית.
הסתכלתי אתמול בסירטונים הישנים שלי והייתה לי טכניקה לא פחות גרועה, וזה יסתדר עם הזמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה גבר.
אני אעלה סרטון עוד מעט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() משום מה הסרטון לא עובד בפליקס..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הנה הצלחתי לעלות.
הברכיים גלשו וירדתי מהר.הייתי בטוח שהצלחתי לשמור על הגב, כנראה טעיתי.. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3744583 אני פשוט לא מצליח!!!!!!!!! אני חושב שזה קשור לגמישות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אין קשר בין סקוואט מלא לגמישות, לא לעומק ולא לגב.
הגב שלך פשוט חלש יחסית לרגליים ולא התרגל לעומס או שאתה מתרכז בהגזמה על להרים ת'תחת(היה לי גם בהתחלה) אתה אולי תרצה לשים דגש דווקא של לצאת מהבור עם החזה למעלה ואז אולי זה יתאזן, תנסה סט אחד שאתה מתרכז לתת תנועה יותר עם החזה ולא לחשוב על התחת, אולי יצא מאוזן אולי יצא חרא, אבל לא תפסיד כלום ד"א, הסרטון האחרון נראה יותר טוב ממה שהיה בקודמים שכמעט עשית פשיטת גו
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אביב אל תשלוף תשובות מהמותן. בן אדם שמושך 180 עם סקוואט נמוך ב60 קילו, הבעיה אצלו לא בגב. חלק ב' - יש קשר לגמישות, צריך רק לדעת מתי זה קשור לגמישות ומתי זה משהו אחר. אתה תלמד בקורס על אי ספיקה אקטיבית\פסיבית. תעשו טובה, מי שלא יודע, שלא יכתוב שטויות. אלברו, למה אתה מעלה תסרטונים לאתר המזויין הזה? תעלה כבר ליוטיוב, לא מסוגל לראות את פליקס הזה. לגבי הסקוואט: 1. תפסיק להתנדנד ולזוז. 2. אתה עדיין לא עולה באותו קצב בחזה ובתחת. 3. בתחתית אתה מגיע למצב יותר מדי אופקי בחלק מהחזרות. מעבר לזה לא קשה לך ככה שאין הרבה מה להוסיף. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 28-10-10 בשעה 19:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מצליח לעלות ליוטיוב. לא יודע אם זה קשור אבל אף פעם לא הייתי גמיש, לדוגמא אני לא מצליח לשבת ישיבה מזרחית עקב חוסר גמישות, אולי זה קשור. בקשר ל2 פעם הבאה אחשוב על לעלות את החזה אולי זה יעזור. בקשר ל3 אני כל אימון מנסה לשפר את זה ולא הולך לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הבעיה שלך היא בתנועה, שלמדת משהו שגוי לאורך זמן וקשה להתנתק מזה. את הדגשים אתה כבר יודע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() שמע,
הזווית בגב ממש השתפרה ברוב החזרות אתה לא שומט חזה למטה, אבל (כמו שהנחשמעשן אמר) אתה מתרכז יותר מדי לעלות את התחת והוא עולה הרבה על חשבון החזה ואתה שומט אותו בעלייה. אתה מסתכל למטה, אתה לא ממש צריך לחשוב על זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תודה.
אני כנראה פעם הבאה אעשה עם כדור טניס מתחת לסנטר ואחשוב על לעלות עם החזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() משקל גוף לפני אימון:78.2
סקוואט: 115-5-5-5 קל ניסיתי עם כדור טניס מתחת לסנטר וזה לא נח אז וויתרתי סט אחרון ניסיתי לעשות סקוואט עם מבט למעלה, כמה חזרות לא יצאו טוב כי פחדתי ליפול לא היה לי שווי משקל, אבל בלי ספק הרגשתי כאילו יותר קל לי בקטע של החזה, אעלה סרטון עוד מעט עם המבט למעלה.. פרס: 72.5-5-3-3 סט ראשון חזרה חמישית נלחמתי איתה כמה שניות ואז איבדתי שיווי משקל אז נתתי צעד קדימה וצעד אחורה, אבל בסוף עלה.. בסט השני והשלישיהחגורה השתחררה באמצע החזרה הראשונה, באסה, למרות שאחרי סט ראשון חשבתי שאני לא מצליח יותר מחזרה אחת. אני מרוצה מהפרס, בחיים לא הייתי מנחש שאני אשלים סט שלם של חמישייה. אימון הבא שוב 72.5 פאוור קלין: 85-3-3-3-3-3 סט שלישי חזרה שלישית התחלתי את המשיכה עם הגב אז בקפיצה לא הפכתי מרפקים, ועשיתי את החזרה שוב כמו שצריך. נראה לי פאוור קלין הבא כשל.. סרטונים בערב נערך לאחרונה על ידי alvaalva, 31-10-10 בשעה 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() למה לעזאזאל אתה מביט למעלה ????????!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() מבט למעלה ב-lb זה ממש מפגר
אמנם יש ליפטרים שעושים את זה בתחרות, אין ממש אפשרות לדבר עליהם, מי שיודע להסתכל למטה כמו שצריך גם לא מפסיק עם זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי שזה יעזור לי לשמור על החזה בחוץ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אתה צריך ללמוד להשאיר את החזה חזק בחוץ בלי קשר למבט,
פשוט תחשוב על זה, במקום על ההיפ דרייב שסביר שיהיה בגלל המבט למטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() באמת שאני מוציא אותו הכי חזק שאני מצליח וחושב רק על זה.
מוזר כי בדדליפט ופאוור קלין אני מצליח להשאיר אותו בחוץ בלי בעיה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |