|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
משתמש רגיל
|
![]() מעט נתונים:
משקל גוף לאחר חיטוב: 80.5 ק"ג (86.5 לפני) על 1.76 גובה ותק אימונים: שנה וחצי מטרה: להשתפר בתור שחקן פוטבול תוכניות שבוצעו: Starting Strength, Westside for skeletons, Texas Method שיאים: סקוואט 170ק"ג ל2 חזרות דדליפט 190ק"ג לסינגל בנץ' 115ק"ג ל3 חזרות פאוורקלין 92.5ק"ג לסינגל כרגע נמצא לאחר חיטוב קצר של 5 שבועות, כנראה שיגרר לעוד שבוע . לא חושב שאיבדתי הרבה כוח, כרגע אני מאמין שבכל יום טוב אני נותן 160ק"ג סקוואט לחזרה, ובנץ' 115ק"ג לחזרה. דדליפט באיזור ה180ק"ג-185ק"ג לחזרה. בגלל לו"ז אימונים של הקבוצה אני כרגע עושה קצת בלאגן בתוכנית, אבל אני עוקב אחרי עקרונות של העמסה פרוגרסיבית (משבוע לשבוע או מחודש לחודש, נראה איך יתאפשר לפי הלו"ז). העבודה כנראה תחולק לפי בלוקים, כאשר החל מהיום אני אתחיל בלוק נפח של 5 שבועות כשהמטרה תהיה להחזיר את הסקוואט ל130ק"ג ל5*5 בקירוב. לאחר הנפח התכנון הוא לבצע בלוק מהירות קצר של שבוע-שבועיים ובלוק עצימות של שבוע-שבועיים לבדוק שיאים (בתקווה ש170ק"ג סקוואט יחזור). כל זה אומר שסיבוב אחד של התוכנית יהיה 7 שבועות בקירוב, בתקווה שאני נשאר בריא. התכנון השבועי נראה כך: ראשון: פאוורקלין ולחיצה שני: פוטבול (סוג של נפח) שלישי: התאוששות סקוואט (80% מRM5) רביעי: פוטבול חמישי: נפח לחיצות ופלג גוף תחתון (סקוואטים ובנץ') שישי: אופציה לאימון נפח פלג גוף תחתון במקום חמישי (סקוואטים)
חדר כושר נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 11-12-10 בשעה 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
משתמש רגיל
|
![]() אימון נפח ראשון מאז החיטוב, לקחתי הכל באיזי:
powerclean: 40kgx3x2 50kgx3 60kgx3 70kgxhangx1,70kgx1 powerclean 70kgx3x3 squat: 115kgx3x5 אימון קל למרות הסחרחורות מהמחסור בפחמימה. לא הרגשתי ת'משקלים. סט שלישי
חדר כושר נערך לאחרונה על ידי קפטן שלד, 19-07-10 בשעה 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
אני בשבוע האחרון של החיטוב. מהשבוע הראשון התחלתי פשוט עם 0-100ג' פחמימה ביום, אני עובד בלי תפריט ופשוט אוכל בשר, גבנצ ושומן. העמסה עשיתי שישי שבת מהשבוע הראשון, זה יוצא 5 ימים דלים ויומיים מפוצצים. אבל זה מה שמתאים לי. ככה נוח. לפני האימונים ואחריהם הרשיתי לעצמי פרי או שניים, והרבה קפה כדי שיהיה כוח.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים עם הגישה הזאת
רק שלפעמים יש הרגשה בהעמסות שכל השבוע עבדת קשה וביומיים אחרונים דפקת כל מה שבראש שלך, שזה ממש לא נכון וכלום לא הלך אבל אתה יודע למה אני מתכוון בכל מקרה בהצלחה בשבוע הזה, אני ישמח לראות תמונות עדכניות שלך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
אני יכול להבין את השריטה שלך, אבל לעשות סוויץ' זה הדבר הכי טוב שיקרה לך.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() את הסוויץ' כבר עשיתי
אני במסה ולא דופק על מה שאני אוכל פשוט מה שיש אוכל מקווה להגיע בקרוב לפחות ל 70 קילו כרגע אני על 60 ק"ג ומרוצה מהתוצאות לבנתיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() Westside for skeletons?
זו תוכנית לשלדים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() ליצן בוגד
כמה א.ש אתה כבר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() רייג' גם במוט ריק אחי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
משתמש רגיל
|
![]() פלג גוף עליון: לחיצות ומתח - נפח
בנץ' מוט*2*5 40ק"ג*5 60ק"ג*3 80ק"ג*1 92.5ק"ג 5*4 ממש בקלות בנץ' עם גומיות 60ק"ג*3 70ק"ג*3*2 מתח גוף*6 +5 *5 +15*2*5 גוף*10 הבנץ' לא הזיז לי בכלל. פעם ראשונה שאני עובד עם גומיות. אם יצא לי להגיע בימי שלישי באופן קבוע אני אעבוד עם גומיות באופן קבוע. המתח גם לא היה קשה במיוחד. סה"כ אימון קל להתחיל איתו את הנפח.
חדר כושר נערך לאחרונה על ידי קפטן שלד, 20-07-10 בשעה 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
משתמש רגיל
|
![]() נפח פלג גוף תחתון:
פאוורקלין למקסימום: 40kgx3 50kgx2 60kgx2 65kgx2 70kgx1 75kgx1 80kgx1 85kgx1 90kgx1 92.5kgx0,0 סקוואט נפח: barx2x5 40kgx5 60kgx3 80kgx2 100kgx1 110kgx1 120kgx4x5 ממש קל, סט לקח בערך 10 שניות כי חוץ מלפני החזרה החמישית לא הייתי צריך בכלל לנוח בין החזרות.
![]() |
#18 |
משתמש רגיל
|
![]() אז לפני העדכון בלוג, אני רוצה למסור הודעה קטנה למי שהטריל כאן (ואני יודע מי אתה):
אני חזרתי הרגע הביתה, וקיבלתי \ ראיתי בעצמי עדכון של המצב בשדה הקרב. שעות קבלה של אורטופדים הם מ9:00-14:00 ומ16:00-20:00 בימי חול. התורים די צפופים, אז הייתי מזמין תור חודש מראש. נפח פלג גוף עליון: overhead press: barx2x5 37.5kgx5 45kgx3 52.5kgx1 60kgx3x5 בינוני, נתפסה לי הרגל בסט הראשון, פעם ראשונה שקורה לי. מתח גוף * 2 * 10 רציתי ללחוץ גם עם הגומיות בנץ' דינמי, אבל הייתי קצת קצר בזמן.
חדר כושר נערך לאחרונה על ידי קפטן שלד, 25-07-10 בשעה 01:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
משתמש רגיל
|
![]() בנוסף לתשובתו המנומקת והמדוייקת של הצורר, יש צורך להשתמש במגנזיום לכל דבר שאתה עושה: בנץ', מתח, יד קדמית, אכילת ק1רנפלקס וחפיפת השיער עם שמפו. בסטים הכבדים של השמפו יש להשתמש גם ברייג'.
עבודה עם גומיות תלויה במה שאתה מנסה להשיג: דינאמית (עבודה של כוח מתפרץ, 50-60% מהמקסימום) - שיפור יכולת גיוס יחידות מוטוריות וכוח מתפרץ. משקל כבד(יחסית) - שיפור הנעילה\יציאה מהתחתית. משקל קל (עבודה איטית) - שיקום מפציעה \ חיזוק מייצבי הכתף.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|